Originally Posted by
Ömür
Sana katılıyorum. Europower iştirakini parlatmaları ve ortaklık yapılarındaki Ali Cengiz oyunlarını andıran bildirimlerinden duyulan rahatsızlık ortada. Zaten bence piyasada da aynı tedirginlik hasıl olunca bedelsiz KAP'ı bile yeterince ilgi uyandıramadı. Patronun pay satışları v.s işindeki tuhaf işleri de görünce benim gibi sonradan dahil olanlar ayrı güzel maliyetlerden hisseyi tutanlar da ayrı memnuniyetsiz lik duymaya başladılar. Hadi bunlar aşılır,ortaklık öyle ya da böyle çatı firmaya ekstra değer katar falan diyerek durumu sindirmeye çalışalım. Peki zaten ilgili pazarda çok ciddi bir atılım olacak ve pek çok rakip şimidden ciddi montanlı iş bildirimleri de atmışken senin heybende hiçbir şey olmadığını hissettirir pozisyonuna ne demeli? Hele bir de kendi milyarlık çapına yakışmayan kıytırık siparişlerden başka ortaya bir şey koyamazsan sırf enerji pazarında ortaya çıkacak muazzam potansiyel seni nereye kadar götürebilir ki? Vallahi billahi ben en az sizin kadar ümitvar olmak istiyorum ama tüm bu sis bulutlarını dağıtacak "görkemli" bir KAP olmadıkça malesef hisse kan kaybedecek ya da en azindan cazibesini,ışıltısını zayıflatacak gibi görünüyor.