Kurumlar vergisi bahane ,%5 nedirki..çok hızlı prim yatı şimdi düzeltme hareketi..çok normal..
Printable View
Kurumlar vergisi bahane ,%5 nedirki..çok hızlı prim yatı şimdi düzeltme hareketi..çok normal..
Borsa işlem hacmi neredeyse 2 ye katladı.. 6 aylıkbilançoda 4 milyar net kar bekliyorum. Hem kredilerden alınan faizler yükseldi hemde işlem arttı. Aslında Hacim 3. çeyrekde 200 milyarı bulacaktır diye düşünüyorum.bu hacimle giderse 3 çerek 7-8 milyar net kar ve yıl sonunu minumum 10 milyar net karla kapatırız..
Sermaye artırım miktarı ne kadar acaba?
Şirketlerin herseyine aracılık ediyorlar.Viop.hisse işlemleri,kredili işlemler,nakit pozisyonu.Bunun 100 TL.lik kağıtlardan ne farkı var..piyasa iyi işlem fazla,piyasa karışık işlem fazla.Faizlerde düşüş eğiliminde.35/40 lar 30/35 geriledi.Yabanci artısı var deniyor.. Gerisi spek efendiden.İsmen ,isfin sıka sıka suyunu çıkardılar.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim esek yoruldu ben gidemem diyor
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 29610
İsmen'in rakibi bu listede oyak ve gedik olabilir.
Şu rezillik zaten her şeyi açıklıyor, sürekli sektör ortalamasından hemen hemen %50 ucuz fiyatlanıyor.
İş grubu hisseye sahip çıkmıyor, geri alım açıkladılar fakat bir lot dahi geri almadılar.
Bir bilanço dönemi kötü gelse, fakat yine zarar açıklamasa sektör ortalamasına göre %75 ucuz fiyatlanacağı seviyeye inecek.