Hem de vermesinler köküne ..kök mayışı çok aşağıda kalanlara , damdaki öküz gibi böğürsünler , enflasyonu azıtıyollar , sığırlar :kahkah:
Yasa çıkmalı, Mayışı çok isteyen veya yaşlılığımda devlet bana baksın ,benim çocuklar bana bakmaz diyenler ,nesi var nesi yok tapularını devlete bağışlasın ,devlet de bunlara en iyi şekilde baksın, ölene kadar ,yok gelin beni dövdü ,yok damat sokağa attı ,emekli mayışım yetmedi, ortadan kalkar. Tabii hile ile önce malını oğluna devredip sonra devlete sığınmaca yok. :)
Gerçek devlet anlayışı bunu yapabilir. Eğer isterse bir formül bulunur. Mesele, kızdığımız 5 lı çetenin benzeri hareketleri herkesin yapmaya çalışması herkes üçkağıtçı, küçük üçkağıtçıyım ben benim aldığımdan ne olur ayakları yok olmalı, bu kök mayışı 8-10 bin olanlar var ya bunlara imkan ver yeminlen bunlar Cengiz Colin Limak a rahmet okutur. Yoksa zihniyet aynı zaten sorun da burada o çalarsa ben de çalayım, ben çaldım o da çalsın biraz bi şey olmaz, hepimiz çalalım sonra neden böyle oldu, işte bak neden oldu anla..