1 bin dolardır o:)
Printable View
2022 gram altın babo nun topiğinde paylaştığım graftan beri milat benim için.:)
2024 temmuz ppf dayız
buradada gelip 1.5-2 aydır vıop ta ve takip ettiğim hisselerde trade ettik mi badem spor tokatladık mı yeter ayasofya bak aynı zamanda tatilimizide yapıyoruz şükür .
Dün akşam kafam biraz çakırken ŞARA ya baktım baktım sonra dedim Suriyede BOP projesinin açılımı başlıyor dedim.HTŞ militanlarından kurulu bir orduya sahip suriye ordusu Şara da onların içinden çıkan biri ABD ve İsrail bilinçli bu şahısı oraya monteledi , dün konuşmasında Kuduse yürüyüş başladı diye bir başlık vardı dedim taşlar yavaş yavaş oturuyor , Şara ya oradan girecekler bilinçli bu ekiplerden kurulu suriye yönetimi kurulmuş bu filmin sonuda belli bu yüzden.
"TÜRKİYE'YE ÖZEL TEŞEKKÜRKonuşmasında Türkiye'nin rolüne de değinen Ahmed Şara, hem geçmişten gelen desteğe hem de son arabuluculuk sürecine vurgu yaptı. Şara, saldırıların önlenmesinde ABD, bazı Arap ülkeleri ve özellikle Türkiye'nin etkili olduğunu belirtti: "Bu arabuluculuk, ülkeyi bilinmeyen bir geleceğin karanlığından çıkardı."
bu adamlar erken öğrenmişler... koy Türkiyeye vizeyi, gümrüğü eee teşekkür ederiz iyi de babam bu teşekkürler hep kazık olarak mı geliyor...