Cok bos yazmissiniz.
Alintiladiginiz mesajimda amerikanin krizde olmadigini yazmistim.
Tr ile ilgili soylediklerinize katiliyorum.
Printable View
Bay rACE, Anlatmak istediğim kısaca,diplomasi dilinde sağ gösterip sol vurmak, her zaman görülür.Söylediğiniz üzere,Amerika her zaman 1 numaraydı, peki, ikiz kuleler, Afganistan, Suriye, Irak vs. Buralarda ne işi vardı? Krizde olup olmamasından ziyade, dünyada kendisinin 1. süper güç olmasını engelleyecek rakiplerinin durumuna bakmak gerekli.Bazen ek kaynaklar gereklidir, krizden kurtulmak veya mevcut durumunuzu indirgememek için... Saygılar
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkese merhaba
benim dikkat çekmek istediğim hisse İSDEMİR - isdmr
Şirketin yaklaşık %95 hissesi Erdemir e ait, geçen sene 812 mn TL temettü dağıttı, piyasa değeri şu aralar verdiği temettünün 10 katı kadar..
Halka açıklığı %5 altı olduğu için piyasa öncesi işlem platformunda işlem görüyor..
Bu sene karı ve vereceği temettü %50 artabilir mi, şirketin durumu vs nedir ne değildir biraz bakmanızı araştırmanızı tavsiye ederim..
Herkese iyi geceler..buraya ilk kez yazıyorum.kendimce nacizhane bir kaç hisse söylemek istiyorum..siz de bunları bir kenara not edin..KAREL, link, Şekerbank, crdfa.. şimdilik bu kadar...takip edin bakalım bir kaç ay SONRA teatisini yapalım...
Endeksten bağımsız artışa devam edebilecek hisseler hakkında yorumunuzu alabilir miyim?
Temmuzda ayrışmalar başlıyacaktır...ilk çeyrekte yüz güldüren bilançolar yine gelecekmi ? Bence birçok şirket için evet..
gsray gayrümenkul satışından sonra daha çıkma ihtimali yüksek.
12 mayıs tarihinde vermiş olduğum hisselerin ve o gün 100 TL ile oluşturulan portföyün son durumunu aşağıda paylaşıyorum:
Fiyat 12/5 27/6
Alark 5.87 5.72
Aksgy 3.22 3.17 (20 haziran 0.20 temettü verdi)
Eplas 2.22 5.15
Seykm 3.21 3.04
Portföy 12/5 27/6
Alark 40 39
Aksgy 30 29.5
Eplas 10 23.2
Seykm 20 18.9
Nakit 0 1.9
Toplam 100 112.5
Tekrar görüşmek üzere..