Sayın alan 26
Sizin neden battiginiz hakkında hiçbir fikrim yok doğal olarak ama yeter ki sağlık olsun
aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
Printable View
Sayın alan 26
Sizin neden battiginiz hakkında hiçbir fikrim yok doğal olarak ama yeter ki sağlık olsun
Az önce bir baktım
Sayın alan26 tüm topiklere aynı yazıyı yazmış
Belli ki sinirleri çok bozuk
Aslında doğru da söylüyor şöyle ki bu borsayla uğraşan ve kazanan insanların büyük çoğunluğu kaybettiğine göre , topiklerinde büyük çoğunluğunun körü körüne takibi halinde kaybettirmesi çok doğal
O yüzden hep şunu benimsemisimdir
Batacaksam kendi teknik ongorumun hatasından dolayı batarim elalemin yazdıklarından dolayı değil
Hep şunu söylüyorum ve tekrar edeyim
BENCE
BORSADAN VADELİDEN YADA FOREXTEN KİSACA PİYASALARDAN PARA KAZANMAK
DUNYANİN EN KOLAY GORUNUMLU ZOR İSİDİR
5/10 9/18 10/22 20/50 Geriye dönük çok incelemiştim, Hepsi avantajlıdır.
Eğer daha iyisini ya da kendince en iyisini yapamıyorsan, bu seni zarardan korur.Sert düşüşte borsadan çıkmış olursun en fazla sıyrıklarla atlatırsın kan gövdeyi götürürken.Ama genelde sattığın yer, aldığın yerin üstündedir.Öte yandan akşam düşen haberden koruyan bişey yok tabi ,en azından ky için.
Şahsi fikrim ortalama haritanın olmazsa olmazıdır.Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Abi varant marant sen de baya bi şansıni zorlamissin
Ben hiç öyle bir yatırımcı olmadim ama teknikten falan hiç anlamadan borsaya illede girmek isteseydim
İki tip hisseden birini alırdım
1) tüm dünyanın tanıdığı bildiği bir şirket hissesi
2) ya da Türkiye için olmazsa olmaz olan yani bu şirketde battiysa Türkiye batmıştır zaten diyeceğim bir hisse
O mantıkla bizim borsaya baktığımda alınabilecek senet sayısı bence iki elin değil bir elin parmaklarını geçmez
Ama şu da var ki , şu anda borsaya kote olmayan ancak geleceği çok çok parlak olan bir çok şirket var İMKB disinda benim gördüğüm
Kısacası hocam hayat bu
O da olur bu da olur ancak anladığım kadarıyla çocuklarını uzdugunu söylemişsin , o zaman ileride torunlarını da üzme derim
Sayın viper;
Evet ortalamaların kesişimi ya da sıkışması size dipte alım kararı verdirebilir. Grafikleri incelerseniz taban oluşumu esnasında bu tip senetleri yakalayabilirsiniz. Yine grafikleri incelediğiniz zaman taban oluşumundan sonra füze gibi fırlayan fakat zirvesinden aynı hızla ters yöne hareket eden senetlerle karşılaşırsınız. Yani tepede iken aşağı kesen sıkışmış ortalamalar bulamazsınız, bunun yerine tepeden dönüş için ayrı indikatör tespit edip kullanmalısınız. Ne olabilir? StochRSI'nin belli bir değeri aşağı kesmesi, belli sayıda barın en düşüğünün yapılması, ya da aşırı genişleyen bollinger bandına ait bir ölçüm olabilir. Bu satış kriterinden ben de rahatsızım. Ama maliyetinizi sağlam kurabilirseniz en tepeden satmak zorunda değilsiniz. Böyle düşününce insan biraz daha rahat uyuyor.
Saygılarımla...
https://i.hizliresim.com/ldmv8X.png
hadi kabile sanal vob oynayalım
gaymagamlık yolunda meşgale olsun
bist30 temelli teknik analize dayanarak sanal vob oyununu başlatıyorum kendi adıma , dileyen katılır
vadelide 119.050 short ( 15 mayıs saat 10:25 ) ...... 118.100 bist30 değeri stop , bist30 oraya geldiğinde vadeli kaç olursa onu yazarım