http://fs5.directupload.net/images/170407/wy4iuaq9.jpg
Printable View
yaptığın onca kara ragmen kar payını dağıtmama kararı aldın.birde üstüne şemsiye yaptın.senin şanına yakışanda buydu.sana bulaşanları ALLAH kurtarsın:):cool:
doğanların en güçlü silahı bu hisse durduğu yere bak.şayet doğanların şahlanması gerekiyorsa renk ve ses getirmesi için hisse cok yukarlarda olması gerekiyor.hadi beklentiler hersene verdiğn temettü içindi.konjuktur cart curt kelşme oyunları ile vermedin cebe indirdin.yahu sermayen kadar kar acıkladın.kar açıklamadan temettü ortada yokken 3,37 gördün endex 80 000 di şimdi bütün guzel haberler sende endex90 000e geldi.sen dahada aşağılara gidyorsun.sana kim güvensinde hisse alsınki.pzrtesi hareketlensin 50 000 lot alış gir.seni yemek için yıllarca beklerler bu kadar ac bir hisse yapıcısı var
Taka deveden büyük fil var unutma.DGZTE speğininde bileğini bükerler ve kuruduğu tuzağa kendisini düşürürler.Sonuçta sığ bir tahta bunun speğinin elinde en fazla 1 milyon lot var.buda kabaca 3 milyon TL eder.İstanbulda bir daire parası.Hasan almaz parayı basan alır.Defter değeri bile 4 lirayı geçmiş bu sene temettü açıklamadı mı ama para halen kasada.Öyle bir yere parayı yatırıki temettüden daha olumlu olur.Mesala Mipazın arsalarına ortak proje geliştirse fena olmaz.(varsayım)
bu hissenin neden gitmesi gerektiğini anlamadım bist 100 kardeş. bir hissenin gitmesi için bulunduğu çukurdan çıkması lazım. ben şuan için bu çukurdan doğan gazetenin çıkacağını düşünmüyorum
yanılıyor muyum bodur gibi 2 lerden 7 lere gitmez.
ne hurriyetlebirleşme beklentisi
ne temettüyada bedelsiz
ne borsa kotundan çıkma durumu
nede başka bir şey var....
Karşıt yorumlara saygım vardır.Kısmen doğru düşünüyorsun bencede 7 lere gitmez.Ama şahsen 4 beklentim var.(Kesinlikle yatırım tavsiyesi değil.)7' lere gitmesi için şu an öngöremediğimiz yeni beklentiler oluşması lazımki öyle afaki rakamlara gidebilsin.Ama bodura girdiği gibi bir panda ayısı veya kalantor herifin biri zaten sığ olan bu tahtaya dadanırsa yine yüksek fiyatlardan söz edilebilir.
Hürriyet ile birleşme beklentisi neden olmasın. Böyle bir beyanları mi oldu? Adı üstünde beklenti ... Hurriyet zarar Dgzete kar ettikçe bu beklenti devam etmez mi sizce? Ytd.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.