https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net...43&oe=59515D9A
Printable View
pazar akşamı fox kardeşler ismail ve portakalın manipülasyona varabilecek açıklamaları seçimlere hile bulaşmış gibi imalı yorumları akşener ve özdağı telefona bağlayarak yarattıkları isyan çağrısı halkı galeyana getirme arzuları sağduyulu milletimizde karşılık bulmayarak kadük kaldı.
fox tv açıkça suç işledi !
galeyana gelmeye hazır gruplardan beşiktaşta kendiniz bilmez bir güruh aklınca gezi parkını hortlatmak arzusuyla toplandı sloganlar marşlar filan söyleyerek milleti gaza getirmeye çalışarak isyana başkaldırıya çağırdılar ancak pencereye çıkan tencere tava tangırdatan bir kaç kişinin dışında yüz veren olmayınca dağılıp gittiler
hazmedeceksiniz, millet iradesine saygılı olacaksınız
ey isyan çığırtkanları eğer bir kez daha halkı isyana kalkışmaya taşeron örgütleri başkaldırmaya davet ederseniz bu kez yüce adaletin keskin kılıcından kaçamayacaksınız
devlet millet el ele, hep birlikte güçlü türkiye
Yazık oldu..
Evet oyu veren insanlarımıza yazık oldu..
YSK beyaz zemine basılan evet tercihlerini şaibeli hale getirdi..
Evetçilerin YSK'yı protesto etmeleri kınamaları lazım.... İrademize leke düşürdün diye..
Yazık oldu evetçilere..
Yazık..
Her halikarda gerçek seçim sonuçlarına herkes saygı duyar.
Kitap ne diyorsa o
O oyların kullanıldığı yerler ve görüntülerdeki yerler iptal olur.
O yerlerde seçim yenilenir.
Adalet partinizin tabelasında kalmasın değilmi.
Sahtekarlığa hiç bir yerde göz yumulmasın değilmi?
Nerede ?
Kanınıza işlemiş.:vk:
Koca forumda kelaynak kuşu gibi iki adam...
Bu iktidarı ve dünya liderimizi şirin göstermek için çabalayıp duruyor.
Oysa asrın liderinin bu tür gayretlere ihtiyacı yok.
Yedi düvelle kavgalı, pardon yedi düvele yiğitçe karşı koyan, onlarca defa aldatılmış, pardon karşısındakine kayıtsız güven duyacak kadar özgüvenli, kendi ailesini yer sofrasından saraylara götürdüğü gibi bu ülkeyi de havalandıran...
Neyse anlatmaya ne benim zamanım var ne onun ihtiyacı.
Bilen biliyor yiğidimizin yaptıklarını, becerilerini, ses kayıtlarındaki oğluna didaktik sesini ve diğer özelliklerini.
Bu başlık bence miadını doldurdu.
Amerika ve Avrupa Birliği referandum sonucunu yorumlamak için AGİT kararını beklediklerini söylemişti. AGİT, Türkiye'de seçim güvenliği ihlal edilmiştir, YSK kararı ile güvenlik boşluğu oluşmuştur dedi. Türkçesi özetle bu oylama uluslararası normlara göre yapılmamıştır dedi. Bu referandum sonucu AİHM 'ye kadar gidecek ve çok ciddi uluslararası sonuçları olacaktır.
Zevzeklik yapmak için gene işi kırmışsın.. :)
Ortada suç var diyorsan, aha orada mahkemeler..
Hadi.. Git suç duyurusunda bulun...
Bu ülkede kanun var nizam var kardeşim.. Kanunlara göre yaparsın suç duyurunu..
O kanunları da Milletin iradesinin tezahürü olan TBMM yaptı..
Git ara hakkını.. Suç var de.. Kanuna göre gereğini yapın de...
Hadi..
hadi bi hafta daha seçime itirazlarla geçecek oyalanacaksınız, bu arada idam meclise geliyor, bari idama evet deyinde kırk yılın başında topluma yararlı bir iş yapın:yes:
şu bebelere kadar tecavüze yeltenen it kopuk sapık bi temizlensin toplumdan artık, çoluğumuz çocuğumuz rahat okula gidip gelsin içimiz rahat olsun
diyelim ki chp de idama onay verdi kamuoyu vicdanının sesine kulak verdi diyelim :one:
şu boş manipülasyonlardan vazgeçin,halkın oylarına saygılı olun ,
ysk net bir açıklama yaptı oy pusulaları geçerlidir sarihtir dedi ve bu açıklamayı oy sayımı başlamadan saatler önce yaptı, buradan size ekmek çıkmaz bırakın artık milleti tahrik etmeyi
bu akşenerlerle kemal beylerle olmaz artık, kamuoyu nezdindeki kredileri 16 nisan akşamı itibarıyla tamamen tükendi bunların, kendinize yeni kahramanlar bulun
çıkarın at gözlüklerini çoğunluk iradesiyle %51 le bir olun hep beraber güçlü türkiye diyelim
Trump:Türkiye'nin Suriye'deki harekata desteğine teşekkür ediyorum-ntv
o iki kişiyede şikayet et atsınlar forumdan kendiniz çalın kendiniz oynayın
bir de rica et kural getirsinler sadece sen konu aç
ve o konuya sadece seni övmek için mesaj yazılsın gerisi yassak olsun
bu topik de hemen kapansın senin açtığın başlığa en son dün yazılmış onu da sen yazmışsın :)
sen de haklısın
hadi bu mesajı da şikayet et eleştirdiler beni de
çoktan şikayet etmiştir zaten çok duyarlı bir beyefendi :one:
demokrasi hep kendine işlesin istiyor, işine gelmediği zaman hemen kurallardan bahsediyor halbuki kuralları kendi lehine en çok çiğneyen belkide kendisi ???????
farklı görüşlere tamhammülü ve saygısı yok, herşeyi o biliyor, herkes hatalı herkes eksik kendinden başka herkes yanlışlar içinde :(
baktım yok çiçek yok böcek yüzlerce angarya başlık açmış ? hepsinde de kendinden başka yazan hiçkimse yok ????
yönetim gerçekten çok sabırlı ?
Valla haklısın rumenigge.. Ne karışıyor bu BORA YAŞAR senin topiğine..
Yöneticiler o kişiden bari birini atmasınlar..
Seni atmasınlar.. Ben sensiz ne yaparım bu forumda... Kendim kendime Borsa Genel Bölümünde intihar ederim.. :oleyo:
Ama ötekini atabilirler.. O çok zevzeklik ediyor.. :he:
ben forum yönetiminin adaletine ve eşitlik terazisine üye olduğum ilk günden beri güveniyorum içim rahat, harika bir başlık oldu bu
sn.rummenigeye sonsuz teşekkürlerimi saygılarımı sunuyorum,ayrıca görüşü ne olursa olsun sn.delikan dahil yaşça benden büyük ve tecrübeli tüm üyelere saygılar
türkiynin nabzı bu forumun bu başlığında tutuldu müthiş reyting adlı,
herkesi birbirine tahammülünden dolayı tebrik ediyorum
zaman zaman tansiyon yükseldi ancak bu siyasetin mayasında vardır insan ruhunda vardır, önemli olan belli bir düzeyi korumaktı bunuda başardığımıza inanıyorum
başlıkta yakalanan bu ilgi bu ivme isim güncelleyerek devam etmeli, mesela referandum sonrası türkiye harika bir başlık olabilirdi
Yalan söylüyorsun.
17.30 da alt yazılarla tüm kanallarda göründü.
Yani 17.30 da hemde akp lilerin itirazı üzerine alınmış.
alınmış bir karar kanunla uyuşmuyor.
Yani atı alan üsküdarı geçti konumu sizinki.
Takmıyoruz biz ne yaparsak o.
Boşuna seçim yani.
Ahlaksızlık diz boyu boş ver boyu bile geçmiş.
Beni asacaklar.(ATATÜRKÇÜ,CUMHURİYETÇİ ve TÜRK MİLLİYETÇİLE'rini)
Bakın şimdiden diyorum.
Baki kararım refarandum gelirse ortaya benim kararım evet olacak.
Beni assalarda evet.
Çünkü konu bu tecavüzcüler,sapıklar,pkk,feto için diyorlar geriye işlemediğini bildiğim halde genede evet.
Hadi bakalım assınlar onları artı apoyu göreceğim.
20 yaşında mehmetçiğin katili apoyu ve adamlarını asacak şekilde geriye dönük işlesin bu idam gelecekse böyle gelsin,
apounun asılmasını izlemek istiyorum tv de , bir türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak askerlik yapmış vergi veren ve bu ülkenin birliğine bütünlüğüne inanmış al bayrağına gönül vermiş bir yurttaş olarak istiyorum bu vatan millet düşmanı hainin idamını
aynı fikirdeyiz sn.meteposta , ilk asılcak adam apo olmalı,üç beş tecavüzcüyü asmak kamuoyunun gazını almak için idamı getirmek yetmez !
bunu referanduma sunsunlar hatta aponun asılabilmesi için gerekli ilave düzenlemeyi en başta şart koşsunlar, hiç çekinmesinler
bakın ben inanıyorumki geriye dönük işleyecek şekilde bir düzenlemeyle getirsinler ortaya idamı, türk milletinin çok büyük oy çokluğuyla çıkacaktır bu idam
La bu adam yıllarca isidden aldığı petrolü Türkiye ye sattı
Hemde petrolü çerez fiyatına aldılar
Sonra petrolün halka dünyada en pahalli ülkesinde halka sattılar..
Yurtdışı sitelerde adı bolca geçmekte..
HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazcak cook şey varda
Ben yazmicam bıraktım
Oturup seyretmek sanırım daha güzel.
Birde içimi dökeyim.
Bu kadar yalan,iftira ve ikiyüzlü insan MÜSLÜMAN'ım dedikce.
Ben hacılığımdanda utanıyorum.
Yalanın kokusunu alayım orada durmam.
Biri çıkıp demedimi pkk ile görüşen ve görüştü diyen ********dir diye.
Biri demedimi saraydakiler hakkında hatta oğlu hakkında ağıza alınmayacak laflar etmedimi.
Bunlar kanka olmadımı şimdi(Tuğrul ve Devlet Bahçeli) YUH yani.
Geri dönüşü olmayacak laflar etmem.
Ettiysemde bir daha dönmem o kararımdan.
Bu arada günaydın senin başındaki adam apoyu falan asamazz hayalini bile kurma
aponun asılamayacağı, 15 temmuzda milleti tanklarla ezen hainlerin asılamayacağı yani geriye dönük olarak işlemeyecek göstermelik iç boş popülist bir idam projesini getireceklerse hiç getirmesinler böyle bir tasarıya oy vermeyeceğim tavrım çok net
o körpecik 19-20 yaşındaki mehmedimin kanı yerde kalacaksa ben o işte yokum, türk gençliğinin 1990-1997 ve 2013-2017 yılları arasında onbinlerce ferdini bizden alan genç bir türk neslini yok eden apo asılamıyorsa ve bir referandum sonucunda milletin büyük oy çokluğuna rağmen apo aslılamayacaksa ben orada yokum ben bu popülizme oy vermem !
çıkacak millete söz verecekler ! diyeceklerki idamı refaranduma getireceğiz ama apouyuda fetocu katilleride asacağız, işte o zaman oyumu helal ederim
1)YSK'nın açıklaması net değil. Neden derseniz yurtdışı için aynı konuda farklı burda farklı karar veriyor. Belgesini yayınladım.
2) Açıklamanın net olması kanuna uygun olduğu anlamına gelmez!!! Bu yargıtay başkanının çıkıp cinayet suç değildir demesinden farksız.
3) Akşener daha yeni piyasaya çıkıyor ne çabuk tükettirdiniz kredisini. Korkudan yapmadığınız iftira atmadığınız takla kalmadı.
4) Ülkeyi kahraman 1 kere kurtarır. Ama "sistem" kahramana ihtiyaç duyulmasını önler. Yeni sistem hep bir kahramana ihtiyaç duyuracak malesef...
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunun yapabilmesi için Kuzey Kore gibi olmamız dünyadan bağımızı koparmamız lazım.
Evrensel hukuka göre bu mümkün değil.
Bu konuda aynı düşüncede olduğumuza sevindim...
Türk devletinin varlığını tehdit edenler için kanunların geriye dönük işletilmesinde benim için hiçbir sakınca yok..
Ama onbinlerce cinayetin sorumlusu da olsa evrensel hukuka aykırılık istemiyorum diyenler için de çözüm var çünkü
APO örgütünü cezaevinden yöneterek yeni cinayetler işledi ve yeni suçlarından dolayı yeniden yargılanmalı ve asılmalı..
Kanıtlarımız nedir?
İktidar PKK lideri olduğu için APO ile cezaevinde görüştü mü ? EVET
APO Cezaevinde örgütü yönetmeyi sürdürdü mü? EVET
PKK temsilcileri cezaevine gelip Serok APO'dan buyruk aldılar mı? EVET
Son on yılda PKK binlerce cinayet işledi mi ? EVET
Kürdistan istemenin bedeli ŞeyhSaid,SeyitRıza ve yoldaşları için nasıl idam olduysa APO ve yoldaşları için de idam olmalı.
Bu idamlar derhal gerçekleşmeli ki milyonlarca olsa da Kürtçüler sonlarını görebilsin..
https://www.youtube.com/watch?v=TcqbmQfrp00
İdam cezasının Apoyu asmak için dile getirildiğini/istenildiğini düşünenler yanılıyor, bence.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2ad0aabadd.jpg
Bunu diyenleri ne yapacaz peki?
Bence idam konusu başkanlık konusu kadar gereksiz ve saçma...
Sen daha var olan cezaları adam gibi uygulayamıyorsun adam gibi yargılama yapamıyorsun?
İdam isterken Balyoz, Askeri Casusluk vs davaları göz önünde bulundurup isteyin...
Ben şu an fetö'cü denenlerin pek çoğunun davasının benzer şekilde biteceğini düşünüyorum... Pardon denilip geçilecek...
Gunaydin kardes sen bu yaziyi bi oku hele..!
https://eksisozluk.com/entry/67494504
bakın cehaletinizi biraz gidereyim,idam mhp şerhli olarak kaldırılmıştı (terör suçları,savaş suçları vs.vs.hariç) 2004 yılına gelindiğin de Erdoğan akp hükümeti zamanın da mhp nin şerh koyduğu şartları da ortadan kaldırarak idamı tamamen ceza olmaktan çıkarmıştır..
referandumdan önce halkı tavlamak için getirsinler önüme getirsinler imzalayım dedi..demek ki sizi tavlamış..
şimdi ne diyor referandum yapalım idam kalksın diye,siz sormadınız ben sorayım...
şimdi ki.çıkarmış olduğunuz 18 maddelik referandum içerisine neden eklemediniz,cevap siz de,siz söyleyin...