:ok:...Önceden talimat verildiyse süreç bazen zamanı gelmedende sana hisse payı verebiliyor,başıma çok geldi,erken oldumu hisse kontrolü çok daha kolay oluyor alım,satım için.
Printable View
Merdiven basamaklarına dikkat edilmesi lazım,ilk merdiven bölündükten sonra 2.30,buradan aldığı hızlan 2.87 göstermişti,geri dönüşünde 2.58-70 arasından duraksadı,yani oyalandı,60 merdiveni beğenilmedi 50 denemesi yapıldı,ama bu merdiven çürük olduğundan 2.40 basamağı devreye girdi,şimdi buralarda oyalanıyor,altı zaten 30,ilk çıkış noktası,burada kurt,çakal,vs guruplarının yoğunlaştığı yerdi,zaten benimde 2.30 stoploss koyduğum yer,ama buraya indreceklerini sanmıyorum,2.40 seviyesinden bir atraksiyon yapabilirler 2.60 üstüne,bu arada endexside gözden kaçırmamak lazım,bugün 1200 puan satıcılı !!!...ytd.
Aslında rüçhan T+2'sinin T+0 yapılması, yani takasın gün sonunda ilan edilmesi gerekir. Pazar kapandıktan sonra ne yapalım T+2'yi. SPK bunu düşünmeli bence.
tahtayı boş verinde bakın petrol her seye ragmen dusuyor endex fena dusecek demedı demeyın!
Brent 22,normali 8 dolar:whistling:,arada uçurum var,normali 8 dolar oluşu ilginç,neredeyse su fiatı,2008 krizinde 20 altına bile inmemişti,ama bizde akaryakıt fiatlarına hala bindirim var,koyun çok olunca kuzusıda çok olrmuş,bu fiatlara göre akaryakıt fiatları 3 olması lazım benzin mazotta,zaten altı olmaz,çünkü 2.90 vergisi var üzerinde...Gelde bu vaziyette ülkede yatırım bekle.
Akaryakıt 3 tl olsun ona da razıyım
Coca-Cola Co'nun global satış hacmi Nisan'dan bu yana % 25 azaldı
Coca-Cola Co'nun global hacimleri Nisan ayının başından bu yana % 25 düştü.
Şirketin 1. çeyrek hisse başı düzeltilmiş karı 51 sent olarak kaydedildi.
Geliri 8.60 milyar dolar olarak belirtilirken net satışları % 1 düşüşle 8.60 milyar
dolara geriledi.
Bolu,ünye,bucım hep pirimli,bu ise tam tersi,yoksa bu çimento değilmi ?,üstelik kasayada para girecek !!!
onlar birleşecekler.oyak gurubu olarak mardin çatısı altında..ytd
şov yapan tahtayı çizen spekler kayıp...ytd
Arkadaşlar derinlik paylaşır mısınız?
Başladığı yere geldi kağıt..
Malları vermediniz, bedelliye girdiniz. Size o günkü tarifeden bir şans daha veriyorum diyor.
Valla ben değildim:evil:,ben 80 satış yaparken bazı alıcılar vardı:kmk:,2 defa iyi trade yaptım 80 puanlık,2 olsa bile beni sarsmaz,zaten 80 düşüş demek 2 cıvarı demek,neyse fazla korkutmayalım 30 altı stop koyarım garibanlarda alsın...hepsi bir yana 2.42-43'de set var,sanki birileri pusuda bekliyor izlemi var,zirveye göre 40 puan aşağıda,bölünüşe göre 10 puan yukarıda,bu melunlar fazla düşürürse değişik tarza alıcılar ortaya çıkabildiğinden 40 altına biraz zor indirirler...ytd.
Petrol -5,14$ eksi fiyatta
Talep olmayınca arz da olmuyor. Depolar dolmuş. Farklı amaçlarla kullanılan depolar boşaltılıp buralara petrol varil olarak depolanacakmış. İlginç bir durum.
Benzin veya mazot alalım ful dolumda geri ödeme mi yapacaklar. -5$ bu durum borsaları vuruyor. Dolar ne hikmetse değer kazanmaya devam ediyor. Bu durumda dolar değer kaybetmeliydi..
Bu arada Rusya ile yapılan anlaşmaya göre bir ay önceki haberlerde görmüştüm Avrupa doğalgazı serbest piyasa 60$ dan alırken biz nedense sabit fiyatla 250$ almamız ilginç bir durum. Ülke olarak neden açık verdiğimiz ortada.. Şimdiki doğalgaz fiyatlarına bakmadım. Daha da düşmüş olabilir ama biz sabit fiyattan 250$ doğalgaz alıyoruz.
Afyonda cortladı... Borsada cortladı..
bedelliye girecek olup ta nakite geçmek zorunda olanları sattıkları eski hisselerini ve bedelliye girmeyecek olanların da rüçhanlarını ucuza almak için çaba var.
Bir diğer değişle herkes elndeki hisseleri satmadan başka yerden para bulsun ve bedelliye girsin uğraşı var.. malum şirkete para lazım...
Hissede Meraklı tayfa azaldı..
Fiyat aşağıya inmeye devam ederse,ki öyle görünüyor, Ağlayan tayfa mendil elinde ,yerini alır...
Piyasaların ve Hükümetlerin kafası karışık..E , haliyle vatandaşın da..
Bedelli sonrasında hissenin seyri önemli. Onu da patron biliyor maalesef.
Avrupa borsaları %3 eksideydi
ABD borsası açıldı yaklaşık %3 ekside..
Ölü kedi pozisyonunda.
Tavsiyem 42-43 almandan yanaydım,çünkü afyonun buraları dip sayılır yaptığı bedelliye göre,adı üstünde afyon,ya seni ihya eder,yada berbat,düşük fiattan alanları pekte berbat etmez,zamanında biz Y alırken millet E alıyordu 500'lü fiatlardan:evil:,hiç unutulurmu bu,neyse bugün 2.60 cıvarı bir kapanış bekliyorum tahminen:wave:...ytd.
#AFYON #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...04211706424349
#AFYON #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...04211706468725
#AFYONR #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...04211707580913
#AFYONR #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...04211708017320
64-54-44,düşüşler uyumlu gidiyor,bakalım yarın 34 olurmu !!!... bugün 59 kapanış bekliyordum olmadı:(ytd.
Rüçhan tahtası kapanmadan zor adamlar baskı kurup rüçhan alıyor ana tahtadan karla veriyorlar...ytd
Viran olası hanede evladuıyal var. Susmuşları oynuyoruz. Bari pasta, takas atın arkadaşlar.
23-26 Nisan arası sokağa çıkma kısıtlaması olacak ve 24 Nisanda borsa açık faaliyetine devam edeceği açıklandı..
Artık spek bunu yarında kullanır...
Tamam ben yazıyım, teknoloji özürlü olduğum için pasta takas atamam, 2009 dan beri zaman zaman afyon alır satarım bazen kaybedip bazan kazanırım sanırım 2015 yılıydı o bedelliye de katılmıştım, borsada 60 yakın takip ettiğim kağıtların içerisinde en iyi bildiğim afyon, bence orta vadede tl bazında 6/11 lira arası bir fiyata gelmesi lazım, hiç bir yerde söylenmese de aynı oyak 'ın yaptığı gibi bir çatı şirket altında birleşme de kaçınılmaz ama ne zaman olur bilinmez, bu birleşme de bu sene içerisinde olursa müthiş olur, yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir, bilsem ben zengin olurdum.
Afyonda hikaye ve beklenti bitmez. Bir arsa vardı Afyonun göbeğinde 170 leri gördü bu kağıt.
Şimdi de birleşme.
Sabredeni üzmez. Nerede binip nerede ineceğini bilirsen. Karıştırırsan işte o zaman maratoncu olursun. Kesinlikle YTD
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi