Bugün ,hayatımın en kötü gününü yaşadım.Bundan beterini yaşar mıyım ,bilmiyorum.Yüzüm ne haldeyse ,neyin var diye sordular Daha kötüsünü yaşar miyim bilmiyorum.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bugün ,hayatımın en kötü gününü yaşadım.Bundan beterini yaşar mıyım ,bilmiyorum.Yüzüm ne haldeyse ,neyin var diye sordular Daha kötüsünü yaşar miyim bilmiyorum.
Bu kadar zarara satmayı reddediyorum.
Saygıdeğer kardeşim kar; üzme canını, senin ve sevdiklerinin canı sağsa gerisi hikaye; elbet çıkacak bu kağıt köpek gibi çıkacak. Kendini harap etme.
Arkadaşlar Demirören holding yatırım ilişkilerine de şikayetlerinizi iletin bence. spk ya cimere ilettiğiniz şikayetlerinizi örneğini ve bu işin mahkemeye kadar taşınacağını takipçisi olacağınızı mutlaka belirtin.
Şikayetler medyaya taşınırsa ve hükümet tarafından da yatırımcıların mağduriyet yaşandığı duyulmaya başlandığında zannetmiyorum ama bir ihtimal Demirören tekrar karar alıp şirket olarak çağrı yapacaklarını açıklayabilirler.
pazartesi borsa da ne olur bilinmez ama bu kadar bekleyip de zararla ben bunu satmam. zaten yüzde 15 zarar yedim. borsa da suan hisseler zaten sürekli düşüşte. bu da batmadı ya . işler kızışana kadar devam . AHANDA buraya yazıyorum bu tüpçü 1 ile 3 ay arasında bu hisseyi süründürür sonra 2.5 yapar demedi demeyin. elinde mükemmel fırsat var. ky korktu kaçtı zaten . ben yüzde 10 fazla kar var diye dgzte den hurgz e geçmiştim . nasip değilmiş dicem nasipti . mevzuat açık. ancak iflas etmesi iflasın eşiğinde olması lazım ala firmanın ! satılan doğan medya batık ise 1 oda dolusu para verip neden aldın ? çok acık burada bir gasp söz konusu . bu iş 3 yıl da uzasa satmam mevduat da faiz yemiş gibi olur öyle de böyle de mahkeme de bu iş çözülür . LAKİN BURASI YERLİ VE MİLLİLERİN ÜLKESİ YERLİ VE MİLLİ OLAN YANDAŞ OLDU YİNE ... SPK ÜYELERİNİN CESARETİNE DE HASTAYIM ... MİLLETİN GÖZÜNE BAKA BAKA KENDİ MEVZUATININ DISINA CIKTI. O ZAMAN KİPA DA MİGROS TA MAHKEMEYE VERSİN SPK YI.
Kipayi alan koç grubu migros. Eğerki hürriyeti mualif bir kanat alsaydi, çagrı fiyati dolar 7 tl den olurdu emin olun. Bu hurriyet boşuna tüpçüye satılmadı ve ziraatten kredi cektirilmedi.Doğana 1 milyar dolar veren adamin k.yatırımcıyamı verecek parasımı yokta muafyet kabul edildi. Milli iş insanları demirören grubu!!!
Beyler , bu kağıttan bir cacık olmaz . Daha önce de yazmıştım , geriye doğru 8- 10 yıllık bilançolarını tek tek incelerseniz , ESAS FAALİYET KARININ 10- 12 milyon tl yi geçmediğini görürsünüz . Satış rakamının 200 milyon dolar olduğu , onuda 5,5 tl ile çarpınca fiyatın 1 milyar 100 milyon liraya tekabül ettiği malumunuz. Bu kadar sermaye bağlanan bir şirketin % 1-2 mertebesinde kar etmesi ne kadar rasyonel ? Habertürk geçen ay malumunuz matbasına kilidi vurdu. Basılı gazetenin sürekli zarar yazmasıyla baş edemediklerini söylediler ve dijital ortamda gazeteciliğe karar verdiler . Önümüzdeki dönem Hürgz ın matbaaları da tasfiye edilirse şaşırmam . Basılı gazeteye devam etse bile , yukarıda belirttiğim gibi gazetelerin esas faaliyet karları genelde düşük bir sektör . Gazetenin üzerinden yazarlara maaş ödüyor , yazarları televizyon kanallarında çalıştırıyorlar . tv gelirleri cebe , masraflar hürgz a .Aydın doğan senelerce doğan haber ajansını hürgz a bağlı alt şirket olarak tuttu . Doğan haber ajansı tv lere ve diğer gazetelerine çalıştı . Masrafları hürgz ödedi . Taki hürgaz batma noktasına gelince 2-3 sene önce doğan haber ajansını hürgz dan çıkarıp dohol e eklemledi. Bu işler hep ali-cengiz oyunu , baş edemezsiniz . Şu hürgaz iştiraki TME yi kaç kişi biliyor ? Doğan o şirketi Londra borsasından 370 + 80 = 450 milyon dolara aldı . Demirören 29 haziranda 1 euro ya sattı .Sonra satıştan vaz geçti . Benim en büyük şüphem ,hürgaz muafiyetinde kullanabilecek olmaları . 370 milyon euroluk sermayesi vardı . 1 euroya satma kararı aldı . Batık şirketi bu muafiyete kılıf olarak kullanmış olabilirler . Minareyi çalan kılıfını hazırlar . SPK,II-26.1 tebliği , madde 18/1.a su götürür nitelikte soyut bir madde. Kısacası yoruma açık . (ölçüsü ,endazesi olan bir madde değil .)
Erhan11 sen de hisse elindeyken hep olumlu şeyler yazardın. Simdi satinca basladın olumsuz olumsuz yazmaya.
Tamam söylediklerinde doğruluk payı var ama insanların moralini cok bozuyorsun. Ayıp oluyor.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani diyorsunuz ki adamlar batik bir şirket aldı.. diyorsunuz ki adamlar batik oldugu halde sokağa atacak paraları yok ama batik sirketi alacak kadar salaklar..diyorsunuz ki bu devirde gazetenin hic bir gücü yok dijital gazeteciliğe geçilecek bu adamlar harbi salak batik sirketi alarak..yarin bir gun kapatmak icin aldilar bu gazeteyi oyle mi diyorsunuz...Yaw yapmayın eksi yirmi yemiş maliyetler cok yukarda insan var adamlar kalacak dayanacak güç arıyor...ha bu havada biste kalınır mi o ayri mesele...Şirket batik degil batacak da değil borcu harcı yok oyle biliyoruz en azindan
0553 240 77 78 beni de ekler misiniz
Lenovo Z90a40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar patron hisse satmıyor. Siz neyin derdine düştünüz. Daha öncede 1,11seviyesini test etti 1.30 kadar çıktı. Kapatma filan yok bildiğim kadarıyla kar bile açıkladılar. Demirören hükümete destek verdikçe reklamlar tabikide gazeteye dönecek. Danışıklı dövüş belkide bugün patronlar lotları topladı kim biliyor toplamadığını pazartesi yükselir bence. Yeter artık olumsuz şeyler yazmayın. Milleti satmaya yönlendirmeyi. Arkadaşlar siz kendi kararınızı verin. Ben bir lot bile satmam bayram sonrası yükselecek gibi geliyor bana. Ytd.
Sn iron-i ozelden mesaj iletedim benim numaram da 537 304 88 66 eklerseniz sevinirim.
3 senedir satis haberini bekleyipte böylesi rezil bir olayla karsilasmak asiri moral bozucu. Sabahtan beri agzima geleni sayiyorum
Sn. Erhan eksik ve hatalı bilgi paylasiyorsunuz. TME satis öncesi tasfiye oldu ve zararlari bilanco ya yansıtıldı. Matbaadan vazgecilebilir. Gelecek dijital de ama su konuda haklisiniz bu haramzadelerin gazeteleri okunmaz benim için çöp hükmündedir artık Ytd.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekleyeceğim arkadaşlar.
Cimere yazalim arkadaslar ihmal etmeyin
Madem boyle bir teblig madden var uygulayacaksin spk
arkadaşlar size burdan yardımcı olmaya çalışıyorum ama buna bile tahammül edmeyen var yaşanmış örnek verip süreci anlatıyorum anladığı gibi anlıyor bazıları.
1.şirketin sermaye ihtiyacı ve mali durumunun gerekçe gösterilerek muafiyet kabul edilmiş ancak gerek spk.gerekse borsa istanbulca herhangi bir uyarı bulunmadığını da dava dilekçenizde belirtin.
2.spk.şirketleri ile ilgili mevzuata hakim avukat sayısı sınırlı seçimde dikkatli olun
3.yurütmeyi durdurma talebinizi mutlaka isteyin
sağlıkla kalın
Sayın cinali ,teşekkür ederiz,bizi yalnız bırakmadığınız için.
05056155084 teşekkürler
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ha ciziyorum iste ------------ bu mahkeme isinden bir sey cikmaz bosuna heveslenmeyin...!!!
paranizi alirlar senelerce surunursunuz... benden soylemesi:ok:
Yeniden durum tespiti yapin degisin baska bir hisse olabilir!?
beklemek isteyenler icin soyliyorum bir gun muakak aldiginiz fiyata gelir...
henuz durum cok ta kotu degil 1,12 fiyat ...!!!
Bankalara nereden baksan 100 de 100 altimda islem goruyor / YKB 1,65 gordugu fiyat 3,5 larin ustude bir zamanlar.../
hep uyardim sizi surekli bu isin sonu pek te beklediginiz gibi cikmayabilir diye.
Hakaretler ve dalga gecenlere oldu...
Borsayi hep pembe gozluklerlen gormek isteyenleri gecmis olsun:(
723. sayfada size açıkladım durumu, (görmeyenler varsa)...
muafiyet kabulü duruma gayet uygun görünüyo ( tarafsız gözle bakarsak)...
spk kararına karşı, ya tekrardan spk ya başvurursunuz, ya da idare mahkemesine gidersiniz. cimer e yazılan yazılar, süreyi kaçırmanızı sağlar sadece....
ben bu konularda tecrübeli olduğumdan konuşuyorum....bir de övünmek gibi olmasın ama, borsa şirketince kendisine dava açılan TEK HİSSENET YAZARI yımdır.....( 03-11-17 marka holding kap duyurusu)....sonucu merak ediyorsanız söylüyüm bari....arkadaşlar karşıma çıkamıyor...
siz beni grubunuza ekler ve bu işin peşine düşmeye gerçekten kararlı iseniz, yardımcı olurum. işim bu zaten....
0 533 422 33 54......
724. sayfa bir tek bendemi açılmıyor....siz açabiliyomusunuz...
Burada beni takip edip saygi gosterenlere :ok:
Sanirim hic bir zaman sizi yaniltmadim...!
basindan beri ne yazdigim ve soyledim se hepisi gerceklesti...
Baska bir yerde ve baska bir nik le gorusmek uzere...:wave:
bloomberg ekonomi proğramında açıl sezen sunucu
konuk tuncay turşucuya soruyor hurriyet kararını ama cevap alamadı geveledi incelemek lazım dedi herkes farkında hukuksuzluğun ama spk.gerekçe bile göstermeden karar veriyor.
bence gerekçe yazmaması çok manidar.
spk.nın aldığı karar hep mahkemeden dönüyor ama süreç çok uzun mahkeme kişilerin hisse miktarını talep ettiğinde elinde hisse olması şarttır.mkk.dan talep edecektir
ankete katilin arkadaslar gundem yaratmak gerekli en azindan tarafimizi belli edelim. Bu gun bu hissede olanlar borsada ilktir, yarin baska firmalar cikip bu karari emsal gosterip muafiyet talebinde bulunabilir bunun onune simdiden gecilmez ise cok fazla ky bu durumdan magdur olucak.
https://twitter.com/martinalekov/sta...46768382058499
Her karanlık gecenin bir sabahı olacak mutlaka.
Biraz toparladımm kendimi
Tabandan çok çok acil ödemem olduğu için sattım. Kendimi çok fena tokatlanmış hissediyorum. Zarar çok. Acil ve kredisi para ile borsaya girdiğim güne lanet ediom. İnşallah zararınızı siz bari geri çıkarırsınız ytd
Gunluk grafıgınde rsı 34 ,fiyat 1.12.
Kotu senaryoya göre pazarteside satışlar yoğun olursa ,biraz daha düşse ,,bayram sonrasına 10 gun var.Bu arada bütün ihtimalleri değerlendiririz.
Daha sonrasında yükselmesi için ,iyi haberlere ihtiyaç var.Niye dgzteye çağrı geldide ,bunda muafiyet istendi?Ucuza mal toplamak için mi?hurgz için ne düşünüyor olabilirler?
Kipa ,cagrı sonrasında ,migros hissesine donusecek dıye bılıyorum ben.
Aynı şey hurgzdada olabilir mi?
Kipa ile hurgz ın olayi çok farklı. Karıştırmamak lazım.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.