ingilizlere kıbrıs diyeceksin ağzlarının suyu akmaya başlayacak..!!
ps.bir önceki sayfada sn. epikurus nedeni açıklanmış görmemiştim
Printable View
An itibariyle 4.3168 dirence gelmiş. Hani şu 4.3169 direnci. Ya buraları okuyor mu dolarcı abiler.
Seçime kadar 4.95 ordan döner ,😉
http://www.hisse.net/topluluk/showth...73#post2148773
Haftalık Hisse Yarışmamıza
kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım.
Aklıma birşey geldi bizim altınlar londrada mı saklanıyordu? Onları geri mi alacaklar acaba . Sonuçta emkli ikramiye vs derken önümüzde ki 2-3 ayda ciddi para lazım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Altınlar peyderpey geldi ve geliyor ancak sistemden çıkarsan bu altınlar en fazla birkaç aylık rezerv ihtiyacını karşılar. Hiçbir derde çare olmaz.
İngiltere Kıbrıs demişken aklıma Falkland adaları savaşı geldi. Ne günlerdi, Arjantin İngiltere ye kafa tutuyordu. Bir de Arjantin in şimdiki haline bakın yüzde 40 faizle piyasalardan para dileniyor..
Tulumba nerde ?
Arkadaşlar bizde ileride arjantin'e döner miyiz ?
çünkü dolar/euro grafikleri yıllardır hep yukarı gidiyor ?
4.20 destekli 4.7 hedef vermiş uzmancıklar.
Yani mevcut seviyeden bir %10 daha yapabilirmiş.
Dolar kuru 4,20 önemini koruyor
Dolar/TL kuru 4,25 seviyesinde bulunuyor. Kurda 4,30’un üzerine doğru gelişen ataklar başarısız oldu. Piyasalardaki çalkantılı süreçten yararlanmak isteyenlerin alımları dolar/TL’de güçlü atağı getirdiyse de kurun yükselişte zorlandığı gözleniyor. Yükselişin devamı halinde hedefler 4,50 ve 4,70 seviyeleri. Bu atağı tetikleyecek gelişmeler yaşanmadıkça ilk destek seviyesi olan 4,20’ye doğru bir hareket yaşanabilir. 4,20’nin aşağısında kalıcı bir hareket döviz konusunda pozisyonların satış yönünde değişmesine neden olabilir.
dostum iyimser olmak isterim ama , nasıl olabilirim bu tablo karşışsında
https://i.hizliresim.com/Rnm0Z7.jpg
Doları tutmak için her taklayı atacaklar
Pisliği halının altına süpürmek çare değil
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aylardır düzeltme bile yapmadan ilerleyen en uzun dinlenmesi 2 gün olan dolara resmen 1 dolarlık alım yaparak çapa atmış bulunuyorum. Ben aldıktan sonra yukarı çıkış denemesinde 4.3287'ye gelip benim 4.33'ten aldığımı görerek götüm götüm geri kaçtı.
Tcmb glp ile faizle uğraşıp 1er 1er milyar dolar satış yapadursun, tek dolarlık alımımla dolara set çektim.
Resmen ekonomi yönetiminde aranan kan benim diyebilirim. Hatta reisin aradığı ekonomi uzmanıyım, faize dokunmadan doları düşürebiliyorum. Bu arada konut kredisi faizleri 0.98'e çekildi ve dolar yine benden korkusuna dalına tünedi.
Bundan sonra çıksada gam yemem bir dolarla 1 hafta tuttum 1 milyar dolar alım yapsam trumpı titretip dxoyu bile 75lere basabilirim. Yüklü alımlarımla abd çökebilir. Ortadoğuda kartlar yeniden dağılabilir.
Bizi izlemeye devam edin
Zaytung'dan :whistling:
Bakan Zeybekçi'nin kurdaki artışı kabul etmediğini söylemesi üzerine, ABD Merkez Bankası tedavüldeki tüm dolarları toplama kararı aldı...
herkes biliyor
geminin su aldığını,
herkes biliyor
kaptanın yalan söylediğini,
herkes biliyor
zarların hileli olduğunu.
bilinmeyen tek şey bir bilinmez meçhule gittiğimizdir.
hani bir söz var nakit kraldır diye işte o kral devri başlamıştır.
TL nakit Kraldır.
USD nakit Sultandır.
USD FİZİKİ İMPARATORDUR.:evil:
Evlenirken iyi kiza dusersen mutlu olursun, dusmezsen filozof.
Bakiyorum filozoflar cogalmis..:)
Görünen köy kılavuz istemez.
Reis'in bugünkü konuşmalari yeni TEPE yi getirecek gibi DolarTL de.
1,26 zaman ve 1,236 fiyata kadar çikacak gibi dolarTL.
PC den uzağim, zamansal olarak sanırım 1-2 hafta daha yatay yukari çikiş ve 4,46 gibi bir fiyata çikma ihtimali yükseldi.
En kısa zamanda elimdeki SHORT lari kapatirim.
Lakin çikiş miymiy olma ihtimali yüksek o yüzden her 5 dalga çikişi da satip 200-300 ppips kar almaya çalişirim.
LONG mu asla.
Notumuzu düşeren S&P’nin dakkat çeken yorumunu yeni okudum. Notu düşürürken bu notu düşmüşler..
"Anlıyoruz ki, ABD Hükümeti bir ya da birkaç Türk finansal kuruluşuna, kamuya ait olanlar dahil olacak şekilde, para veya başka türlü cezalar vermeyi düşünebilir...."
Bu hafta içi ateşten gömlek piyasalar için.
Cumhurbaşkanı 24 hazirandan sonra faizi düşüreceğim diyor. Acep bunun etkisi nasıl olacak.
Bu ceza riza zarrap davasindan basta halkbank ve bazi bankalara verilcek ceza olacaktir..
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence, ABD, Atilla'nin masum bir emir kulu oldugunu biliyor.
Gercek suclunun kim oldugunu iyi biliyor olmali ki, cezayi gercek hak edenlere kesiyor.
O nedenle dolar degeri ile vuruyor, bence.
Gercek ceteyi oradan indirme kararini vermis olduklarini dusunuyorum.
Bankalara ciddi bir ceza gelmezse sasirmam.
Zaten cumhur baskaninin ingiltereye gitme sebebi ordan yardim isteyecek.dovizi durduramazsa koltugu kaybedecek.bakalim dunya babalari ne karar verecek...
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takip edenler bilir 6191 sayili bir kanun vardir.
Yargi karari disinda res'en emekliye sevk edilen askerler le ilgili.
15 Temmuz'dan once, Feto'cu olmayan ve Ataturkcu cizgiden taviz vermeyen askerleri res'en ihrac ettiler.
Sonra bu kanun cikti, dediler ki, bu 1991 Subay, Astsb. muracaat edecek, Gen.Kur. bir general baskanliginda kurulacak heyetler le bu askerleri degerlendirecek. Kabul edilenler bu haktan yararlanacaklar.
Bu general ve heyet Fetocu subaylardan kuruldugu icin, yine fetoculeri ayiklayip ihya ettiler, cogunlugu ise, temyiz icin Askeri Yuksek Idare Mahkemesini adres gosterdiler.
Askeri Yuksek Idare Mahkemesi de bunlari RED etti. Cunku orada karar veren 5 Hakim Albay'da Fetocuydu. Sonradan bu Hakimler tutuklandi, Askeri Yuksek Idare Mahkemesi kapatildi.
Sonra bu 1991 Subay, Anayasa Mahkemesine bireysel muracaatta bulundular, maalesef yasa su donemi kapsar , bu donemi kapsamiyor diye RED ettiler.
Sormak istedigim irzina gecilmis hukuk konusu degil.
Bu isler gorulurken, is birligi yapmis olanlarin sessizligi.
Zamaninda kursulere cikip, bunlari duzelteceklerini haykiranlar, simdilerde 24 Hazirandan sonra Faizi dusurecegim diyor.
Inananin aklina sasarim.
Günün esprisi :yahoo:
Alıntı:
Yatırımlarda inşaatın payının çok yüksek olduğunu ifade eden Şimşek, "Artık inşaata yatırım yapan yatırımcılardan, Ar-Ge'ye, teknolojiye yatırım yapmalarını istiyoruz; inşaattan kazandıklarını imalata yatırsınlar." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere'ye hareket etmeden önce Atatürk Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada; †Benim faiz konusundaki kanaatlerimi biliyorsunuz. Oluyor, olacak, hele hele 24 Haziran'dan sonra bunun şekli de, bunun oranı da çok daha farklı şekilde gelişecek. Çünkü ben faizi her türlü ekonomik alanda kötülüğün anası babası olarak görüyorum.†ifadelerini kullandı.
Faizi attırmıyorsa sabit kurada geçmiyorsa bu dolar 5 iş öper gibi görünüyor.
uzun yıllardır IMF lafını duymuyorduk....Şimdi EM lerden biri IMF ağına takılmış bence bu bulaşıcı olana kadar devam edecektir.....
Ben USDTRY de çift hanenin çokta uzakta olmadığına inanıyorum...........Nakit olarak ta biraz yabancı para yanımızda olursa bence güzel olur............
Forever teşvik..:oleyo:
Aman pisilet durmasın..:(
Go Johnny go..:cool:
https://www.youtube.com/watch?v=uMY5VGYh2Go
Piyasalar için buhafta çok önemli ..Bu hafta yı atlatabilirsek bazı şeyler oturmaya başlar...malum çarşambada halkbank meselesi var ..toplantılardan da bi şey çıkmadı ..belki de her ikigünebi toplansınlar belki doları tutarlar böyle...yoksa bu hafta 4.500 leri görcez dolarda..