evet 3 kuruş indi 72 den 69 a sonra tam 13 kuruş artacak derken 19 kuruş arttı 88 dedi
Printable View
füze 94 dedi
Milletin yastık altındaki üç kuruşuna göz dikip verin diye dileneceğine ailesi, sülalesi, milletvekili, bakanı, yandaşı yalakası yurt dışındaki dolarlarını altın rezervlerini bozsa ya. Aç gözlüler doymuyor. Yedikçe yiyor. Yedikçe istiyor. Allah belanızı versin.
Bu finansal krizde hiç bir dahlimiz yok....
Aksine yıllardır uyardık...
Ama onlar bize "nasıl koyduk size" dediler....
Siz onların seviyesine düşmeyin...
Sadece izleyin...
saygılar/başarılar
Dolar/TL 5.9450
Dolar/TL 5.9884
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa 6
O koca kafalı KEL IŞIK ÖKTE ve yancısı Tufan Cömert in yüzünü görmek isterdim...
Birazcık utanmaları varsa yüzleri kızarmışdır sanırım...
saygılar/başarılar
Dün ucundan dönmüşüm , es kaza 10. ay viop short elime gelseydi baba gibi zarar yazacaktım. Ama akıllanmadım yine 10. ay viop short pozisyon alıyorum 6.20 , korkmuyorum adam arkamızda ,nassolsa ! `onların Doları varsa bizim de allahımız var` . Beter olmadan yeter olmaz.
İnanılır gibi değil
Bir ülkenin parası %10 yükselir mi bir günde?
saygılar/başarılar
Dolar/TL 6.30 !
Artık vatandaş buna göre harcama planlarına geçecek ve faiz arttırarak yavaşlatmak istemediğin ekonominin pimi çekilmiş olacak.
Fatiha bile kesmez.
Dolar/tl bir günde %13 yükseliş gören olmuşmuydu?
saygılar/başarılar
Gemide filmindeki o meşhur sahnedeyiz artik
Abdülselam Özatak
aboooooooooooooooooooooooooooooooo
6,22
Finansal bir krize girmişsin (yada girmek üzerisin) Bloomberg de hala cari açık filan fıstık konuşuyorlar....
Pesssss
saygılar/başarılar
Lan nolyo 6.20 viop yazraken spot 6.09 oldu hastir ! kaşınıyorum dediysem mikilmek istiyorum demedim ! Onların Doları varsa bizim de allahımız var lakin Allah HAK EDENLERİ helak edermiş bunu unuttum.
Tulumbada su kalmadı.!!
CRASH Tüm HIZIYLA otobanda.!!!
Hoş geldin Hiperpower enflasyon
Hoşgeldin Stagflasyon.!!!
KAOS tüm HIZIYLA otobanda..!!!
6.45'i çizdiğini kaç kişi gördü.
6.4556 görüldü not edin.....
İnvesting sitesi çöktü. 6,45 leri gördük sanırım.
İnvesting i kestiler...
saygılar/başarılar
O çocukları birde dün eller havaya deyip kenef borsasını yukarı itelemediler mi en gıcık buna kaptım. Göreceğiz bugün girenin boyutu ne olacak o çocuklarına.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Devre kesici oluyor mu dolar da arkadaşlar:)
Allah'ım şu milletime yardım et garibanlara yardım et...masumlara yardım et sen koru...
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her şeyi söyledik dedik ki : 16 yıl boyunca Türkiyede olmaz denilen her şeyi yaptılar, yaptıkları yapacaklarının teminatıdır dedik aymazalar, kör güzüme diyenler gittiler yine seçtiler. Oh olsun beter olsun ,kızmak sövmek en doğal hakkım
Kur %12 yukarı gitmis daha sabah saat9 , ama merkez sessiz .. İstifa etmekte bir erdemliktir..
Sarıllll yaradana sarıllllll
Neyse yazmıyım gerisini..
investing kocaman ayı , küçücük boğayı ağzına almış, geri döneceğim diyor. dönmesen daha iyi.
Bakalım borsayı açacaklar mı
Cumadayız...
Bir sabah kalktığınızda bankadaki tüm paralara el konulduğunu göreceğiz. Önce emekliler sonra çalışanlar maaş alamayacak. Belki de bunları yapmak yerine kaçacaklar ülkeden soyduk soyacağımız kadar kalmadı birşey diye.
Ak çomarlar nerdesiniz ??? Reis için kefen giyenler, önüne yatanlar, peygamber ilan edenler, ağzına ampul sokanlar nerdesiniz ? Çıkın savunun hadi.
Allah belasını versin seçenin de seçilenin de. Allah akıl vermiş. Düşün diye sorgula diye. Aklını hiç kullanmayanlar yüzünden bu durumdayız.
Sürüler çıkın ortaya. Ak çomarlar hadi. Bekliyoruz.
Ahan da soros öpmeye geldi saklanın.
5.75 ten sonrasi zaten ucurumdu. Gecmis olsun
bankaya gitsen doları fiziki istiyorum desen , vermezler heralde..