amerika 10 yilliklara alis olmasina ragmen , bizde tik yok
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
amerika 10 yilliklara alis olmasina ragmen , bizde tik yok
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1750 gr kalaycıoğlu tahin 23 TL idi..şimdi 45 TL oldu ihtiyaç konusunda da geç kaldık ..ama olsun firmalarla anlaşıldı %10 indirecekleri miş duyunca o kadar mutlu oldum ki 10 sapla 1 geriye çek
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5,70 e düşse oradan da almaz bu millet
hele 5,50 olsun der..
dolar 5.50 olsa orayı yıkarlar.......yıkarlar demiyorum yıkarlarrr..:kahkah:
Aktifle çalışan arkadaşlara bir sorum var.Bugün aktiften doları aldık diyelim,başka bankaya götürmek istesem şube olmadığı için ne yapacağız?Aktiften yurtiçi başka bankaya dolar transfer eden oldu mu????
Bu arada kritik güne bankalar normal makas aralıklarıyla başladı...
C.b. : yargı kararı ne olursa saygı duyarım, bu işin muhatapları da öyle yapmak zorunda " demiş
Ben abd nin tam istediği sonuç çıkmayacak diye düşünüyorum
5.85 diyo mubarek
:)
syg,
Dün olası senaryomu yazmıştım.Bugün de şunu paylaşayım.Eğer bırakılacaksa 12-13 'e kadar olay biter ama saat 4-5 olmuş daha haber yoksa o zaman adama yüklü ceza geliyor,piyasalar kapanınca karar çıkacak diye tahmin ediyorum...YTD....
CUMHURBAŞKANLIĞI BÜTÇESİNE YÜZDE 233 ZAM YAPILDI
Cumhurbaşkanlığı'nın 2019 yılı bütçesi bu yıla göre 3.3 kat, diğer bir ifadeyle yüzde 233 oranında artırılarak 845 milyon liradan, 2 milyar 819 milyon liraya çıkarıldı.
Günaydın herkese, kendime mukayyet olmakta zorlanıyorum. Sanki fırsat geldi ve ayağımla tepiyor gibi hissediyorum kendimi bu dolar kuru aklımla oyun oynuyor benim. Ters köşe olursak bu tarihi hayatım boyunca unutmam herhalde.
Alman büyük bir firmanın distribütürlüğünü yapan bir arkadaşım Alman firma bize Ekim ayının ortasından itibaren Euroyu 6 $ ı 5-5,3 aralığında hesaplamalarınızı yapın dediğini söyledi
Yatırım Tavsiyesi Değildir
https://www.aktifbank.com.tr/tr/bire...nsferler/swift
Alıcı bankanın keseceği ücret hariç ücretsiz yazıyor.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Yalnız bu işin sonu iyi değil TL mevduat yapan herkes dolara geçmeyi planlıyor. Bunun karşısında merkezin mutlaka yapılacak toplantıda faiz arttırması lazım yoksa izlediğimiz filmi tekrar izleriz.
Arkadaşlar paramı günlük değerlendirmek istiyorum.Çünkü ne zaman lazım olacağı belli değil. Kendi bankamın sitesinde şöyle bişey buldum. Sizce oran nasıl?
https://i.hizliresim.com/Q2q6zv.jpg
Yok mu davayı izleyen aramızda, haberler ne durumda ?? Sürekli yukarı fiyatlaması doların hoşuma gitmiyor.
Hiçbirimiz zaten salıverdik bitti gitti gibi bir şey beklemiyor. İyi hazırlanmış bir senaryo sonrasında bırakılmasını bekliyoruz. Tabi ki ülke menfaatleri burada ön planda tutulacaktır. Sonucunda öyle de böyle de bu adamı ülkesine iade edecekler. Artık hakikaten o kadar sıkıldım ki bu rahip muhabbetinden gitsin de nasıl gidiyorsa gitsin dedirtiyor insana.
İçeriden kesin haber sızıyor dışarıya, galiba bu treni de kaçırdık.:vk:
merkezin faiz artırımı bugüne kadar dolar kuru ile alakasız yapıldı bu yüzden dolar kuru düşüyor diyerek faiz artışı yapmaz demek yanlış olur
400K / 32 gün / eski müşteri:
TBank : 27
Anadolu: 26,50
Odea : 25,75
bankacılık endeksinde 5000 puanlık bir hareket yapıldı.
ytd.
syg,
Papazın duruşması başladı.