TL %19,58 değerli..
Printable View
TL %19,58 değerli..
http://yorumlar.altin.in/tum/gram-altin
Umutabi olsada şurdaki sığırlara bişeyler yazsa 😊😊
%26.60 gösterge faiz ne ocaklar batırdı. bu düşmediği sürece her iyileşme geçicidir.
Bugün BloombergHT de betoncu tayfası vardı. İflas etmişler ağlıyorlar resmen. Faiz bizi resmen batırdı, Devlet KDV alacaklarımızı bir an önce ödesin diye zırladılar.
Nazmi Durbakayım da tam konut alma zamanı dedi! Betoncular başkanı konut almayan hata eder dedi! Faize Dövize Altına güven olmaz, koy tapuyu cebine en garanti yatırım dedi!
TCMB nin yerinde olsam dolari boyle zayif bulmusken bu aksam PPK toplantisi yapar ve faizleri 250 - 300 baz puan artirirdim
Hali hazirda zaten 25.50 den fonluyor ve 27 ye cikarip aslinda 150 baz puan artirim yapmis olacak
Bu sayede piyasalara guven verir, gercekten mucadele ettiklerini gosterirler
Cunku toplanti tarihi yaklastikca baski artacak uzerinde
Ve bir de iktidar tarafindan aksi yonde demecler gelirse bu dusus hicbir ise yaramayacak
--------------
Ben olsam oyle yapardim yani.
Ama yapmayacaklarini biliyorum
mb gözü karartı galiba.
acayip satış yapıyor.
cumaya kadar 60 ın altına gelir rezerv.
Bakalım bu film nezaman bitecek. :)
Bir tarafta olumsuz tablo.. ekonomik kriz vs
Diğer tarafta gül bahçesi gibi gözüken dolar düşüşü , bist artışı ve olumlu demeçler.
MB rezervlerini acaba kaça kadar eritmeyi düşünüyor.RTE nasıl bir talimat verdi çok merak ediyorum
Ahan da bende diyorum dollar rabia'lı rakamlara değecek....
https://www.bloomberght.com/haberler...e-40-dusebilir
Bu finansal piyasalar gerçekten adamın dengesini bozar dolar yükselirken dolar alemin kralı oluyor düşerkende ardı ardına doların işinin bittiği haberleri geliyor
Dolar buralardan satılmaz düştükçe toplamak lazım.
yabancı satıyor,para yüksek faize giriyor,hisselere de gel gel yapıyorlar orada da TL ye dönmeye çalışıyorlar bence...
5,80 in altında 2-3 gün kalıcı olsun, o zaman 5,50 ler görülebilir..
Memleketteki bu enflasyon öyle %10 indirim vs. le düşmez.. Algı hareketi....
Enflasyonda böyle iken 5,80 in altı pek olası değil bence... Milletin resmi kanallardan (Mevduat) aldığı rakamlar belli.
başladı yine konuşmaya
düşük kur'u sevmiyor
10.11.2017 tarihinde 96,7milyar dolar olan TCMB bürüt rezervleri 66,2 milyar dolara düştü,
ancak sizin bahsettiğiniz son 15 günde sadece 62milyon dolarlık bir düşme oldu. Sanırım 15 günü kastetmiyordunuz. Ayrıca rezervler cuma değil perşembe öğleden sonra resmi olarak açıklanıyor.
papazı bırakıp birde dolar yükselse millete derdini nasıl anlatacaksın, papazı bıraktık ama bakın dolar nasıl tepetaklak oldu, bu millet merkezin dolar satıp doları düşürdüğünü nerden bilecek tamamen algı operasyonu, 4 ay sonra borsa 50 bin dolar 9 tl olunca yine dıj güçlere bol bol küfür etme dileklerimle
Ama borcluluk onlar icin problem degil. Cunku onlarin risk primi cok dusuk. Italya icin bile problem degil.
Borcluluk cin icin problemdir. Cunku cin nufusundan dolayi her daim yuksek buyumeye sahip olmalidir ama son 10 yilda buyume oranlari yuzde 30 daralmistir. Tekrar yuksek buyumeye sahip olmasi icinse uretim yapmasi gerekir, uretim yapmasi icinde para gerekir. Borcu zaten gsyih in yuzde 280 ine ulasmis durumda
Turkiye icinse borc orani yuzde 55 seviyesindedir ve yuzde 50 uzerinde Turkiye hep krizlere girmistir.
Turkiye 230 milyar dolar olan kisa vadeli borcunu odeyemeyecektir cevirecektir. Ama korumaciligin ve faizlerin arttigi dunyada bunu nereye kadar surdurebilecek.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sizin gibi fikirleri olan mantıklı yazanları okumak ne güzel. Ama ülkenin yüzde 50sinin üstündeki ziyniyet malesef hep aynı kafada.
Çoban diyorki kriz mriz yok.
Koyunlar ‘ haklısın ‘
Çoban-Dolarları altınları bozun
Koyun ‘elbette’
Çoban - dolar düşecek
Koyun geldikleri gibi giderler.Nasıl çıktı , dış güçler çıkardı.Kim düşürdü iktidar düşürdü.Helal olsun onlara :)
Döviz çıktığında batanlara ne oldu.Yada birikimi eriyen vatandaşlara ne oldu.
vatan sağolsun :)