Aynen öyle.... Hepsini almıştınız....
Sağlık olsun...
Printable View
Yunsa yıda ekleyebilirsiniz.ytd
üstadım musait olduğunuzda HUBVC yi bakabilirmisiniz .şimdiden teşekürler .ALLAH işininizi rast getirsin ..
Şu anda takibimde IPEKE;CEMTS ve ASUZU var.
YUNSA ; 14.37 işlem görüyor...
14.00 önemli dirençdi... Geçti ve destek olarak çalışt...Umarım tekrar kırmaz...Üzerinde kaldığı sürece ; 16.10 hedef direncini yapabilir...
14.94 - 15.60 - 16.10...
DESTEK ; 14.00 önemli kanal desteği...
Şimdilik 16.10 takip edilecek sağlam geçilip desteklenirse ; 18.20 kanalına girer... Girerse devamını yazarız...
Y.T.D.
Tşkler yunsa yorum u için.
Hocam IPEKE 13,04 sattım. Tam nokta atışı 13,05 değdi şimdilik..
Bankalar dediğimi yapacakmı ne...?
Yani onay dirençlerine yaklaştı...
Özellikle ; GARAN takip...
10.92 üzerine gelir,geçer, kapatırsa, Endeks e dikkat...! An itibariyle ; 10.30 görüldü...
Y.T.D.
ECILC ; 7.99 şuan...
Tavanı 8.00...
7.20 dikkat demiştik...
Y.T.D.
Esma hnm tespit ler güzel cemtas ve ipek bende destek attım.cok sığ cemtas hemen yürüdü çök almaya fırsat vermedi.
Bütün kağıtlar artıda asuzu ve dmsas ekside.cok verdiler bunlarda.
Çok aldım sabah ama tahtacı hep bana diyor
Eggub de burdan yukarı dermi Esma hnm.
Cemts hareketlendi Ipeke 3,kez 13 üzerini deniyor ve direnci kıramıyor .
Cemtas tavan ölümü?ytd
Dmsas da hareket kendi haydi asuzu.ytd
Hocam CEMTS için güncel destek ve direçlerini rıca ediyorum.
15.30 da kanal direnci var üzerine atmadan trend değişmiyor...geçerse ; 16.88 kanalı başlar... 15.48 - 16.23 - 16.88...
Y.T.D.BU SEVİYELER HALEN GEÇERLİYSE YAZMANIZA GEREK YOK.
Tşkler Esma hnm ipek takası toplanıyor galiba.
Portföy de tuttuklarim turgg asuzu karel akgrt dmsas crdfa indes yunsa ipek cemtas ve eggub. önceleri tek kağıt veya en fazla 3 kağıdi alırdım.coklu portföy de her gün 1 tavan yakalıyor insan.ytd.
Tebrikler Esma hnm haydi tavan isteriz..ytd.
Hocam şimdi beni analiz edermisiniz hatamı bulmak için özellikle ayrıntılı yazdım ki analiz yapasınız diye.
Esma hnm para kazanacak zamanda satıyorsunuz . acele ediyorsunuz bende 12 k var.yarini göreyim.bekliyom