Güzel alımlar ustaca yapıyor
Printable View
Güzel alımlar ustaca yapıyor
Al sat yapılıyor gibi sürekli belli bir merkezden
Tahtaya satış konuyor ve araya mal düşsün diye bekleniyor.benim gördüğüm ve okuduğum bu.ytd
bedelsiz den hala ses yok.kurumlar itirazımıza çıkış yolu bulamadı galiba...
Sn Marslı kızı alacaklar mı yada verecek miyiz fazla naz aşık usandırır
:halay::halay::halay::plc:
Bütün mekanizmayı halledecek çözecek çözmesi gereken kurumlar görmedim duymadım konuşmadım yapıyor kendimiz çalıyor oynuyoruz sanki
Her kuruma resmi olarak başvuruluyor. kayıtlara geçiyor.görmedim duymadım diyemez kimse.
akşama tahtayı çiziverirlerse amma gülerim.....:plc:
bu chp kafasının olduğu yerde ot bitmez...
Siyaset yapılacak yere gitmek gerek. Uçmayı bilmeden düğmeye basmak.
Sanırsam bedelsiz için 3 aylık süre doldu
yanık kokusu geliyor....
23 Mart tarihinde bedelsiz başvurusu oldu
İskur a bedelsiz vermeyecekler mi?
Bildiğim kadarıyla bedelsiz İşA, İşb ve İşC ye verilecek
Hocam isb var bendede. bize verecekler i bedelsiz lot başı komik bi rakam olan 4 isc degilmi. Verseler ne vermeseler ne.56 krslik temettü gibi
yakında çantadan tavşan çıkar mı...? ona bakmak lazım....:plc:
Hakkı zamanında verilmemesine neden olan da, şimdi yemek isteyen aynı yere hizmet ediyor. Türk, Türk Devleti ve Atatürk düşmanlığı üzerinden çelişkiye düşmeyiniz. Türkiye Cumhuriyeti ve kurucularının hakkını zapt edenler, edenlerin yaptığını bilip tekrar tekrar yemek isteyenler, yedirmezler kimseye. Kriptolar her şeyin açığını bulduğunu zannediyor. Niyeti ölçüsünde verilecek her şey... Merak etmeyiniz. Davanıza güveniyorsanız, çok değerli düşündüğünüz hissenin satışını karşılasanıza. Davanıza çelişkili bir durum mu oluştu. İşaret mi alıyorsunuz?
malını tavandan satışa koysa alacaklar belki de. tabana yazmaktan yorulmuyor hergün
Ben de 1 tane var, tahtaya bile bakmıyorum. Tavana yakın bir yerden koydum. 1919 ile biriyor. Çok değerli olduğunu düşünenlere lafım... Tabana koyan ben değilim. 1 adet var. Hile yok, hurda yok,,, Tanrı Türk, Türk Devleti ve Atatürk düşmanlarını gerekli cezayı verecektir. Gördük, anladık, raporluyoruz. Gereğinin yapılmasını talep ediyoruz. Çelişki biz de değil. Netiz. Çelişki, Din, Ticaret, Siyaset üçgeninde olup bu ülkenin bütününü bozan devşirmelerde. Alet olmam. Alsınlar. Diyorum ki bu konuyu buraya getirip ilgili matematiği yapan zamancılardır,,, biz Türkçü Atatürkçü’ler sisteme çarkı sokmakla mükellefiz… #YurttaSulhCihandaSulh #YaİstiklalYaÖlüm #Sirius
Konu hakkında merak edilen bir durum var ise, arkadan değil, direkt sorabilir. Cevap verebilirim. Kriptolar her yerde. Ben bankaya gittim, dedim ki bunu alın kasanıza koyun… işBanlasıModaŞube. Piyasaya bile çıkartmak istemedim. Banka almadı, teoride alamıyorlar, anladığım kadarı ile…
Malinizi boyle pazarlayamazsiniz. Kaldi ki neden İsa topigine yazmiyorsunuz?Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK onayı için ortalama süre 3-4 ayı bulabilir . O yüzden su an bunun onaylanmamasına bir anlam yüklememek gerek.
Herhangi bir pazarlama yok. Mesaj gideceği yere gidiyor. Pazarlama ötesi bir konu beyefendi.
Bütün kurguyu, burda bütünün ve Türk Devleti'nin hayrına olmayacak şekilde pazarlayanlar ne olacak?
O sözde Atatürkçüler'in şimdiki parti ve o partiye nasıl sızıldığı ile alakalı. Suç kimse biliyor musun. Yediği kaba pisleyen, pislemekte inat eden Atatürkçülük ile alakası olmayan partiyi dizayn eden ve Türk düşmanı her türlü unsurla yatağa giren, hatta kadınları da yataklara sokturan hain fetöcülerde. O bahsettiklerin Atatürkçü değil. Sızma çok eskiden beri geliyor. Merak etmeyin sayın kriptolar #TürkiyeTürklerindir Sözde Atatürkçülerin içine sızıp kavramın altını boşaltıp burda Fetöcü kriptoyum diyemeyeceksin ama Atatürkçülüğe laf atacaksın. Dünyayı başınıza yıkacağız gerekirse. Sizi sızma et parçaları. Vatan nedir bilmeyen köpekler,,,
i3urak kardeşim, 451 deki satışını çek herşey düzelecek,
250 adet işbtr yatırım finanstan işyatırıma virman yapılmış. dikkat çekici bir adet
fragman bitsin film başlasın artık.sonunu merak ediyoruz.......ytd
Benim 1 hissem var o satış bana ait değil. Tekrar ediyorum. Garanti yatırım. Sonu 1919 ile biten.
Konuyu psikolojik sapmalar ve manipülasyon ile başka yerlere götürme. Kendimden başkasını öyle gördüğüm filan yok.Boş konuşma. Abilerin anlamıştır.