Yalan o korkutmalar diyorsun yani:)
Printable View
Yalan o korkutmalar diyorsun yani:)
Yalniz beyler mali tablo baya iyi gelecek. Değerlemeler iyi baya. Bunları gelir yazıyorlar yaziyorlar biliyosunuz
5 liradaki 300k lotu biri 1 dakika içinde falan hüpledi. Çok enteresan
Motor soğutuyor
Endekste satış oluyor,bizimki kapı gibi duruyor. Vay beee. Ne günlere geldik. Sanki her yeni trendi maliyet yapıyor gibi. Maşallah
Bedelli açıklayacağı kesin gibi. Zaten safa da bbedelli mi olur sualine e tabi dedi. 5 ten mi açıklayacak bedelliyi. Asgari 7-8 yapmadan açıklamaz bunu. Yasak bitince aşağı salar falan kısa vade işi. Halka arz bedelli falan derken toplam borç yarı yarıya azalabilir
Halka arz yapmadan bedelli parasını bulması zor. Bu yüzden halka arz işinin tamamlanıp parayı almaları Nisan sonunu bulur. Mayıs Haziran dan önce açıklayamaz bedelliyi. Ancak holding lere bağlı şirketler arası para transferleri nasıl olur ona bakmak lazım malum 36 numara Ayakkabı kutusu olan servetin 96 numara ayağı oldu :))
Bu hisse alınır mı?
Ne dersiniz?
Yorum yapabilecek var mı?
Mesaj alındı
Teşekkürler
Bugün ister yukardan ister aşağıda kapasın. İstemediğim tek şey tavan kapaması.
Öyle birşey olursa yarın kıyım yaparlar.
Sende kaç senelik borsacısın. Tahtanın vaziyeti ortada. Öyle bir. Haş var mı baksana. O kadar güzel gidiyor ki. Bizim eşek mi bu diyorum halen. Üsküdar sahilinden kanlıca ya yürür gibi. Boğazu seyrederek. Sağ elinde beyaz şemsiyesi. Beyaz feracesiyle. Popo da çol hafif kıvırtma. Gamzeleri karşıdan belli oluyor. Perçemi gönül yakıyor .
Dolar bazında hala çoook zararda 7'5 8 lerde başa başa geliyor avni. Nereye veriyor.
Daha önce kaç defa şahit olduk; perçemin altında afet-i cihan, gamzeli dilber sandığımız, Tarlabaşının kaytan bıyıklı, haşin bakışlı tecavüzcüsü çıktı. Ben derim ki, temkinli olmalı, perçemin altından ne çıkacağı belli değil. Gerçi temkinli olsak ne yazar, burda kuzu kuzu bekliyeceğiz, geçen 4-5 yılda yaptığımız gibi.
Yarından korkanlar verdi sanırım. Yarın da bi yüzde 3-5 düşer açılışta, sonra yolunu çizer.
Kapanış seansında bofa verdi
Tedirgin oldum biraz.
Takasları yorumlayalım beyler...
Tahmin ettiğim gibi oldu, 3-5 aşağı verdiler, sonra tahta dengelendi. Bofa kimin malını satıyor bilmiyorum. Ama dün kapanıştan beri tahtayı bozduğu kesin.
Öbür taraftan, alış tarafında günlükçüler doldu. A1, Osmanlı, gedik, tüm lüzümsuz kurumlar geldi. Bunlar bugün çıkmazsa yarın verirler elindekileri.
Vakıf hala ortalıklarda gözükmüyor. Saat 4 gibi gelse de bi el atsa.
Aynen öyle. Ağzına sağlık
Kabak gibi belli korkuttukları. ... korkanı s ...inler
Bedelli ve halka arz evveli korkutup mal toplama...
O kadar belli ki mal topladıkları mız mız. A1 bugün aldığından gram vermedi. Sen anla.A1 bu ya
Bu saatten sonra koy şeyine harman gitsin. Takma kafana onlar düşünsün. Eşşeğin şeyini alırlar bunca yıl sonra :)) bu hisse artık bende satılmayacaklar arasında, kısaca benim çöp kutusunda yerini aldı. İster batsın, ister çıksın :) sahibine son sözüm geçmiş olsun Nur topu gibi ortağın oldu, sıkıysa ayır beni kendinden :)
Halka arzı gördün, bedelliyi gördün, kabardın dimi. Sen varya sen.
Döndü. 4 70 den toplamaya başladılar. Ne adi herifler ta. Bedelli olacak halka arz olacak. Kızılbük yabancılara satılacak. Satar mıyım sana malımı be gerizekalı
Mahmut çelik kendi söyledi evet olacaksa bedelli olur tabii dedi. Çift haneleri görmeden girermiyim bedelliye a be salak
Bofa alıma geçti . Bu kadar olur. El insaf
Alıma geçtiler. Operasyon tamamlandı. Dötünü yırtsan alamazsın malımı. 1 milyar halka arzdan gelecek , asgari 1.5 milyar bedelliden gelecek. Verir miyim sana malımı.