O yuzden viop var ya.
Printable View
dk lık usdtry
https://i.resimyukle.xyz/cLKCQN.png
ben yatar,
size iyi geceler.
sabah ola hayr'ola.
6.55 gordu
Yarin ne kadar yuksek acarsa o kadar iyi. 107 bine bir duzeltme olmasi lazim. Bu 10 bini kacirdik bari buradan bir sey kazanalim.
Yarin pgsus 27.20 30 arasi short.
Garan 8 lira alti ya da hemen uzeri short
Thyao ya bakmadim ama onunda short yeri vardir.
Euro 7.5 8 arasi olsun bozup eurolari girecem spota. Kafamda ki rakam 72 76k
Buradan ralli baslayacagini sanmam.
Twitterda paylasiyor birisi
dolores
doloresdiyorki
Niki
Her platformda baska rakam var anlamadım gitti
Su anda dolar 6.43.
6.50 yi bir an gormus.
Powel trumpa vermiş veriştirmiş biz amerikan halkını o ise zenginleri kurtarmaya çalışıyor demiş
Bugün sabaha kadar uyku muyku yok
😊😊😊
Eğer sezinlediğim şey felan olursa iyi olacak
YTd
Bence bu yukselis sadece senato ile alakali degil. Malum 1. Ceyrek sonu. Insanlara biraz umut vermek, her sey yolunda demek lazim.
Ne virus kaldi ne de kuresel kriz amk. Daha default olan bir ulke yok. Bir sirket batmamis. Borsa 8 bin puan yukselince her sey unutuldu.
Dow jonsa çakacaklar diyorum
Seneto itnelik ediyor açıklamıyor
Ben ne edeyim arkadaş
Imf mi diyorsun
Ooo sen benim yerimde olsan kafayi yerdin herhalde. Su anda 10 bin puan normal. Olaganustu zamanlardayiz.
Demem su ki cok kolay unutuyoruz ve gercekleri hasir alti ediyoruz. Mesela bu Pegasusun bugun tavan olup her seyi unutturmasi gibi ama hala tepeye yuzde 230 240 uzakta. Asil gercekler iste orada sakli
Ben suna inanmiyorum. Endeksin buradan bu sekilde donmesi zor. Eger soyle olsaydi. Endeks yavas yavas 92 93 e gelip oradan sert bir sicrayisla 100 bini gecseydi tamam derdim adamlar mala girmis ama bu sert yukselisi endeks dipte yapti. Yeterli testere yapmadi.
Davulun sesi uzaktan hos gelir derler. Ha bizim icin dusmus yukselsmis fark etmez. Iki yonlu oynuyoruz
ABD ADR ler kapanış.
Dün GARAN da ışık vardı.
Bugün için özel bir şey yok. Birileri HALKB ve TTKOM da işlem yapmış.
https://tr.investing.com/equities/turkey-adrs
https://i.hizliresim.com/3H0X1P.jpg
Bugün seneto 1/2 saate haber gelecek haberini duydum karda olan kapanışa da az kalmıştı 17 idi emin değilim alayını verdim geçtim .
Seneto haberi düşmedi daha eğer yine düşmez Aşka gelirse yarın piyasa
Karda olanı veririm kesinlikle vereyim vermeyim düşünmem
Short açmam ama karı gördüğümü verir nakit beklerim
Yani bir günde yüzde 10 düşüş yükselişler kesinlikle kar al yapılması gerektiğini düşünüyorum
Şöyle düşün parayı 2 ye katlıyorsun resmen enayi felan değilim valla
Kim kime 1 günde verir haksızmıyım
Ne yani simdi borsalar cikti diye insanlar iyilesecek mi ticaret normale mi donecek gecsinler onu birsalar dusmedi sqdece kopugun kopuhunu geri verdi daha kopuk var sonra kendisi var ne yone isterlerse o yone
Avrupa da bir lowcost airline firmasi batsa mesela nasil olur. Easjjetin patronu eger yardim olmazsa cogu havayolu sirketi batacak dedi. Hadi buyukleri bir sekilde kurtarirlar ama buyuklerin icinde siyrilan kucuk firmalar ve onlardan biri iflasini aciklarsa iste o zaman kotu
Ryanair olsa sansasyonel olur, dunyayi krize sokar. Easyjet yine benzer ama ryanair etkisi yaratmaz. Airasia yi kurtarirlar. Norwegian a da bir sey olmaz. Wizzair batabilir bence. Olasilik veririm.
Ama bir bankanin batmasi lazim. Almanyanin artik Doce yi batirma zamani gelmedi mi. Ya da Italya dan bir banka.
Tombul kuş
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi