Görebildiğim kadarıyla algı artık LONG ..
Hiç kimse düşeceğine inanmıyor ...ŞORT ta olanlar da; biraz düşsün de bari zararımın bir kısmını çıkartıp Long'a döneyim düşüncesinde..benim gördüğüm bu ..yanlış da gözlemlemiş olabilirim yani.
Printable View
Böyle zararlı durumlarda ne yapmalı?
zarar kes ..bekleyip görme
pozisyonda bekleyip bakiye tamamlama
Hırs yapıp katlamalı pozisyon arttırma
Vob a ve hatta tüm borsaya tövbe etmek.
134750 açtı , 134625-950 gördü şimdi 134900
Böylece gene tüm zamanların TL bazlı yeni bir yüksek oldu 134950.
Sabah paylaştığım grafiğin çizgili şekli ...
133400 bugün için önemli destek ..direncini bilen yok henüz :he: 134950 olabilir mi?
Bir şorter olarak İNŞALLAH diyeyim.:)
https://resmim.net/f/8GMjBa.png
Daha yedi ay öncesine göre dipten yaklaşık 46000 point yukarda olan ve daha 9 gün öncesine göre yaklaşık 10000 point yukarda olan vob da kimsenin eli şort a gitmeye cesaret etmiyor.İşte piyasayı yenmenin zorluğu...psikolojiyi darmaduman ediyorlar.Bildiğni yapamıyorsun.
134425 gördü dünkü kapanışa göre 300 point aşağıda :kahkah: beklediğimiz gün bu gün olabilir şorter arkadaşlarım :he::)
oooo 350 gördü ..vur kırbacı palacannnnn vurrrrrrrrrrrr :he:
134250 oldu :oleyo: kullanabilir bakiye biraz arttı ..vurim mi kafasına bir iki kontrat daha :kahkah:
Günaydın mekan ..... Mert abim uykunu aldın ..... kahvaltıyı da mesir macunuyla yaptın heralde maşallahın var :)
R&R hocam teşekkür ederim. :)
mustafa hocam güzel bir gün olur inşallah :ok:
https://resmim.net/f/JV0IDk.jpg
vob kademe
Kademelerden de görüldüğü üzere 134250-950 arasında işlem oldu ,ortalama 134538 ..şu an 134350
http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=470&page=689
rosense hocam ..bu soru hakkında bir cevabın var mı ..senin için sakıncası yoksa fikrini alabilirmiyim..
Şimdiden teşekkürler :)
Aracı kurumdan aradılar .... yine margin dediler ..... ben sizi arayana kadar beni bir daha aramayın dedim .....
Puhahahahaaaaaa :kahkah:
Soruyu fikri olan herkes cevap yazabilir ...şahsi bir soru değil.
https://www.youtube.com/watch?v=Y9QfSKuTjxI bekliyoruz bakalım mayalying...
bol kazançlar ...
birkaç iş vardı geciktim ama neyse shortlar kar yazmış :)
İnsanlar düşüşe inandığında artık geç olmalı .... bu yüzden yeşilleri kertenkeleleri yavaş yavaş kaynatacak .... artık burdan döner dediler mi birden ve aniden .......
Nasıl biz burdan yıkılır dedik ve canımıza kast ettiyse aynısını aşağıda yapmalı ..... işte burası ortalama altında başlayacak .
Plan da düşünce de bu yönde üstad.
zerre gevşemiyor ya vay canına vay ...134450
Benim bir ayağım KÖY'le hala bağlantılı küçük çaplı da olsa severim çiftciliği.
50 kadar ARMUT ağacı var MART, NİSAN aylarında gidip bu ağaçlara sert budama yaptım beni gören köylülerden sen ne yapıyorsun ağacı gövdesinde koparsaydın diye benimle dalga geçtiler
bir kaç ay zaman geçti mahsüller ortaya çıkmaya başladı benim sert budadığım armut ağaçlarında çiçek ve mahsül o kadar çok olmuş ki şimdi diyorlar ki sen ne yaptında bu kadar fazla armut var ağaçta diye aynı mevkideği diğerlerinde benim kadar mahsül yok .
Borsada da AĞAlar hiç kimsenin ummadığı bir budama yaparlar diye tahmin etmekteyim ..
Beni tedirgen eden GARAN ...TL bazlı tarihi zirvesi olan 10.52 yi dün 10.59 görüp ve 10.56 kapatarak daha yeni kırdı ...
Bugün 10.51-57 gördü şu an 10.53
Grafiğinde bayrak oluşumu var ..gerçekleşirse ..vay şorterlerin haline .
garanın günlük marjı 12.45 e kadar çelmesi normal ...dünkü zirvesini geçememiş ... dünkü zirveye yönelirse işler değişir.. geçemediği sürece sürekli satış yer ..mal yedirir bence..
Çok güzel strateji yaptın bunu da online paylaşman çok ahlaklı oldu...
Stoploss ,kaybın üstüne biraz bekleme..sonra da vur kaç ....çok ustaca..canı gönülden tebrik ederim ..hep istediğim bu tip samimi ve dürüst dostlarım olsun idi ...şükür oldu ..
Güzel temennin için .. amin İNŞALLAH :)
Sevgili mojebit kaç gündür yok..tatile gideceğini yazmıştı ama yazarım demişti ..müsait olduğunda yazarsa iyi olur ..güzel tesbitleri var ayrıca da muhabbeti de çok güzel.:)
R&R hocam, eski olduğun anlaşılıyor ..hiç böyle düzeltmeksizin yükseliş hatırlıyor musun?
çok nadir... yanlış hatırlamıyorsam 2009 da yapmıştı böyle birşeyler :)
birkaç löng attım ..harçlık verecekmi bakalım :) 134.400
diğer hesabım short devam..