Görevimiz Tehlike dizisi vardı, banttan biri konuşur sonra imha olurdu.
Talimat şu şekilde bence
"Görevin Jim, Cehape ziyniyetinin cebindeki parayı al akepe ziyniyetine ver. Başına bir şey gelir ise seni tanımıyoruz"
Printable View
Görevimiz Tehlike dizisi vardı, banttan biri konuşur sonra imha olurdu.
Talimat şu şekilde bence
"Görevin Jim, Cehape ziyniyetinin cebindeki parayı al akepe ziyniyetine ver. Başına bir şey gelir ise seni tanımıyoruz"
Issız Adam filminden tiskindiğim için çok sevdiğim , bana yalan söylediler şarkısını hayatımdan çıkartalı olmuş 15 yıl... 15 yılda bu şarkıyı her duyduğunda ya kapattırıp ya da orayı terk ediyorsan , halen bu şarkıyı dinleyebileceğini düşünmek aptallık değil midir ha ?
Benimle bitecekse bu iş bitir işimi... kardeş biraz önce konuştuğun makinenin kablosunu kesmişsin , taksiyi çaldığın şöfor solak, sen sağ elini kullanıyorsun.........
15 yıl bu şarkıyla bitecek mi ??? heee aaaahhyyttt paattttttt ... dörtülüler yanıyor ...
800200 e 1600 lotu yazdı..i sildi
zeki triko dünya plajlarında ... hatırası var , arif susam,
cüzdanımda resmin saklı duruyor
verdiğin o gülün hatırası var
eskiden sol kıç cebinde tarak taşıma modası vardı ya da kısa kollu gömleğin sol göğüs cebinde...
VİOP30 günlük, Garanti Yatırım shorttan long tarafa geçmiş, BofA longları kapatıp küçük bir miktarla short tarafa geçmiş, YapıKredi ve HSBC short azaltmış, TEB long artırmış, İs Yatırım long azaltmış, günlük ve kümülatif takasda long avantajlı görünse de bu masanın kaybedeni Garanti Yatırıma yedirirler mi bilemedim, gerçi Herif algı ayarlarıyla sürekli oynuyor!
https://i.hizliresim.com/qfzvb42.PNG
tradelik kısımda tek lot hisse satmadım bugün ilave alış yaptım. yukaridaki gibi devam ediyorum
Grafikte dalgada istedigim faza geçti.. (gecen hafta psikolojik savas vardi)..
yatirimlik protfoyde aynen devam edkyorum (sahol.petkm-garan, skbnk) bugun hepsi cok guzeldi... ama işte ister istemez acaba ? oluyor insanin kafasında :) hayirlisi....iyi aksamlar
bankacılık endeksi çok şık bi kopuş yaptı bugün,
allah nazarlardan saklasın
https://i.hizliresim.com/udd1snf.png
Bugün de zarar yazmadık. Kar da yazdım sayılamaz. Ama sabah erken uyansaydık şort girerdik. İyi ki işlem açmadık.
En son açılan şorttan 500 aldık ama geceye kalsaydık gaplı açıp perişan ederdi. 7600 larda stop vardı.
Neyse zarar yazmamakta kar hisseler fana sayılmaz güzel yükselenler var.
Halka arzlarda 5-7 tavanı bekleyeceğiz. 6 tavan %77 yapıyor
Aylık 10 bin diyordum. Artık 20 bin kazanç diyorum. Enflasyona yenilmemek için.
Dün atamaların olum olduğunu söylemiştik. Özellikle Akçay.
Anca beraber kanca beraber hepimizin portföyü artar büyür inşallah.
Saygılar Sn SEL dostum.
Yooo sen ne edeceğini bilirsin.Sana güveniyorum harcayacağın yeri bildiğinden kuşkum yok.Zaten çok yok elimde kendim için de almadım. sat dediğin an satıp sana yollayacağım karın 3 de 2 sini.Zarar olursa bana ait sen yap zamanlamasını.
Süper gün olmuş longlar için.
Buraya kadar tutup taşıyabilene tebrikler.
Borsa ile okuduğum ve yaşayarak öğrendiğim en önemli kural şuydu;
Para kazanmak problem değil, gerek trade le gerek kısa süreli bekleme durumunda para kazanılabilir.
Ama çok para kazanmak istiyorsanız birinci ve en önemli şart karda oturmayı bilmektir.
Bu noktaya kadar karda beklemeyi bilenlere helal olsun.
Ben biraz erken indim. Üstüne dünden shortlardan da çarpıldık. Çarşamba itibariyle yapışan alımları okuyamadım maalesef.
Bı akşam bakalım bir şey çıkacak mı?
Ama arada kaybetmekte var işin içinde.
Bol kazançlar, iyi hafta sonları.
düzelen hiç bir şey yok ama
avutuyoruz kendimizi işte..
Ülke batık ...olsun, memurlar değişti ya?, cds düştü..
borca devam bulabilirsek O da!!
yandaş çakalların elindeki 3-5 kağıtla gidiyoruz işte...
Çernobil'de/ kimyager Valery Legasov der ki;
Hakikat rahatsız ettiğinde ,yalan söyleriz ve yine yalan söyleriz..
Ta ki onun orada olduğunu bile hatırlayamayacak hale gelene kadar..
Ama hakikat ? Hâlâ orada..
Söylediğimiz her yalan biz hâkikate borçlandırır..
Er ya da geç bu borç ödenecektir..İşte böyle...
aya fosya kimse yok. millet ets ile tatile mi gitti. asdasds. :he:
DOHOL birleşme raporu göndermiş, alt şirketleri değerlemiş. Ana şirketin DOHOL dışında varlığı yokmuş ufak bir arsası varmış genel toplama etki etmiyor.
Öte yandan arsa değerleme raporuna bakınca İstanbul Beyoğlu Gümüşsüyu tarafında m2 rayiç kabaca 10 bin dolar gibi.
Hilton Arazisi şahsi portföyünde olabilir raporda gözüme çarpmadı.
https://i.hizliresim.com/82kfst5.jpg
DOHOL raporunda çok fazla şirket var ama akılda kalıcı bir şirketi yok, çok fazla çocuk olduğu için game changer bir iş yapmaları mevcut konjöktörde zor. Öte yandan bunlar bir şekilde tekrar BIST30 a sokma yolunu ararlar gibime geliyor. Birleşme sonrası fiili dolaşım oranı belki değişebilir ancak akrabalar aynı gruba giriyor diye biliyorum.
https://i.hizliresim.com/97b2cfj.jpg
Yeni ekonomik program yazılacak vs deniliyor, beklenti olarak orası bir süre havuç olarak tutulacak bence.
Umarım bu tip çıkışlar zamanında malını yurt dışına kaçıramamış olanlara son bir çıkış fırsatı vermez.
Ka
Kamudaki obezite çözümü çok zor hangi biri hangi birinden vazgeçecek. Kaldı ki siyaset eyt gibi çok ölümcül bir hata yaptı. Yakında yine bir seçim var bol keseden vermezse seçim gider verirse ülke daha da kötüye gider. Çoğu adımda geç kaldık. Bakalım acı reçeteye daha ne kadar dayanabileceğiz.
Resmi Gazetede bu tip bir şey var. Bilgi sızıntısının yerini belki tespit ettiler.
https://i.hizliresim.com/cfwuf14.jpg