Günaydın millet.
Printable View
Günaydın millet.
Turkcell'in konu ile ilgili bilgilendirme yazısı :
m.turkcell.com.tr/yardim/turkcellli-olmak/turkcellli-olmak/puk-kodumu-nasil-ogrenirim?utm_source=DO&nativeapp=true&nativePlatf orm=ios
GUBRF vadeli işlemlere emir kabul etmiyor..
Vadeli limitleri aşılmış demek ki..
Sayın Mavsar ve Bahriyeli tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.....
teşekkürler her ikinize de.....
Doğru.
Word ortamında yaz. Rakam yazmakta sınır yok. Bankanın antetli kağıdına bastır. İmzala ver.
Bundan bankanın haberdar olması çok çok zor. Anca bir ihbar olur, ilgili personelin bilgisayar log kayıtları incelenir. Öyle ortaya çıkar . Binlerce çalışan var sonuçta.
Bu filmin sonunda bu paraları bankaya ödetirler ve bu futbolcular paralarını geri alırlar.
anlatmıyorum... görüyorsunuz
pala'nın izi böyle sürülür... ''hacimli düşen bar'' her zaman sat demek değildir... o hacimde biriside almıştır
alan kim satan kim ona bakacaksın.
spot30'da 845000 pivotu vardı, oraya gelirler oradan lönklerim diyordum... 4000 yukarı getirdi viopu
880000 den yetişebildim... lönk
Bankalara ne oldu oyle:oleyo:
Haftasonu bir şey mi oldu?
ohaa... mesaj yazarken 884 yakmış
yedik içtik güldük eğlendik
malları yeni sahiplerine vermiştik alan da kazansın diye..
xu 100 7500 de bekliyorum kendi adıma
Bana da bankanın eli güçlü gibi geliyor.
Parayı alıp sisteme girip fakat parayı kendi cebine koyup gitse yani zimmet olsa durum farklı olurdu.
Ama burada sisteme giriş yok çıkış yok.
bankalarla goy goya devam gibi gördüm
vaybe altın vadeliyi cuma 2014 kapadık 2021 olmuş...
Bu işler ciddi işler...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ed30e840f4.jpg
dümenden artı endeks
Bence çoğu batmadı.
Kimden ne almış kime ne vermiş kaydını tutmuştur. Birileri birilerinin parasını cukkaladı gibi görünüyor.
Alınan verilen farkı, yani kayıp tutar bence çok daha az. Bunun bir kısmı kaldıraçlı piyasalarda gerçekten batırılmış olabilir, bir kısmı da uygun bir yere sotalanmıştır..
Herif akkizi tavanlayacak ellam.
12. ay vade hisselerin spot ile faiz farkını gösteren bir tablo konuyordu...
onu yapabilen varsa koyabilir mi?
BU kadar büyük rakamlarda iş yapılacak..
ortada 10 milyonlarca dolar dönecek..
Hemde kendi müdürü,hem de kendi ismiyle..!
DENİZBANK ,benim bundan haberim olmadı mı diyecek?
Yok artık!
Yahu,tüm İstanbul paralı camiasının bundan haberi olacak, denizbankın haberi olmayacak..
ALırlar parayı, DENİZBANK'tan...
şimdi bu akbnk dönse eksiye girse piyasa ne olur cok merak ediyorum
belli dirençlerin üzerine atacaksa hep bankalar öncülük etmeli diye yazarım. CDS lerin son zamanlardaki düşüşünü bankalar fiyatlayamamıştı. Bugün yabancı kurumlardan gelen banka fiyatlama güncellemeleri bankalara alım getirdi sanırım.
Bugün yarın 8000 üzerinde kapatırsak aralık sonu ya da ocak ilk 2 haftasına kadar yeni TL rekor gelir.
Ytd.
Cuma burada bankaları neden aldıklarını anladınızmı şimdi , bademler herşeyi biliyor :)
Mehmet Simsek
@memetsimsek
Önemli bir program.
Dış ticarette önemli payı olan yüksek teknoloji ürünlerin üretimine güçlü destek sağlayacağız. Cari açığı kalıcı olarak azaltmayı hedefliyoruz.
Süreçte teknik yeterliliği Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, finansal fizibiliteyi bankalar inceleyecek, nihai kararı ise Merkez Bankası verecek.
Ülkemiz için hayırlı olsun.
pat havuç geliyor piyasaya kurbana girer gibi o tahtalara kayıyorlar :)
ama daha önceden kulağı delikler pozisyon almış durumda oluyor takslarda bir çok filmler görüyoruz takip edenler olarak.
muhasebe kaydı yoksa bankaya bir şey olmamalı. Belli bir miktar üzerinde Kasa açığı veya fazlası yok ise sıkıntı olmaz. Zaten belli bir miktar üzeri kasa fazlası ya da açığı varsa genel müdürlüğe uyarı gelmesi lazım. Şubeyi ararlar mahiyeti nedir diye. Tabi işin içinde operasyonu, backoffice işini yapan ilave bir çalışan yoksa. Benim anladığım kayıtdışı işlem yapılmış. Muhasebeleşmemiş, kayıt altına alınmamış bu işlem şubede yapılmışsa da kamera kayıtları çok fazla geriye gitmeyebilir, çünkü server da çok fazla yer tuttuğu için belli zaman sonra silinmesi yüksek ihtimal.
Banka graflarında top taça çıktı bunun çalışması yapılacakdır.
trend başlatacak para yok piyasada , anahtar kelime bugun raporları yayınlanan yabancı kurumların gelip trend başlatmaları .
kolay gelsin
bozkurt yarışa birini daha soktum...
https://i.hizliresim.com/3ktakx8.png