Bi aralar 1 aylık maaşiarınımı ne almamışlar dı sanırım, hatta lojman ları felan satıyor lardı,
Siyasilerde gemisini kurtaran koptu modu oldu artık, tam cuk oldu,
Printable View
Bi aralar 1 aylık maaşiarınımı ne almamışlar dı sanırım, hatta lojman ları felan satıyor lardı,
Siyasilerde gemisini kurtaran koptu modu oldu artık, tam cuk oldu,
Üst akıl alt akıl, adın çıkmış pudra şekeri ne, halada inanmak harbiden yazmim:(
Neydi o anunakilere inanmaya başladım, emlak soktu afaya,araştırdım hâliyle:(
https://www.haberekspres.com.tr/mani...tlye-indirildi
Manisa Esnaf Kefalet Kooperatifi'nde yapılan seçimde başkan maaşı 120 bin TL’den 60 bin TL’ye düşürüldü. Seçim yoğun katılımla gerçekleşti.
merhaba arkadaşlar,
geldik yine zurnanın zırt dediği yere, 11.113 gördük, aşağı 20-25 puan daha marj yapıp kalkmasına oyun kurdum. Herkese başarılar.
11.131 Longların tamamı zararla kapadımmmmmm
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...8d_ANvbOiceA&s
Çöken ekonomi.!!!!:oleyo:
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Mevcut durumda siyaset, insanların "para kazanma yeri".
İktisadi bağımsızlığı olmayanlar siyasette makam sahibi olamamalı. Siyasi makamlarda hiç bir surette ücret alınamamalı.
Siyaset, insanların "gönüllü hizmet" yeri olmalı.
Böyle bir durumda "köpekbalığı mizaçlılar" siyasetten uzak durur.
Diye düşünmekteyim.
10 katı emekli maaşı alanlar, 20bin emekli maaşı alanların yılını kutluyor
Emin olun 10 katı değilde normal memur emekli maaşı alsalar düzen çok farklı olurdu
Ekrem İmamoğlu na başsavcıya tehdit davasının İlk duruşması 11 Nisan
Haber akisi fln mi var fonlar mi tuyuyor sanki
Diyanet İşleri Başkanlığı, fitre miktarını 180 lira olarak açıkladı. Bir de bu fitrenin asgari ücretli ve emekliye de verilebileceğini açıkladı.
bunun meali şu değil mi?
biz emekliyi asgari ücretliyi fitreye muhtac ettik...
ne der siyasal islamcılar buna...
altları doldurup, longlayıp 11200'lere gidişin kabak tadı verdi... o taktiği bi bırak
10920'ye bi gel... orada bi hesap yapalım
sonra zannımca 10050'de uzlaşırız seninle
Borsanın çoşması için bebek katilinden medet uman milliyetçi muhafazakar kesim
bofa bugün ilginç takılıyor. bir ara thy'de -850, az önce +150.
o tarafı dikkatli izlemek lazım. bir yukarı atak olacaksa, onunla yapacak sanki.
akşama pastaya da bakarız ama bofa bugün toplam kısasını 31-32 binden 20 binlere düşürürse maliyeti 11.900 üstüne atar. vade sonuna kadar 11.500 civarı kapatır mı acaba diyorum.
hâla long yönlü devam ediyorum.
Hani vardi ya bir tane sak tak pasa miydi neydi? Ne deseler hulogggggg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dayucuğum ben Bist100 de 10bin altı işlem yapmıyorum, sen benim 1 aydır real time online olarak burdan lönk ordan şort yazdığımı gördün mü :he: Ortadoğu ve balkanların en mikemmel endekis vobcu daytradecisiyim ama yinede işlem yabmam
Deki niye
İşte üüüyle
Dün real time online olarak ons şortladım ve kapattım
Başkada 1 işlemim yoktur, ben sizi seyrediyorum
Bugün katırcı_bedri abinin 20 pivanı var tohatlı dayu tohatlandı, birde karda olan mertabi var, akşama gelür alemin şortörlerini tebrik eder :halay:
11.117......ŞORTTTTTTT.....28 adet.......bakalım sabah yaptığım zarar çıkacak mı........ speği bugün yenemedim......gümüş ons da kazandığımızı buna vermeyelim......