pyd + ypj .. bunlar pkk nın değiştirilmiş ismi.
toplamda diğerlerinide sayarsan. 300 bin kişilik bir ordu sayısı ediyor.
uyumaya devam...:drunk:
Printable View
pyd + ypj .. bunlar pkk nın değiştirilmiş ismi.
toplamda diğerlerinide sayarsan. 300 bin kişilik bir ordu sayısı ediyor.
uyumaya devam...:drunk:
BİRCAN YILDIRIM
@BRCNYLDRM_
·
6s
Suriye’de PKK Kürdistan’ı kurdu burada halka BARIŞ diye Türkiye’yi böldüklerini anlatmaya çalışıyoruz.
Pervin Buldan: “Suriye’de ‘statü’ elde ettik, şimdi sırada Türkiye’de†diyor!
Her şey herkesin gözü önünde yaşanıyor.
Kör olsa gözü açılırdı.
https://x.com/BRCNYLDRM_/status/1921169094084043245
kübra par
@kubrapc
·
22s
Pervin Buldan’ın PKK’nın fesih kongresine dair bu akşam yayınımızda yaptığı açıklamanın tamamı:
“Türkiye için tarihi bir kapı aralandı. Huzurlu, demokratik, barış içinde özgürce yaşanacak bir Türkiye herkesin özlemiydi. Barış bu topraklara çok yakışacak. Şimdi barışa destek verme zamanı.â€
“Sevgili Sırrı Süreyya Önder yerinde rahat uyusun, verdiği barış mücadelesinin nihayete erdiği bir dönemi yaşıyoruzâ€
“Fesih kararı kısa bir süre sonra açıklanacaktır.â€
@PervinBuldan
#TV100AnaHaber
Yav milletin eklıyla dalga geçmeyi bırakın bu iş bu kadar basitse 5-10-20 sene önce yapsaydınız bu kadar şehit verilmezdi , ne olduda bir anda birilerinin aklına geldi çıkın milletin huzuruna onu anlatın menfaat için bunları yapıyoruz deyin , suriye ve ırak üzerinde kurulan 2-3 isme sahip terör grupları ne olacak onlar size bağlı değilmi.
Ne gunlere kaldik!
PKK iktidara destek verecek ve iktidar bunu firsat bilip disardan para isteyecek..
Milyar dolarlar gelecek..
TR aydinlik gunlere kavusacak..!!
Olen oldugu ile kalacak.. Hesap sorulmayacak.!
Putin: Ukrayna'da üçüncü kez ateşkes ilan ediyoruz
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da üçüncü kez ateşkes ilan etti. Putin, yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşeceğini açıkladı.
Avrupa'dan Kiev çıkarması: "Ön koşulsuz 30 gün"
Kiev'e giden Avrupalı liderler, Rusya ateşkese razı olana kadar Ukrayna'ya desteği artırmaya devam edecek.
8.5.2025 yorumum özelden Bulut burada dönüştenmi bahsettin diye soruluyor.
Bu hareket perşembe başladı cuma devam etti.
bu msj göre strateji ve pozisyon açtım kısa vade olabilir duruma göre daha önce belirttiğim kendi imamoğlu seneryomdan dolayı uzun vadeyede dönebilir .Perşembe yaptığım analizi teknik olarakda anlatmaya çalışıcam
Trump'tan piyasaları hareketlendirecek Çin açıklaması...
ABD Başkanı Donald Trump, Çin ile İsviçre'de yapılan ticaret görüşmelerinin çok iyi geçtiğini ve büyük ilerleme kaydedildiğini bildirdi.
ABD Başkanı Trump, Truth Social hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulundu.
İsviçre'de Çin ile çok iyi bir toplantı gerçekleştirildiğini kaydeden Trump, "Pek çok şey görüşüldü, birçok konuda mutabık kalındı. Dostane ama yapıcı bir şekilde tam bir yeniden başlama süreci müzakere edildi. " ifadelerini kullandı.
Trump, "hem Çin hem de ABD'nin yararına olacak" şekilde Çin'in Amerikan iş dünyasına açılmasını görmek istediklerini vurgulayarak, "Büyük ilerleme kaydedildi. " değerlendirmesinde bulundu.
Hafta sonları dostlarım müsahitse oturur rakıya vururuz muhabbet ederiz , konu açılım saçılımdı bu hafta buradan ne gibi katalizör çıkar ben masada paylaştığım düşüncemi buradada paylaşayım , burada açılım saçılımın bana göre hiç bir değeri yok bunu kim kimin için neden bu işlere girdiğini biliyor , ayrıca bu süreçte çok sorulacak sorular var suriye ve ıraktaki terör grupları bu pkk nın uzantıları bunlar ne olacak diye ama bakıyorum bu sorulmuyor Türkiye içindeki hikaye üzerinden yol yürünüyor dem partili Pervin Buldanın sosyal medyadaki son konuşmalarını iyi izlesin bu ülkeyi sevenler orada ne yapmak istediklerini açıkça anlatıyorlar.Bu seneryomuzda ana konu ama piyasa için bana göre alt konular hareket getire bilir nedir bu kayyumların kaldırılması dem ve chp li belediyelerde , İBB nin terör soruşturması rafa kalka bilir yoksa kendileriyle çelişirler 1-2 daha haberle burada hareket yapmak isteyeceklerini düşünüyorum bu yüzden pazartesi açılışı ile yukarı hareket gelebilir seneryom çalışırsa.
Pıst 100 haftalık graflarda kanal içinde formasyon kırılımı takip ediyordum pazartesi günü 2.45-2.46 üzeri kapanışlarda tl bazlı 9515-9530 bu bölgelere denk geliyor şuanki kurla.Bu bölge üzeri kapanış ve üzerinde kalırsa formasyon yukarı kırılımını takip edicez hedefimiz orada 2.62-2.63 bölgesi olacak formasyonda tl bazlı 10000-10200 bölgesine denk geliyor.Kısa vade düşüncem bu yönde.
Unutmayın piyasada biz bizeyiz kademeler boş ve karşılıklı işlemlerle bu hareketler oluyor.Temkinli olunmalı VF aldığı 30-35 milyar bir mal var bu dağıtılmak istene bilir bir bölümü burada alıcı ne kadar onu ölçüceklerini düşünüyorum yoksa bizim ana hikayemiz ekonomik sorun,hukuk, adalet , eğitim buralarda değişen birşey yok ortada bir havuçu badem spor ne kadar kullanacak onun peşindeyim herkes kendi pozisyonundan sorumludur iyi olan kazansın stoplos rakamlarımı kendime göre belirledimkolay gelsin
Emeklilerin bayram harçlığı bir yerden çıköası lazımdı, vf iyi çalışıyor:he:
Bu orta koridor meselesi, büyük bir proje,
Hepsi birbirine ilintili süreçler. Menfaat ler çıkalr., alınan puntolu krediler..
Gazze de onbinlerce #ANNE hayatını kaybetti.
Binlerce #ANNE ise
onbinlerce #çocuğunu kaybetti..........................
Gazze deki, Doğu Türkistan daki yiğit ANNELERİMİZ başta olmak üzere annelik bilinci ve sorumluluğunu taşıyan tüm annelere selam olsun!
Anneler Günü kutlu olsun............................
"Ama", "Fakat" vb. siz tüm Annelerin Günü Kutlu Olsun.
Birilerinin inancının tersine, tüm insanlar Allah'ın kuludur.
Tüm Anneler de Annedir.
https://x.com/ne_kadarolduTR/status/...rivuuWXUg&s=19
Bunlar için kokain çekmek,bira ğibi içmek ğibi,
Putin bunların içinden geçer,
https://www.mcivriz.com/uploads/icerikresim/487.jpg
.
.
https://i.ibb.co/b5sdzBtq/32525871-2...75357184-n.jpg
.
.
Çöllerden dönerken lanetlendi o topraklar... Yüzbinlerce yıl OT, OĞUL çıkmaz orada.
.
.
Gazzenin kalleşi kumundan fazladır. :hah:
Sayın @işçi74 o görüntünün uçaktan olma ihtimali nedir sizce?
Sağda-solda ayı gibi camlar, Victoria zamanından mobilyalar falan...
Hadi onu da geçtim... İngiltere, Fransa, Almanya liderleri mevcut.
Adamlar aynı uçakta gidiyorsa o bile bişey. Bizimki tek başına 5 uçakla gidiyor en az...
Neresinden tutalım?
https://www.facebook.com/photo?fbid=...24281513694609
yazıyı okumanızı tavsiye ederim
aklınızı beyninizi zikiyim
5 dakikadır ibn-i haldun üniversitesindeki PASTACILIK şeyini anlatıyorlar
la üniversitede pastacılığın ne işi var... 1
o pasta yapımını öğrenenler aya gider ..2
ülkenin durumunu bak hımmısına
İmamoglu 'dan Erdoğan 'a
Iftiracilarinizla gizli taniklarinızla yaptığınız her iş elinizde patladı.
Ortada daha iddianame yok ama Cumhurbaşkanı hemen "suç örgütü " ilanını yapıyor.
İmamoglu 'dan Erdoğan 'a;
Gayet iyi biliyorsun ki ortada ne suç var ne örgüt
Ne turp var ne heybe.
Bu sistemde para,aş,iş,refah olmaz.
Bu hukuksuzluklar ve yarattıkları ortam en büyük bedeli milletimize ödetti.
Site yöneticiliği görevi sonrası hiç bir artısı yok aidat doğal gaz parası bile ödedim. Üstüne üstlük kendi kendime konuşmaya başladım. Uyku yemek yok her kafadan ses çıkıyor. Dediler ki kendi kendine konuşuyorsan sorun yok. Kavga edersen sıkıntı olur. Üç beş güne toplantı yapıp rest çekecem.
Borsadan hisse alayım diyorum. Acaba İmamoğlu çıkar mı diye PKK ile bile anlaştık. Adamlar twetleri bile engelliyor. Mantıken reis bu saatten sonra salarsa İmamoğlu dört nala ülkeyi turlar reisi gömer geçer. O yüzden reis onu salmaz. En iyi ihtimalle siyasi yasak ve Chp li belediyeleri boğarak seçime gider.
Abi hoşgeldin. Evet montaj. Trump tüm dünyaya babayiğitlik yaptı. Hepside tahvil den çıkarız vs deyince dansözden beter kıvırdı. Bana göre Pakistan Hindistan savaşında gördü Çin i. Bundan sonra tek hedefi Çin olacak. Yoksa silahlar da uçaklar da gemiler de teknolojiyi yaklaştı sn ABD nin defterini dürecek
Çin e karşı AB ve ABD ciddi bir tedbir almazsa çoğunun defterini dürer çöpe atar. Adamlar otomotiv de katladı geçti. Gemi yapıp hızı ABD nin %2000 katı. Teknolojiyi de yakaladı mi. Benjamin byby olur.
Dow futures %1.1
S&P %1.47 artı.
Ülker'in bilançosu fena değil bu dönemde. Üstüne 7,85 TL net temettü dağıtacak. Eğer bu seri devam eder üstüne satışları atarsa en az %40 ve üstü temettü söz konusu. Bakalım bugün ne yapacak.
VARLIK FONU ..elindeki 35 milyarlık senetle tepemizde bekliyor..
Borsa çıksada satsam,kurtulsam bu emanettten diye..!
pkk silah birakmıs.dolar euro tık bile demedi..
Gunaydin cemaat bol kazanclar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Terör örgütü PKK fesih kararını açıkladı: Silahlar bırakıldı
Terör örgütü PKK, fesih kararını açıkladı. Reuters'ın haberine göre; kongre sonuç bildirgesini yayımlayan terör örgütü, silahları bıraktığını açıkladı.