bu grubun şirketleri bedelli sermaye artırımında çok tecrübelidir.
ieyho ya bakın yeter. borsada kaç para değeri var?
bedelli sermaye artırmı ne kadar yapmış?
YTD
Printable View
Cemas ile ilgiliyim onun borsa fiyatlaması mutsuz ediyor KAP Haberlerindeki başarı fiyata yansımıyor neden?
Cemas klasiği!
bORSAYA DÜŞEN HABER NE ÖNEM TEŞKİL EDİYOR BİLGİSİ OLAN VARMI
Bayram harçlığını çıkarttınmı Trader
CEMAŞ haberleri artık satış fırsatı olarak değerlendiriliyor. Artık insanlar Rızan'nın Allah bir demesinden başka hiç bir sözüne inanmıyor ki bundada haklılar ee bi yere kadar. Yalan dolanla yatırımcıyı yolma devri bitti. Nibaş'ta malları kimseye satamadı anlaşılan. Ytd
NIBAS 9 bu 1.02:notr:
Ne hisseymişsin bedelli yap borçlarını öde makine al bütün bunlar fiyatına yansımasın neden?
0.14 krş olan EGCYO 1.03 tavanda,hisse yaklaşık olrak %800 pirim yapmış,sanırım Tan emicem gömü bulmuş,gerçi ABD ile tarım anlaşması vardı,gıda hisseleri rekor kırdığından bu hisseyede yansımış bu...CAMIŞ namızsızıda inekleme aşamasında,neyse dua edelimde tekrar 0.70 krş olmasın borsa sert düşmeye başlayınca:evil:
Bu haberlere rağmen prim yapmıyorsan bilmediğimiz ne var?
Kap haberleri sn.xyz
Bedelli, ödenen borçlar, alınan makinalar, çalışan durmayan fabrika, düşük finansman giderleri: hepsi bu bilanço da var.
Bu bilançoyu görmeden gitmek mi? Hadi canım sende ben onu görmek için geldim...
1,24 maliyetim var çok sorun etmiyorum ama nedir bu yatay seyretmesinin sebebi? Zararına satacak değilim. En kötü çoluk çocuğa kalsın.
Pek yazan çizen yok. Teknik güzel duruyor. Sürücüye kalmış herşey.
Dün Rıza Kutlu mal satmış bilanço dönemi?
kap haberlerini yorumlayabilecek var mı
Asansör!virüslüsünden
Borsa düşerken taban taban şu hale bak virüslü asansör
Kimse kalmadı mı? Nerdesiniz millet
kimse kalmamış CEMAS'ta
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/fq6Fx0.jpg
odaştan daha beter nazlanıyorsun be cemas ayıp valla
Batık şirket resmen, nasıl bir kagittir bu ytd...
Kağıdın yaptığı hareketler normal mi sence? Ne ocaklar söndü bu hissede
bundan bi cacık olmaz heralde.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok sıkıştı 1.13 üzeri hızlanacak
Endeks gidiyor bu gitmiyor endekste beklediğim hedef geldi 106 binleri gördük bu kısa dönemli çıkış bitmek üzere en fazla 1 hafta daha sürer daha fazla sürermi bilmiyorum sabrımda tükenmek üzere belki swap anlaşmaları gelirse endeksi destekler ama borsada 2.çöküş %15 olur kanımca korana eskisi gibi daha fazla etkilemeyeceği kanısındayım çünkü insanlarda alışkanlık yaptı
Endex 105 bin cemaş 1.09 rıza efendi keriz avlama peşinse yıllardır 1tl fiyatla tuttukları Nibaş'ı 9-10 tl den okutmaya çalışıyor ama kimse yeme gelmiyor. Rıza efendi kendi çalıp kendi oynuyor. İnsanlar güven vermeyen şirket ve patronlardan usanmış Cemaş bu şanssız şirketlerden biri. YTD
kambiyo karı da olsa cemas kar etti :D
Kar açıkladı ama malesef şanssız şirketlerden olması kötü, sonuç yok fiyata yansıyan birşey yok, Rıza ortalarda yok, bilanço'ya inanan yok.😂😂
CEMAS'ın 1.52 -1.70 bandında olması gerekiyordu ama durum ortada, umarım birileri el atar hak ettiği yere gelir. Zararsız çıkanların birdaha bu hisseye bulaşacağını zannetmiyorum. YTD
Cemaşta şuan bence 2 lere gidecek hikayesi var şuan birde çed raporu eklenirse hızını arttırır yapılan yatırımların olumlu etkileri bu çeyrekte daha fazla olacak beklenti iyi aslında
ımkb nin tuvalet kağıdı değerine bile gelemeyen tek hissesi CEMAS senin eserin Rıza