https://cdn.cf.gkfx.eu/files/BNTAS-B...20ISTANBUL.pdf
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
https://cdn.cf.gkfx.eu/files/BNTAS-B...20ISTANBUL.pdf
BNTAS - VBTS kapsamında şirket paylarına 11 Kasım'a kadar açığa satış ve kredili
işlem yasağı getirildi.
Dün fiyat hareketleri adı altında açıklama istendi.
Bugünde, açığa satış ve kredili işlem yasağı getirmişler.
Tahta iyi ki, bir sene yattıktan sonra son bir haftada %50 prim yaptı.:rtfm:
YTD.
Tahtanın ahengini bozdular, amk...:vk:
Vesile oldu, dinlensin biraz 6,XX üzeri.
Sonra yoluna kaldığı yerden devam eder.
Borsa rekorlar kırarken ralliye eşlik etseydi kimsenin dikkatini çekmezdi.
YTD...
5.48 e kadar sorun yok.. bırakın trambolinde zıplasın oynasın eğlensin.. bizde mallanalım..:kahkah:
Façası yiyen, kendine ve şirkete güvenen, cebinde parası olan alsın
Kredi ve açığa satış yasağı
keşke her zaman ve her hissede olsa
Bugün arti kapat bir hafta daha yazmicam:) Zor ama bakalim...
https://www.tradingview.com/x/LT7SQYcw/
Ekim başlarında zayıf kaldı diye düşünüp 4,20'lerden çoğunu kapatmıştım. Ondan sonra aldı yürüdü!
Kalanı yarın göndereceğim. Bence orta vade hareket tamam.
Al bekle sat bekle!
SPK ve BİST yönetimi, Alın size delikanlı patron.
Adamın tahtasını bi' rahat bırakmadınız.
Patronda alın amk, öyle tahtaya çökülmez böyle çökülür deyip,
%6 yükselen borsada tahtayı kırmızı kapattı.:kahkah:
Bankalar yine şahlandı, Onlardan da açıklama, açığa alış, satış yasağı koyuyor musunuz.??
%6 yükselen borsada tahta kırmızı yakarken, KY dostu SPK oralı değil.
Şimdi yatay endekste bir tavan yapsa yine çıkar birileri tekere çomak sokar.
YTD...
teknık yorum yok, takip var..:kahkah:
6 liradan aşağı her kademeye 100 lot yazdım.
5 altı 200
4 altı her kademeye 300 lot yazacağım.
Bakalim nereye düşürecek.
Tabi elimdeki mala dokunmadım al sat bir olayımız olmadı malak gibi üstüne yatıyoruz malın.
dün takibe başladım tam köşeye sıkıştırdım derken tavuk gibi aradan kaçtı..:kahkah: bilseydım sabah hazır kesilmiş, temizlenmiş tavuk alır keyif yapardım..:party: günlükler Dasha Chesnokova gibi..:yahoo: haftalıklar..:whistling: ama dükkan açık..
Çek mustafa çek çek..
teknik yorum yok dedim ama, kırmızının 5.48 desteğini yukarı taşırken pembenın buna katılmamasına şüphe ile bakmakta yarar var..
eğer kırmızı ve pembe aynı anda yukarı çapraz atsaydı şimdi teknik yorum yapmaya gerek olmaksızın geriye yaslanmak uygun olurdu.. dün turkuazın 4.95 seviyesını direnç olarak belirlemesi ve beyazında bunu onaylaması aynı işlemi kırmızı ve sarı altta 5.72 destek seviyesını belirlemesi bu günkü hareket için şöyle bir yorumu ortaya koyuyor.. yön bulmak için 5.95 veya 5.72 nın kırılması gerekir.. iyi çalışmalar..
https://i.hizliresim.com/pir01g2.png
5.95 sonrası yorum yapılmaz, ve gidenin arkasından konuşulmaz... dedikodu olur... :kahkah:... bana müsade..
bol ve daimi kazançlar..
ben yorum yapmayayım diye 97 kapadı..:kahkah: ben bu kumarhanede eğleniyorum..:party: haftaya samba isterüükkk:yahoo:
Borsada ki Ambalaj şirketleri için de
EN DÜŞÜK PD/DD/FK DEĞERLERİNE SAHİP
ÖN ÇSLIŞMALARINI YAPTIĞI ŞU İHRACAT İLE İLGİLİ YENİ ANLAŞMA HABERLERİ DE GELİRSE
zaten enflasyon MALUM
BU ORTAMDA SUDAN UCUZ LOTU AZbir şirket
Yatırım tavsiyesi değildir
3-4 Seanstır şimdide 6,11 fobisi oluştu tahtada.:rtfm:
6,01........6,11 git gel, git gel.
Yürü artık yürüüüü....spk osuruğunuzu kesti.
YTD.
Bu işletmenin prestij fiyatı
4 tane speğin eline kalmışsa eğer batsın gitsin
Endeks 1,400 den, 4,000'e gelmiş.
BNTAS 1,400 endekste 3,50tl den, 4,000 endekse 6,40 görmüş.
Vay amk, endeksin bu kadar kudurmasına tahta %80 yükseldi diye.
Spk ve Bist yönetimi şirket tahtasını didik didik ettiler.
30 tane şirket ismi yazarım buraya günlerdir tavan tavan giden.
Ne işlem yasağı, nede bir açıklama istemişler.:rtfm:
Tamam, şirket 3-5 sipeğin eline kalmadı ama, küçük sinek mide bulandırır.
Zaten tahta kabız, patron oralı değil, Şimdi tahtada pozisyon alacak adam,
Bu şirket tahtasının gözetim altında olduğunu bile bile bu şirkete para yatırır mı?
Tahta 5,62 %5 eksi...Endeks 400,000 eski endeks.
Umarım, Spk ve bistçiler mutludur.
YTD.
İkili dip yapip yola devam edecek mi izleyelim mantiken devam etmesi lazim 5.57 alti beklemiyorum. Ama ne zaman beklemesem altina geldi:)
Alkım gibi olursa hiç şaşmam
Bilançodan önce düşmesi de manidar
Ya çık iyi bir bilanço gelecek silkelediker
Ya da içerden birileri haber alıp olumsuz bilamçoyu fşyatladılar
Biz se sadece bekleyip görecez
ASIL OYUN BUNDAN SONRA BENCE
Piyasaya gore takiliyor bilancoyu bekliyor. Bu bilanconun kötü gelmesi cok zor bence. Ama patron hammadde fiyatlarindaki düşüş ile yine stoklari artirip net karda makyajlama yapar mi bilemem onemli olan bence ciroyu takip etmek olacak.
İdari binamiz bitmiş cok şükür. İçinin dekorasyonu da 6 ay sürer her ay masa aldik bilgisayar aldik diye kap atarlar artık:) İmar izni bekliyorlar ne yapacaklarını belirtecekler mi faaliyet raporunda merak ediyorum. Arsaya su kadar bina yatirimi, su kadar makine yatırımı tarzi birseyler belirtmesi lazim. Onu da imar izni ciktiktan sonra yil sonu rapora birakabilirler. Teknik olarak gecmis hareketlerden farkli olarak yola çıkmış görünüyor devami gelir umarım. Bilanco sonrasi en azindan bir 7-8 Fk larda dolansa fena olmaz.
Yan tahtalar primlendikce bu primini veriyor arkadas nasil bir tahtacisin ruzgari aldın sür gec işte. Tekrar hatirlatiyim eregli degilsin sen kendine gel 40 ml dolar piyasa degeri olan bir yan tahtasin:)
Bntas ta bilanco sallamasi yapmadan gecmeyelim. 9 aylikta 399 ml ciro 99 ml net kar beklentim var.
90 versek
Bilanco biraz hayal kırıklığı benim icin kotu denemez ama beklenen sıçrama gelmedi bu ceyrek. artik hesaplar şubata gore yapilacak. 104 ml stok yapmis patron. Bolgelere göre satışlarida eklemisler bu ceyrek. Guzel bir gelisme olarak faaliyet raporu 14. madde. var ama yine hersey belirsiz.
14- HESAP DÖNEMİNİN KAPANMASINDAN SONRAKİ GELİŞMELER
Ürün geliştirme ve çeşitlendirme çalışmaları kapsamında karar verilen ebat kutu üretimi için gereken kalıp ve makina esiparişleri verilmektedir.
Ticaret odasının düzenlemiş olduğu Cezayir gezisine katılım sağlanmış olup, gerek firmalarla bire bir gerekse ticari ateşeliğimiz kanalı ile sektörümüze hitap eden pek çok firma ile görüşmeler yapılacaktır.
Ofset tesislerimiz yanındaki arazinin Yatırım yapılabilmesi için imara uygun hale getirilme çalışmaları başlamış olup, takip edilmektedir.
12 aylıkta en kötü sermayesi kadar kar gelir...FK 200 den işlem gören şirket mi burası mı !!!! Şirket büyüyor ve gelişiyor bakalım fiyatlara nasıl yansıyacak............
Seriden çıkan satışlar çok düşük.
Seriden çıkan kar çok düşük.
Gümbür gümbür geliyor!
Maşallah
Abicim yine satasacak yer ariyosun sende neyse:) 87 ml stok 104 olmus ama bende soru işareti olan bu çeyrek satışlar 2. ceyregin biraz altinda kalmis. 3. ceyrek hasat donemiydi gecmis senelere bakinca 3. ceyrek hep daha fazla satış yaptığı görülür. Hammadde fiyatlarindaki düşüş satis fiyatlarini etkilemiş olabilir bilancoda makyaj olabilir hersey olabilir kotu demiyorum bilancoya. Su bilancoyla en kotu 7-8 arasi olmaliydi bence de.
Yıllık sermayesi kadar kar açıklayan bir şirketin min ederi 10 tl dir. Borsanın şu haline bakarsanız fiyat 20 bile olmalı...Ama SPK dan gol yiyince tahta başı kesik tavuk misali etrafta dolanıp duruyor...Taşımaya devam...
Aynen öyle...tahtanın ahengini bozdular.
6,27 tavan kapattığımızın ertesi günü topyekün savaş açtılar tahtaya.
Açığa alış, satış, kredili işlem her tahtada oluyor.
Rahat bıraksalardı şimdi 10,XX tl üstü işlem görüyorduk.
Aslında inadına tahtayı yukarıya sürecek bi' Billurlu çıkmadı.
YTD.
Şuraya bak:Sad: 5,91.
Dansöz amk laneti...
Ağa, senin de Allah belanı versin.
Ulan ne aç gözlü adamsın, hep bana, rabbena.
Yatırımcına bişey koklatmıyorsun, bari tahtada bişeyler kazandır.
YTD...
Yine birileri birilerine su taşıyor
KARDEŞİM milletin aklına girip vebal almayın
Bu kadar kara, yeni yatıtımlara, yeni pazarlara, enerjide yüzünü GÜNEŞE ÇEVİRMİŞ
yeni muhtemel siparişlere rağmen Bu kadar dipte kaç ambalaj şirketi var borsada
BU KISITLAMA BU ÇAKMA İSLEMLE DE bitecek elbet
BÜYÜK RESME ODAKLANMAK YETER