-
"Hedeflerimiz büyük. Bu yıl yüzde 50 büyüme ve 600 milyon TL ciro hedefliyoruz. Önümüzdeki yıl sonunda ise 1 milyar TL ciroya ulaşacağız. Türk mobilya sektörünün parlayan yıldızı olmaya devam etmek istiyoruz"dedi.
Önemli gördüğüm yeri tekrar paylaşmak istedim.
-
Bugun en az 3.36 kapatmali
-
Evet arkadaslar bugun dinlendik belki bir iki gun daha dinlemek isteyebilir ama beklentiler devam ettikce yeni zirveler bizi bekliyor...
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bu hisse geleceğin Yataş gibi olacak ben ilk etaplarda 5 lere gelecigini on görüyorum.zaten son zamanlarda gördüğünüz gibi yatirimlari çok büyüyor. Son 4 5 gün önce tavanlar yaparak yada iyi bir kapanislar yaparak geldi ve aradan belki 5 gün geçti halen son geldiği yerlerde duruyor bir asmasi gereken 3.40 .onuda hacimli bir şekilde aşarsa muhtemelen de yarin aşacak. Daha önce kademelerinde yaprak kipirdamayan bir hisseydi ataklari iyi sadece az bir geri geldiğinde paniğe gerek yok. Yoksa su an 2.80 lerdeydi.bugünkü kademelerde gördüğüm alislarin altlari dordurulmasi çok iyiydi artik 50 binlerle dolduruyorlar satışlarda 17 k 13 k sadece 3.36 da 30 k gördüm .y.t.d
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Arkadaşlar günaydın. Euro kuru 4 altında olduğu sürece hissedeki artış durmayacaktır. Bugün yeni rekorlar bekliyorum. Bol kazançlar.
-
Arkadaşlar Merhaba,
Beklentilerimizi arada hatırlamakta fayda var.
Kısa vadeli beklentilerimiz ;
1-20 milyon ve üstü 2.çeyrek karlı bilanço (30.06.2017 Euro kurunun maks.4-4,05 olması ile birlikte)
2-Kdv indirimin devamı, düğün sezonu ile birlikte güzel bir 2. çeyrek
3-2017 ihracat yılı açıklaması nezninde yine yurtdışı güzel ciro-Yine pakistan Kenya yatırımları
4-Her hafta mağaza açılışları ve bunun ciroya olumlu etkileri.
5-Faliyet giderlerinde düşüşün devamı
6-Temmuzdan itibaren A grubunda yer almamız.
7-Şuanda Bistte çok Ucuz olmamız
Uzun vadeli beklentilerimiz ;
1-Yıl sonu 600 mil ve üstü ciro ( Ceo beyanı)
2-2018 yılında 1 milyar ciro hedefi ( Ceo beyanı)
3-%25 kapasite artışının olumlu etkileri
4-Mondi veya alfemo satın alma sürecinin gerçekleşmesi
5-Kredi yükünde azalma
Ve herşeyden önemlisi yöneticilerin vizyon ve misyonları takdire şayan.
Birlikte hep daha iyiye..
Sevgiler..
-
Kademe verebilecek arkadaşlara teşekkür ederim.
-
https://invst.ly/42fqu
Saatlikte grafiğin görünümü şöyle. Bugün hacim çok az. Kademe verebilir misiniz arkadaşlar?