-
kimse nedn yok yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
-
Millete kan kusturdu, şimdi patinaj çekiyor. Sıcaklarla beraber hararetli günler bizi bekliyor gibi..
-
Neden bilanço bildirmedi diye araştırdığımda gelişen işletmeler pazarındaki şirketlerin denetimden geçmeyen 6 aylık ve denetimden geçmiş yıllık bilanço açıkladığını öğrendim. Temmuz sonu veya ağustos başlarında bilanço açıklanacak. Ama diğer şirketler gibi şirketle ilgili haberleri günü gününe KAP' a bildirmek zorunda. Hiç mi ihale almaz bu şirket, hiç mi gelişme olmaz anlamadım. İyi haberleri dört gözle bekliyoruz..
-
Koy bu hisseye kesinlikle bulaşmasın 2.40lı rakamlardan 2,00 lara kadar mal aldın ve yoruldum
Hisse ölüm uykusuna yattı 1,50 kere kadar indi
Ne haber var ne bir Bilgi var şirket lehine yada aleyhine
Şirket hiçimi girişimde bulunmaz reklam yapmaz
İçpiyasaya binalara sitelere ürün satmaz AR-GE yapmaz
Nedir bu be kardeşim odun mu
-
Bu kağıt milleti o kadar kızdırmış, küstürmüş ki iki gündür yaptığı harekete rağmen ilgi görmüyor, takip edilmiyor. Yabancıda olmayan bir kağıt. Gün sonu takas paylaşımı da yok. Kağıtla kim ilgileniyor, kimler alıp satıyor acaba?
-
Yatırım amacı ile değil insanları dolandırmak için halka arz edilmiş bir kağıt.Dikkatli olan arkadaşlar tavan dahi olsa bilin ki tekrar dönüp dip yaptırırlar.
-
Al sipek al bunuda dal mal al
benimkinide al
-
BIST de KY için 3 aylık süre = 3 senedir.