[QUOTE=greenpeca;5765319]İndikatörler çalışmaya başladı. Dikkat. Forumun indikatörleri. [emoji1][emoji1][/QUOTE
Hemfikiriz :):)
Printable View
[QUOTE=greenpeca;5765319]İndikatörler çalışmaya başladı. Dikkat. Forumun indikatörleri. [emoji1][emoji1][/QUOTE
Hemfikiriz :):)
Yalnız o indikatör 500 lerde gaz veriyordu, bedelsiz medelsiz muhabbeti yapıyordu. 250-300 lerde de fk sı dd si pahalı şirket, satın diyordu[emoji1787][emoji1787][emoji1787]AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Yine kendilerine yakışan rezaleti sergilemeye devam ediyorlar yönetimi de speği de aynı şunu anlayın artık yatırımcı bu saatten sonra istese de vazgeçmez bizden fazla kendilerinize zarar verdiniz basiretsizler.
yatırım tavsiyesi değildir...
Klasik Alarko umursamazlığı... Saldım çayıra mevlam kayıra...Adamlar spekle el ele..(benim görüşüm) Küçük ortaklar yolunacak kaz malesef....Bundan böyle bu zihniyeti devam ettirdikleri müddetçe tüm ürünlerine boykot uygulama kararı aldım. Kendim ve çevreme..
Ulan yıl 2003 kayıtlı sermaye tavanı VE SERMAYE 10.800.000 TL ,
YIL 2022 KAYITLI SERMAYE TAVANI VE SERMAYE 10.800.000 TL...
2003 yılı dolar kuru 1.35 TL
2022 yılı dolar kuru 13.50 TL... İnsan da biraz utanma olur....
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
yeter artık,kop git,yeter...
47 lot daha kumbaraya
39 lot daha destek
Bundan bi cacık olmaz bunun speği süzme o.... dün malın yarısını boşalttım giderse de zerre üzülmem alsın gözüne soksun hisseleri.