Geçmiş sayfalarında biraz afilisinden çizmiştik, o bir iki çizgi teferruata gerek YOk çizgisi:)
Elinize sağlık sizinkide çok güzel olmuş.
Printable View
Sacro hocam eğer çok paylaşım yapıyor ve rahatsız ediyorsam lutfen uyarın,
Ben her saniye grafik bakan biriyim elimde iPad, yardımcı olmak ve acaba bir hayır duası alırmiyim umuduyla yaZiyorum
sana tavsiyem nacizane darılma kırmak için yazmadım dandik şirketler için değerli zamanını harcama değmez zaten o zaman dua çok olur biliyorsun iii olur allahtan ya zaten biliyodum felan fişman der ky emme kötü olursa senden bilirler:yes: eline emeğine sağlık allah razı olsun çok okunaklı net graflar:ok:
mojetbit34 mojetbit34 is offline
Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
112
Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
Sacro hocam eğer çok paylaşım yapıyor ve rahatsız ediyorsam lutfen uyarın,
Ben her saniye grafik bakan biriyim elimde iPad, yardımcı olmak ve acaba bir hayır duası alırmiyim umuduyla yaZiyorum
sana tavsiyem nacizane darılma kırmak için yazmadım dandik şirketler için değerli zamanını harcama değmez zaten o zaman dua çok olur biliyorsun iii olur allahtan ya zaten biliyodum felan fişman der ky emme kötü olursa senden bilirler eline emeğine sağlık allah razı olsun çok okunaklı net graflar
bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......
KATILIYORUM FAZLA ÖNE ÇIKMA ARKADAŞIM İNSAN OĞLU ÇOK NANKÖR TECRÜBEYLE SABİT.
Bence bi sikinti yok. :)
Ben aralarindan guzelini seciyorum :)
Mesela bu albrk zoren akfgy grafiklerini begendim.
Endeksin 90 bine geldigi su gunlerde insanlar pek uzun vade hisse almaya yonelmezler.
Ama bu 3 kagit orta uzun vadeli alinabilecek noktalarda.
Dunku bir arkadasin derim grafigi iyiydi mesela.
Derimi cok severim. En dipten alip cok kisada yuzde 30 alip ciktigim cok olmustur mesela.
Yani herkesin bir takip listesi vardir. Ama o liste ara ara degisir. Bazi hisseler zamanlari gelmedigi icin takip birakilir alt kisimlara atilir. Sonra aradan 1 2 ay gecer takibi biraktiginiz hisse harekete baslar ve kacar.
Simdi sizlerde grafik paylasiyorsunuz. Benim takibi biraktigim hisseleri onume getiriyorsunuz. Bende onlara bir goz atmis oluyorum.
Yani burada grafik paylasiyorsunuz ya. Aslinda o grafiklerdeki yaptigin yorumun hic bir anlami yok. Zaten usta bir goz ne yapmasi gerektigini bilir.
Yani demek istedigimi anlatabiliyormuyum. Insanlarla ugrasmaya gerek yok. Sen at grafikleri sahsen ben cok faydasini gorurum. Ters bir duruma gelinirsede herkes ne yapacagini biliyor olmasi lazim zaten.
Yani kimsenin kimseyi suclama hakki yok bana gore.
Günlükte, düşen mavi trendin üzerinde, ikinci kapanışı yaptı.Grafikte 'macd' al vermek üzere,RSI'de çok şişkin değil.
http://i.hizliresim.com/NppO7L.png
Ben de biraz önce Al-Ucur-Döse grafiğini hatırlatacaktım... Yalnız bu Zoren İsrail 'de enerji santrali kurdu, onayını da aldı galiba...
Sahibi bu kez sağlam durursa hareket çekebilir...
Aklımda kalanları yazdım... Olacakları Allah bilir...