Viral enfeksiyon deniliyor.Alıntı:
Halit Tokkuş
@HalitTokkuss
·
1 sa
Meral Akşener hastanede müşahede altına alınmış. Kendisine acil şifalar dilerim.
Printable View
Viral enfeksiyon deniliyor.Alıntı:
Halit Tokkuş
@HalitTokkuss
·
1 sa
Meral Akşener hastanede müşahede altına alınmış. Kendisine acil şifalar dilerim.
Bu olmadı işte...Alıntı:
THS haber ajansı
@temmuzhaber
·
3s
#Sondakika
Ermenistan
1. Kolordu komutanı, 3 Tümen komutanı, askeri istihbarat daire başkanı tümgeneral, 10 Albay darbe girişiminde bulunma suçuyla göz altına alındı.
Graham Allison, Askeri-Sınai Kompleks içinde önemli isim. Günah çıkarıyor.Alıntı:
Arnaud Bertrand
@RnaudBertrand
This is incredible. This is Graham Allison, the Founding Dean of the Harvard Kennedy School of Government - who taught generations of US leaders - and former Assistant Secretary of Defense.
Here is what he says on the "rules-based order": "We say we're the exceptional nation. What does that mean? That means we make the rules and you're supposed to obey the rules. But we don't obey the rules. So we say we're for the rules-based order. Excuse me the rules-based order was the basis with which we invaded Iraq? I don't think so. That we occupied Afghanistan? I don't think so. The US has made a lot of mistakes of unnecessary wars."
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
Çalıştığım hastanede herkes şahittir servisleri yatakları boşaltmak için , insanları taburcu etmek için özel olarak uğraş verdim ve herkesi evlerine yolladım. Ve bunları yaparken "servisler dolu dursun, ek ödemeler kesilir" diyen insanlar duydum. İşte ben bir daha böyle şeylere şahit olmamak için sosyal medyadan size danışmanlık,hekimlik ağabeylik yapıyorum. Eğer destek istiyorsam da bunun bu sebepli olduğunu unutmayın.
Dr. Yüksel Hoş | Jиуксел Xoш
@yukselhos
Türklerin başına iki felaket geldi.
Biri medeniyetimizin zirvesi, başımız gövdemiz bildiğimiz Rumeli'yi kaybetmemizdi.
Diğeri de elde kalan biricik milli ülkemiz olan Türkiye'nin homojen nüfusunun geri dönüşü çok zor bir şekilde karmaşık hâle getirilmesi oldu.
Birinci felaketi yaşadığımız zaman her şey bitmemişti çünkü Türk kalabildiğimiz sürece bize miras olan ülkede artarak, gelişerek ve güçlenerek geçmişin kayıplarını geri getirebileceğimizi biliyorduk... elbet yarına bırakır ama yanlarına bırakmazdık... ama öyle bir talihsizliğe denk geldik ki bir daha Rumeli'ye yüzümüzü çeviremeyecek derecede gayr-ı milli bir nüfus alındı içimize. Şimdi hiçbir milli gayenin hiçbir milli ajandanın eyleme geçme şansı kalmadı.
Rumelinin kaybına üzülürken Anadolu'nun istilasına şahit olmak azapların en acısı... yüzümüzü çevireceğimiz bir yer varsa o da belki topraktır... bu hâlde sadece yere bakabiliriz lakin onda da şehitlerin yattığı toprağa ne yüzle bakarız bilmiyorum.
Allah, yardımcımız olsun.
Rusya'nın Azerbaycan'ı desteklediği yok.Alıntı:
Fransa Cumhurbaşkanı Macron:
"Rusya, Azerbaycan'ı destekliyor. O zaman biz de Ermenistan'ı destekleyeceğiz."
Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic:
▪️Kosova'nın bağımsızlığını asla tanımayacağız. İstediğinizi yapabilirsiniz.
Bu mesaja böyle cevap vermiş.Alıntı:
Theodorus 🏳️*🌈
@_diagoras_
Cidden Rumeli'de bir medeniyetten mi bahsediyorsunuz.İnanılmaz.Öyle bir medeniyet olsaydı bugün Avrupa'nın en geri kalmış yeri olmazdı. Bizans mimarisi bir kaç binayla medeniyet olmaz.Osmanlı medeniyet olmadığı gibi İslam medeniyetine de dahil değildir.İslam'ın en dip noktasıdır.
1915'de, Ingiltere ve Fransa; Avusturalya, Yeni Zelanda, Hindistan, Guneydogu asya ve Afrika'daki somurgelerinden topladiklari askerlerle ve tabii kendi ordulariyla Canakkale onlerine gelmişlerdi.
Ingiltere'de Lloyd George ve Manchester Grubu olarak bilinen klik iktidardaydi. Stratejiyi kuran ise 29 yaşinda, denizcilikten sorumlu bakan Churchil'di. Avam Kamarasinda yaptigi konuşmada, "ön asya yani Anadolu'da bir tek Müslüman birakilmamalidir. Orta asyaya sürülmeliler, sadece Hiristiyanligi kabul edenler kalmalilar" demisti. Avam Kamarasindaki görusme gizliydi ve bu kayitlar 75 yil sonra atastirmacilara acildi.
Askerlerinin beyinlerini, işte aynen yukaridaki cevapta olduğu gibi yikamislardi.
"Müslüman Türklerin bir medeniyeti yoktur" dediler. Bizler icin "bunlar insanla hayvan arasidir", "bunlari öldürmenin günahı yoktur" dediler.
Uzatmayayım, neticede bizim bir medeniyetimizin oldugunu cok iyi anladilar.
Ulkelerinde hukumetler düştü. Llyod George ve Churchil istifa ettiler.
Tarih kitaplarina ise şu yalani yazdilar: Hedefimiz bogazlari ve Istanbul'u ele gecirmek ve Carlik Rusya'sina yardim goturmekti.
Oysa 2.dunya savasinda; Baltik'tan Murmansk uzerinde Sovyetlere yardim goturmuslerdi. Kaldi ki, o donemde Alman denizaltilari ve savas ucaklari cok gelismisti. 1.dunya savasinda bu kadar degildi.
Çanakkale Savaşlarında asıl hedefleri çok açikti: Anadolu'da bir tek Müsluman Turk birakmayacaklardı.
Türkiye'de yukaridaki cevabi verenlerden milyonlarca var.