Kopta gel kızım [emoji1787]
SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kopta gel kızım [emoji1787]
Spekler arasında toplantı var [emoji1787]
16:30 da bitecek[emoji1787]
Kop kop kop [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
5.40 bari kapat
[emoji2960]
Senkron
Artı dan aldım
Senden alacaklarımın yanında çerez kalır kutpo[emoji3059][emoji1787][emoji1733]
TÜRKİYE-ABD ticaret görüşmeleri ve 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefi Kutpo için çok büyük bir pazar ve büyük hedef olur. Kutpo hem teknolojisi hem ürün çeşitliliği açısından ABD pazarından büyük bir pasta alabilir. Güzel bir hikaye olabilir Kutpo için.
Kaynak?SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Büyük üstad, büyük oyuncu, büyük teknikçi, şayet bir kaynaktan böyle bir haber alsaydım onu kaynağı ile yayınlardım zaten. Bu benim şahsi bir çıkarımım. Gündem de olan bir konunun Kutpo tarafına bir çıkarımı olur mu yorumu. 11/09/2019 Çarşamba 09:45 Bloomberg internet sayfası yazısı ; ( Bir çok sektör ile ilgili örneğin, Tekstil, hazır giyim, mobilya, mermer, otomotiv, otomotiv yan sanayi, mücevherat, sivil havacılık, çimento, kimya, makine, ve lojistik sektörlerini , ikili ticaret hacmimin arttırılmasında en öncelikli sektörler olarak belirlediklerini duyuran Pekcan.)
Yazını okuyanda böyle bir şey var sanar.
2 yıldır kendini bitirdin burda, hala kendi çıkarımım diyorsun.
Neyse sanada iyi geceler.SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak bu da yanlış. Ne iki ne üç yıl. Kal de baba kalalım😂😂😂😂 Hocam takılma bunlara, bak piyasa güzel, bizim dül dül de kıpırdıyor. Keyfini çıkar. Hele ki senin gibi diplerden alan birinin nasıldır keyfi şimdi. Gerçi sattım dedin ama, sana belli olmaz😂😂
Valla ben yine aldım.
Kar marjı çık yüksek bu hissenin lakin al sat da daha çok para var.
Yaparım analizimi koyarım emrimi.
Sıcarkende , osururkende hesabıma para geçer.
Iki hissede yaptım alış verisimi
Bunada sıra gelecek elbet.
Asıl siz bana takılmayın.
Ama boş işler ile uğraşıyorsunuz...SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam dolu işler ile sana hayatta başarılar. Biz boş işler ile uğraşmaya devam edelim. Al sat yaparak para kaz***** hiç görmedim. Heleki Kutpo gibi sığ tahtalarda. Ha, 3-5 lot alıp satıyorsan onu bilemem. Herkesin bir bütçesi ve mutluluk eşiği farklı. Benim ki bayağı uçuk noktalarda. Al-sat yaptığım da tahtacıda sapıtır. Alırsada bir daha geri vermez😂😂😂
E hata senin.
Böyle bir dar tahtada o kadar gömülünmez ki canım.
E diyorum ya 2 yıldır burada boşa vakit kaybettin diye.
Faiz di , kurdu oradan gelecekleri hesaba bile katmıyorum daha.
Aklın kendine yetmiyorken bilgi paylaşmak da neyin nesi?
Ben 3000 5000 alıyorum doğru.
Ama hep gözüm kasada benin.
Sende çok para varsa kayıp dağlar kadardır.
Allah yardımcın olsun seninde.
Yazık bir ömür gitmiştir senin burda.
E hadi sende kal selametle sayın venedik...SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam iki değil yahu, çok daha uzun. Bildiğin uzuncuyuz. Kutpo gibi malım olsun. Gün gelir adamı ihya eder. Allaha şükür paramız vardı alıyoruz her yerden. Bak senin gibi arkadaşlarda gelip para kazanıyor hissemizden. Maçın sonuna bakmak lazım. Nefesin yetiyorsa. 😂😂😂
Bu arada 3-5 lot değilmiş, 3000-5000 lot alıp satıyormuşun. Kusura bakma.
Böyle dar tahtada senin gibi blok hissedarlar girsin.
Isterse kutponun ederi 100 olsun.
Yıllarca adamı sürüm sürüm süründürürer burda.
Akıl var mantık var.
Yazık olmuş cidden.
Umarım ihya olursun...
Torunlara Kutpo gibi hisse bırakacağız 😂😂😂😂👍
İki yazısından biri ben şurdan alıp şurdan sattım, şöyle kazandım olan birini fazla kaale alıp cevap yazıyorsunuz. Borsada al-sat ile para kazanan yoktur. Olsa da şansa denk gelmiştir en sonunda kazandığından fazlasını geri verir.
Kaybetmeye fena alışmışsınız!SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Görüldüğü gibi
Bu haftada al satcılar kazandı.
Siz bekleyin biraz daha[emoji23]
Bu hafta 5.40 geçilmedi.
Haftaya tekrar deneyecek.
Geçmesi için hacim şart yoksa geçse dahi gel gel olur verir çekilirim kenera.
5.40 üzerine tutununca bir anda fırlayacak bu hisse ve herkesi üzerine çekecek.6.20 den sonra kâr replikasyonu görülecek flama açıp 7tl hedef olacak.
8 tl yi gördüğünde çok adranirilli günler yaşanacak burda ve o fiyattan sonra 12 tl ye gidecek.
Tamam bitti derken tüm malı toplayan spek 18 20 tl arası malının büyük bir çoğunluğunu verip geçecek.
Hayaller paris [emoji23]
2-3 ay öncesine kadar anlamsız şekilde ucuz birçok hisse vardı. Şu anda ise bu hisselerin birçoğu normal fiyatlamalara yaklaştı. Kutpo ise henüz bu anlamsız fiyatlamadan kurtulamayan 3-5 hisseden biri. Bu nedenle önümüzdeki haftadan itibaren hissenin yükselişe geçeceğini düşünüyorum.
Bu hafta kâr al bölgesi 5.70 dır.
Kendi adıma söylüyorum.
Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte.
Düşen faizlerde konut hareketlenir,
Haliyle konut sektörüne çalışan firmalarda
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yatırım finans in alımları başladı daha öncede aldı sattı bakalım bu sefer yabancı satacak mi ama korkacak bir durum yok hisse başı 7 tl nin üzerinde nakit var borç sıfır sermayesine yakın kar hala devam ediyor ama Nafi haber le desteklerle hisse de yükseliş hizlanir
Az miktarda yabancı takas oranında bir yükseliş var.
QNB ve YATIRIM FİNANS alımları etkiliydi.
https://i.hizliresim.com/DOqDnO.jpg
1 eylülden bu yana alan satanlar
Evet teknik te bir yere kadar bizim istediğimiz rakamlar Nafi sayesinde olur
3.çeyrek bilanço Ekim ayının ortalarında gelecek. O zamana kadar piyasalarda çok ters hareketler olmaz ise. Bu fiyatlardan daha yukarılarda oluruz.
Kutpo yelkenleri hafif hafif açmaya başladı. Arkasına rüzgarı aldığı an hızlanacaktır. Beklemeye ve izlemeye devam ediyoruz.
Nafi ağadan hisse alım haberleri bekliyoruz😂😂😂
05/05/2016 tarihinde 4,29 TL fiyattan 1.876,100 lot alım yapan Nafi Güral, o günkü kur ile 1,47 USD’a 1 lot hisse almıştı. Şimdi aynı hisseyi 19/09/2019 tarihinde 0,93 USD’a alabiliyor. Yani hisse diplerde sürünüyor. Nafi Güral işini bilir😂😂😂
5,3 TL direncini kırmamız gerekiyor. Buranın üstüne attığımızda daha güzel hareketler görebiliriz.
https://www.aksam.com.tr/ekonomi/nan.../haber-1005632
15 Eylül'de şöyle bir haber gelmiş, yorumlayan olmamış. Gördüğümüz üzere Sema Güral, turizm ve porselen yatırımları hakkında kısa bir röportaj vermiş. Hotel yatırımlarına sözüm yok, dikkatimi çeken noktalar şunlar:
1. Grup olarak gündemimiz ihracat: Kütahya porselen yurtiçi-yurt dışı satış oranları şöyle gerçekleşmiş
TLm Yurtiçi / Yurt dışı ; Yurt dışı / Tüm satış
2011: 130 / 44 ; 25%
2012: 152 / 32 ; 17%
2013: 191 / 28 ; 13%
2014: 218 / 72 ; 25%
2015: 199 / 80 ; 29%
2016: 240 / 88 ; 27%
2017: 256 / 108 ; 30%
2018: 265 / 133 ; 33%
1Y18: 139 / 64 ; 32%
1Y19: 131 / 73 ; 36%
Yurtdışı satışların bileşik büyüme oranı 17%
Verilere baktığımızda söylediğiyle paralel bir gelişme olduğunu görüyoruz. Açıkçası daha fazlasını beklerim böyle bir şirketten. Yurtiçinde büyüme potansiyeli ne kadar olabilir ki? Enflasyon hesaplayıcısıyla 2011 yılı Haziran ayındaki 130 milyonun 2018 Haziran'ında 247 milyona denk geldiğini görüyorum (ortalama enflasyonla uğraşmaya üşendim, ama sonuç farketmez: yıl/yıl yurtiçi satışlarda gerçek bir büyüme yok denilecek kadar az). Oryantal motifleri dünyadaki mutfaklara yerleştirmek daha çekici görünüyor. Marjlar da söylediğine göre 20% daha iyi. Nanoteknoloji diye anlattığı boyanmış ürünlerde 30-40% yükseliş olduğunu söylüyor ama toplam içindeki payını bilmediğimiz için bir şey diyemeyeceğim.
2. Boya makinesi üretim anlaşması: Şu anlık finansal bir etkisi yok anladığım kadarıyla.
3. Yurtiçi büyük ürünlerde talep daralması: Sonuçlardan gördüğümüz üzere açığı başka ürünlerle kapatsalar da yurtiçi büyümeye ket vurmuş.
4. Mağazalar ve internet siteleri: Perakendecelik işi bir yana, ev hanımları artık internette alışveriş yapıyor söyleminden online satışların büyüdüğünü anlıyorum. Ancak ekşisözlük ve şikayet var gibi yerlere baktığımda memnuniyet seviyesinin yerlerde olduğu görülüyor. Belki kapatılacak mağaza açmak yerine online alana kaydırılabilir dikkatler.
Kütahya porselen için yurt içinden ziyade yurt dışı hedefi önemli. Yurt içinde büyüme potansiyeli geldiği noktaya göre çok yok. O yüzden yurt dışı büyüme hedefi çok daha önü açık bir konumda. Ürün çeşitliliği ve ürün kalitesi buna çok uygun.
O teknik de öteleme diye bir şey var.
Siz sadece beklersiniz.
Ama ben asla.
İlk hedef 5.70 pazartesi sabah alır ikinci seans çıkarım.
Sende öyle bakarsın...SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hafta
MIPAZ
AVGYO
KUTPO
OZKGYO
Takıp edin
[emoji1787]