Takas yokmu değerli büyükler
Printable View
Takas yokmu değerli büyükler
TEKTU:
Son Fiyat: 0,74
Son Hacim: 4.620.704
Son fiyat itibariyle 200 günlük ortalamanın altında devam ediyor.
Kısa vadeli görünüm pozitif.
Orta vadeli görünüm negatif.
İlk 3 Alıcı: Ziraat:365.020 Garanti:298.030 Oyak:151.060 .
İlk 3 Satıcı: YapiKredi:-352.696 Deniz:-269.695 ICT:-141.000
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tektu pismanliktir
Yatırım tavsiyesi değildir
TEKTU:
Son Fiyat: 0,77
Son Hacim: 7.484.853
Son fiyat itibariyle 200 günlük ortalamanın üstünde devam ediyor.
Kısa vadeli görünüm pozitif.
Orta vadeli görünüm pozitif.
İlk 3 Alıcı: Oyak:737.790 Gedik:236.471 Yatırım Finansman:127.750 .
İlk 3 Satıcı: Vakif:-491.618 Marbas:-184.990 YapiKredi:-163.505
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GÜNLÜK
https://resmim.net/f/x3U33N.png
2 AYLIK
https://resmim.net/f/Y4Dsvj.png
Siskoya 600.000 lot gömdü 78den birisi acaba kimmm:))))))))
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Pablo hayırlı olsun hangi kurumdan sattın bittimi elindekiler
Hahah daha var baba düşerse Alaçam çıkarsa saticam bundan sonra biyle
Sağol oguzum düşerse alırım çıkarsa satarız ama çıksın burda bekleyen cok arkadaşımiz varRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seni piskopat seni
Yüksekten satıp aşağıdan alınca öyle güzel oluyor ki tadından yenmiyor, ********in kağıdı
Hele şükür biri daha öğrendi şu tektu da nasıl oynayacağını 👏👏👏
Satış ve alışlarımın ekran görüntüsünü buraya yapıştırsam millet bana küfreder tektu 'da böyle para kazandığım için
Kardeşim valla 600unu sabah,akşama doğru bı 400 daha verdim eline...geçende 73 ten 70,000 civari vermiştim neyse giderse onun dönerse benim saygilar
Buseferr gidebilir benim gibi toplu satan varsa !! İllaki götürmeli biraz neyse çokta tin,bari siz kazanin
Takas verileri var mı
Kâğıt 0.80 olmuş, pablo elimizdeki kağıtları kapatırdık bu sefer galiba
ortada daha birşey yok 0.82 üzeri önemli..?
ondan sonra kaçacakmı göçecekmi hep birlikte görecegiz..:yes:
https://invst.ly/mvflb
Atayburak benden aldığı mali birilerine boşaltması lazım 78den aldı şişko yani biraz yukarı çekmesi lazım !! Y.t.d yukarı giderse kardeşlerimin düşerse benim :))kısacası siskoya busefer fena bastık:))(Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse defter değeri 3.00 üstünde olan bir hisseyi, yatırımcılar 0.80 - 0.90 lardan patrona verince patronun eline mi verilmiş oluyor?
Oysa borsalarda; hisseler defter değeri veya gerçek değeri üstünde tahtacıya satılınca “eline verme”. Ama defter değerinin bir kaç katı altında tahtacıya satılır ise “kucağa oturma” diye tanımlanıyor genelde....
Sermaye kayıt tavanı onaylanırsa, tekrar bir bedelli sermaye artışı yapma olasılıkları var gibi görünüyor
Adamların villa satma hotel satma olayları masal oldu. Aksine Kendilerine ait hantal varlıkları Tektu ya sattılar.
10 yıldır yaptığı gibi nasıl olsa kağıdı yine 0.70 lere salacak ve ben yine orada bekliyor olacağım
SULZER ortak sabrına hayranım inan.Ama dediğin gibi 82 önemli.Ben de bekliyorum.Bu arada krstl ne yaptın.Biraz ekmek yedirdi bize o köftehor ama buralardan tekrar girmek te de kararsızım onda. Ama bizim PATRONİÇELER ne yapacaklarsa bir an önce yapmalılar artık:vk::vk:
Patronun eline diline verdik be, sen daha boş konuş hesapla bakalım 1.mil lot 0,70 civarı maliyetle 0,78den verince ne oluyor!!! Hoş daha 150.000 TL alacagim var bu hisseden
Borsada defter değeri megeri fasafisosuna kaptırma kendini,geçen senden berri ayni laflar atayburak dede kaç kere alttan Alacan üstten satacan adam haklıymış neyse giderse sizin olsun düşerse bizim !!!! Ben aldığını yukarlardan vermeli !!yoksa şemsiye fena girdi:))
Yakın markaj takip edebiliyorsan trafikten kazançta iyi elbette. Bizde orta dönemli hedef 1.00 üstü. Genelde piyasalar rayına girerse 1.00 üstüne atacaktır kanısı yaygın. Yada bedelli düşünürlerse bu defa nominal değer altında yapamazlar. Sernaye tavanı yükseltiliyorsa böyle bir hedef olasılığı yüksek.
Sn atayburak sayın amor tektu bedelli yaparmı demiştik imkansız demişti adam uzadı gitti:))) 1 liradan herkesin çocuğu oldu
Bu bedelli hikayesi ilginç bir şekilde devamlı gündemde tutulmaya çalışılıyor. Şirket 2018 in 4 ayında bedelli yapacak, bu arada yatırımı tamamlanan otel faaliyete girecek. Üstüne varlık satış kararı alınacak. Kısa vadeli kredilerinin fazlasını karşılayacak kadar grup şirketinden alacağı olacak. O zaman hangi mantıkta bedelli yapacak onu anlamadım. Hadi yapmak istedi SPK 2018 de bedelli yapan firmaya 1,5 sene sonra yeniden bedelli izni verecek öyle mi? Hem de varlık satış kararı alınmışken. Kısa vadeli kredilerinin karşılığı grup şirketi alacağında varken, uzun vadeli kredilerini kapatmak için mi bedelli yapacak? Bedelli öuhabbetinin böyle sık sık gündeme getirilmesi bana ilginç geliyor
Borsalarda pd/dd ziyade fiyat kazanç oranına göre pozisyon alınır. Profesyonel yatırımcılar şirketin temettü verimi ve karlılığı üzerinden yatırımlarını şekillendirirler. Şişko domuzun çeşitli katakullilerle devamlı zarar göstermesi pd/dd analizini boşa çıkarıyor. profesyonel herhangi fon yöneticisi veya yabancı yatırımcı bu tür kağıtların yanından bile geçmez piyasa değeri isterse 0,10 olsun. 1 e beş kazanmayı bekleyen ky lardır bu tür muhabbetlere bel bağlayan. Şişko domuz ve yardakçılarıda bunu bildikleri için ky her daim düdüklemeye çalışırlar. Aylık %10 luk bir marjda milleti dolandırırlar. Çiftlikbank tosunu gibi bunlarda borsabank domuzları