Dolarda sanki galip Öztürk var
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Dolarda sanki galip Öztürk var
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
banka 5.86 da sabitlemiş satamıyorum
şimdi 5.80 yaptı
Bankalarda şuan makas çok geniş ne yapmaya çalışıyorlar
Adamlar çıkmış diyor ki bizim paramız TL. dolardan bize ne. Cahil cahil cahil sürüleri. Bunlar dolar 7-8-10-11 olmuş anlamaz. Bunun ne demek olduğunu anlamaz. Anlatsak da anlamaz. Sürüler. Beyinsiz sürüler
6 dan bu yana satamadım
Şöyle salalım. Diğer bir saygı sevgi duyduğumuz birinden.. Belki biri okur yararına olur.
https://twitter.com/TuncerSengoz/sta...94693852151808
"Önümüzdeki çarşambaya kadar süre, 15 Amerikan vatandaşı bırakıldı bırakıldı, bırakılmadı görürsünüz "
ABD böyle bir laf etti diyorlar...
Doğru mu?
saygılar/başarılar
erdoğan, onların doları varsa bizimde halkımız, hakkımız, Allahımız var dedi. benim zekam bunlar arasındaki ilşkiyi kuramadı. prompter olmayınca böylemi oluyor? yoksa gerçekten işimiz Allaha mı kaldı!
5.77 den alıyor
6,'dan sattım ama 6,20lerden satabiliyor muydum sanmıyorum anlık oldu her şey.
5.98 e satıyor 5.77 ye alıyor banka
Ek 19826
Bugünleri anlatıyor
Bende en yüksen alan banka 89 şuan..
92 olmuş
5.82 oldu sanırım hareket yeniden başladı
Püskevitçi nin maşallah dediği adam 40 gün yaşamaz derlerdi de inanmazdım...
Hakkaten doğruymuş...
Bir taşla iki kuş :Süper
saygılar/başarılar
Başgan ! uğraşma bankalar salak değil sana öyle kolayına işlem yaptırmazlar böyle durumlarda büyük makas açarlar ki sakata gelmesinler diye. Bunu ben 2001 krizinde yaşamıştım o zaman döviz bürosunda yapmaya çalışmıştım yedirmediler. O nedenle artık kafam rahat ne kenef yerlerse yesinler benim Dolar hep dolar elimi sürmeden mışıl mışıl uyuyor bulunduğu sıcak ortamda. Zararım var mı ? Yok ,4.82 den sizin gibi ketenpereye gelip gelip satsam sonra sizin gibi geri almasam ne mok yerdim şimdi ?
İstanbul'u finans merkezi yapacaaaz,ülkenin sermayesini kazanımlarını kumarhaneye yem edersen olacağı bu...
Yazık oldu cennet ülkemize gerçekten yazık.
Yüz binlerce iflas milyonlarce işsizlikle sonuçlanacak.
Duvar kaplamaları ithalatına 2021 yılı Ağustos ayına kadar geçerli olmak üzere kg başına 3.75 dolarlık ek mali yükümlülük getirilmesi hükme bağlandı.
https://www.dunya.com/ekonomi/duvar-...-haberi-424870
Ne diyim.
Halk ne istediyse suan onu yaşıyoruz..
6.07 satış 5.89 alış yeniden yukarı yaptı
Satmayın boşuna. Görünen o ki 7 ler ve devamı yolda.
Girilemiyor zaten finans sitelerine, mobil bankacılığa.
Batırdılar ülkeyi.
Olsun reisimiz var, Allah'ımız var.
Yol yaptı o bize, havaalanı yaptı. Cennet yaptı ülkeyi. Dolar 10 olsa ne olacak.
Ekonomide kayış koptu bizde de koptu kayışlar.
Allahım bana ak çomar aklı ver. Tek mutlu yaşayan onlar.
Nerdesiniz ak çomarlar ? Korkaklar, fareler nerdesiniz ? Çıkın deliğinizden. Koydunuz ya seçimlerde. Hadi gelin. Baktım demin 280 küsur kişi okuyor burayı. Her iki kişiden biri ak çomar olduğuna göre yaklaşık 140 fareden biri çıkaramıyor mu sesini ?
makas kamuda çok büyük 81-96 şu anda
Saat 10’da cari açık verisi açıklanacak .
Monopoly parası ............%52 sağlam koydu .....
Günici %16 kadar yükselip 6.46 yine en dolar tl şuan +%6.52 5.91 TL