Vadeli'de 32 güne 20.50 pazarlıksız veririm der
Bono oranı da 23.81 mk, doğru
Bugün ve yarın talep toplamaca
Minimum 100K
Printable View
Konuşmaya başlamadan önce dolar 6.50 idi sayesinde 6.60 oldu.Onların iphone varsa bizim Vestel var deseydi bari gerçi o da montajdan başka birşey değil ama biraz yerli nemalanırdı.Millet 3 saat sonrasını göremiyor 2023 hedefinden bahsediyor , sek ayran fena çarpmış.3 gün konuşmasa dolar fena düşecek ama konuşmadan duramıyor.
bebek bezini 3 ağustosta sipariş etmiştim, şu anda baktım % 23 zam gelmiş.
yıllık 19% basit faiz karşılığı %23 mevduat karşılığı nasıl oluyorAlıntı:
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon Numarası: Tel: 212 304 84 44
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?: Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?: Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?: Hayır
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi: -
Sermaye Piyasası Aracının ISIN Kodu: TRFODEAK1812
Sermaye Piyasası Aracının Türü: İskontolu Bono
Satış Şekli: Nitelikli Yatırımcıya Satış
İhracın Nominal Tutarı: 50.000.000 TL
Satılan Nominal Tutar: 30.830.000 TL
İhraç Fiyatı: 95,146
Sermaye Piyasası Aracının Vadesi: 98 Gün, 14.11.2018
Sermaye Piyasası Aracının İtfa Planı: Anapara ve faiz ödemesi vade sonunda bir defada yapılacaktır.
Faiz Oranı: %19,00 yıllık basit
Sermaye Piyasası Kurulu'nun 19/07/2018 tarihli kararı kapsamında Bankamızca yurt içinde 30.830.000 TL nominal değer bono satışı, 98 gün vadeli olarak halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış suretiyle tamamlanmıştır.
Londrali abilerle anlastigi kur en az 7 TL; duserse mallarina el koyarlar.
Su dunyada amerikayi batiyi birakip gelip senin yaninda duracak bir ulke yok.
Hem deger olarak etmezsin; hem de uc kagitcisin; uc kurus cikari gorunce yaninda durani da satarsin.
Ama simitci, kahveci, gazozcu, taksici kendilerinden gecmistir simdi.
bugün akşam büyük bir market alışverişi yaparak ayı kapatayım.
Bono iyi ama 50 gun cok.kim ole kala misali
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%18 olan günlük faizi
aylık faize oranlamak için formulü yazabilecek biri var mı....
Arkadaşlar özür dileyerek marifetli hesap kullanan varsa bilgi isteyecektim.Vadesiz hesabıma parayı gönderdim marifetli hesap açmak istiyorum sürekli şuan işlem yapamıyoruz diye bilgi çıkıyor cep şubeden yapıyorum işlemi.Birde Marifetli hesabı 0 bakiyeli açabiliyormuyuz şuan vadesizde param var, vadesizde kalan zorunlu bakiye dışında kalan parayı sistem günlük olarak kendisimi atıyor marifetli hesaba..
fiba kiraz hesap günlük 17.50den 18.50'ye yükseltmiş...bilginize...
aktif enkolay gene 20.25 devam mı? oran da yükselme var mı acaba?
Valla ben süreç boyunca takip etmeye çalıştım ekonomistleri, 3.90-4.50 arası değil ama 4.50'den sonra sürekli yazılanı çizileni söyleneni takip etmeye çalıştım. Faiz artışından sonra çok uzun süre herkes bu faiz oranları ile TL'de kalmak çok avantajlı garantili getiri mesajı verdi. Öyle yandaş medya da değil, Youtube'daki bağımsız olduğuna inandığım ekonomistler. Sonra anlaşıldı ki onların da öngörülerinin çok dışına çıktı bu kriz. Ayrıca geçen ay global bir şirketin de kur beklentilerini istemiştim içeriden. Euro'da 2019 ilk çeyrek için 6.20 ile planlama yapmış olduklarını, son gelen raporlarda da 3 yıl sonrası için Euro'da 10 beklendiğini söylemişlerdi. Buna göre %20 Türk Lirası faizi ile hesap yapıp karşılaştırınca başabaş çıkıyordu 3 yıl kazanımları. 3 yıl sonra başabaş hale gelir miyiz bilmem ama öyle bile olsa kimsenin şu anki kurları bu kadar erken beklemediği kesindi.
Bu 51 günlük bono hiç alınamıyor alabilen var mı bunu .
Vakıfbank özel, 34 gün miktar:1,73m
Mevduat Temdit: %20,10
İlave olarak 1,76m 34 gün put opsiyon USD 6,00 dan alırım.
15.520 TL net prim.
Mevduat+opsiyon toplamda %31,4 (tabi, Usd vade tarihinde 6,00 ın altına gelmezse)
arkadaşlar bu 2 yıllık gösterge bonoyu nereden alabiliriz? ben bankamla konuştuğumda portföylerinde kalmadığını falan söylediler...siz ne önerirsiniz?
teşekkürler...
THY abd li reklam şirketlerine artık reklam vermeyecekmiş, rte nin "eloktronik ürünleri boykot edeceğiz" açıklamasına paralel olarak thy de abd li reklam şirketlerine REKLAM vermeyeceklerini açıkladı.
sdik yarışına devamm...
Aksine garip bir rahatlık var,
Zaten niyeti bozmuştum bugün spottan USD ye dönmeyi düşünüyordum.
Bakalım topu bir ay taça attım.
Dönüş tarihinde kur 5,50 ile 6,00 arası olurda Usd ye dönersem çok üzülmem.
Call opsiyon yapar, Volatilite buna yakın olursa TL mevduat kadar prim alırım.
5,50 nin altı üzer.
7,20 üzeri de üzer neden USD ye dönmedim diye
Kisa hazine Bonolarindan alabilen varmi max.90 gun.
gösterge 26.12 kısa vadelilerin faizi kaç?
Gösterge 27 ye geliyor ... mevduat milyon ustu bile 20.... 100.200 k'icin hala 19 .
3 eylül tüfe açıklandığında
tüfe 17 geçsin,
tl mevduatçı kalmaz piyasada,