NE kolay %28 l,k bononun OS2 (yazıldığı gibi okuyunuz) günlük getirisinin brüt mevduat eşdeğer karşılığı %26.52 ye denk geliyor...
banka bonosu olması dolayısı ile yüklendiğimiz riske karşılık ne gibi bircazibesi var anlamadım ?
Printable View
NE kolay %28 l,k bononun OS2 (yazıldığı gibi okuyunuz) günlük getirisinin brüt mevduat eşdeğer karşılığı %26.52 ye denk geliyor...
banka bonosu olması dolayısı ile yüklendiğimiz riske karşılık ne gibi bircazibesi var anlamadım ?
Günlük olarak mevduat karşılığı %26.52 faiz veren başka bir banka biliyor musunuz? Mevduat stopaj oranları şimdilik %5'e düşürüldüğü için MK'lığı düşük görünüyor. Eski stopajla %29.65'e denk geliyor. Bu oranı günlükte veren başka bir yer yok benim bildiğim. Ancak dediğiniz gibi özel sektör tahvili olduğundan devlet güvencesi olmaması söz konusu. Yüklendiğiniz riskin karşılığını alıyorsunuz bence.
Henüz 90 günlük süresi dolmamış , güldüren hesabım var. Bankanın 2 gün önceki değişken mevduat oranı sonrası benim eski güldüren hesap faiz oranı güncel % 26 oranı ile güncellenmiş midir? Şu an 34 günlük vadelideyim , vade dönüşü yakın. Hesapta para olmadığı için göremiyorum detayı , sizde durum nedir?
Burgan 40 k usd 6.25 bağlandı yeni giriş.
Bu rahip serbest kalmassa sizce dolar yükselişe geçermi ? Yada rahipi hemen salıpta dolar ve euroda sembolik düşüş yaratıp bu ay merkez herşey normal istedigimiz gibi gidiyor deyip faiz düşürme gibi bi haraket ederbilirmi sizce degerli yorumlarınızı bekliyorum.
Daha yeni 25 orandan bağladım önceki 19 du sadece 1 ay yüksek oranla yatırımcı ikna olacaksa ve dolar da niagara şelalesi durumuna gelecekse evet faizlerin inmesi beklenebilir
Yillardir aktifbanktayim inanin hicbirsekilde kivirmayan eft de bonoyu bozdurmada transfer yapmada sıkıntı cikarmayan.. hicbirsekilde bankacilik masrafi almayan tek banka...Ne hoşgeldin bes gittini var.. ne yok 3 bin bosta kalacak gibi sacma sapan seyleri var.. Bence dümdüz bi banka.. Tabiki görüşüm beni baglar...Ve en yuksek günlük veren banka
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 haftalık repo orani soran varmi ?
ntv de duruşmayı izleyen muhabir açıklama yapıyor. tanıklar ifade değiştirmişler :))).
serbest kalacağı kesin gibi
TÜRKİYE CDS 393,50 % -4,97
Dolar şimdilik eşlik etmiyor.
zaten daha tanıklar dinlendiğine göre, bugün bir karar çıkmayacak. sadece bundan sonraki dönemlerde yargılama nasıl devam edecek onu söyleyecek mahkeme. yani ev hapsine devam, ya da ydışı çıkış yasağının kaldırılması vb.
Dolardaki ani hareketlerin sebebi tamamen bilgi kirliliğinden kaynaklanan spekülatif hareketler. Her yerde acayip açıklamalar dönüyor. Bazıları iş bir sonraki oturuma kaldı derken bazıları salıverileceğini söylüyor en sağlıklısı resmi sonucu beklemek. Haberlere fazla itibar etmeyin.
Rahibi suçlayan 2 yıldır tutuklu kalmasını sağlayan gizli tanığın ifade değişikliği. ver mehteri ver yargı bağımsızmış.
LEVENT KALKAN: İFADEM YANLIŞ ANLAŞILDI
Duruşmanın kilit isimlerinden biri olan Levent Kalkan iddianamedeki 15 Temmuz darbe girişimine katılan bazı FETÖ’cülerin Brunson’ın dua evinde saklandıklarını duyduğunu ve bunu Yılmaz Demircan adlı kişiden duyduğunu söylemişti. Mahkeme Yılmaz Demircan’ı çağırdı ve Levent Kalkan ile yüzleştirdi. Yılmaz Demircan mahkemede ‘Bu evde ben sadece Korelileri gördüm’ dedi. Mahkeme başkanı bu sefer Levent Kalkan’a ‘hani FETÖ’cüler burada kalmıştı’ demiştin deyince de Levent Kalkan ilginç bir yanıt verdi ve ‘Sayın Başkan ben böyle bir şey söylemedim.’ dedi.
Merhaba arkadaşlar bugün TL mevduat için oran alan paylaşabilirmi teşekkürler
Dolari bilemem ama.. Goreceksiniz bu firsatta borsa cikiyor.. Ama birilerinin kucagina birakip kacacaklar.. Hemde akşamüstü
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
185K için Halk 32gün %25...
Teb %24.75...
Anadolu bir gün valorlu (nakit oldugundan) %26.5...
Deniz %25....
bir ara , ünlü jo ile ilgili mevduat oranı paylaşılmıştı... ünlü jo 'nun güncel , gecelik komisyon sonrası net faiz oranı kaça geliyor şimdilerde ?
Şu an türkiye bir papaz için dua ediyor dolarcılar salınmasın,dolara geçmek isteyenler salınsın diye
Oyle bir kriz ki muslumanlari rahiplerden ve faizlerden medet umar hale getirmistir.
Bu sozum cok sevilir :)
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tiyatro nasıl gidiyor. Mahkeme öncesi verilmiş kararın Tiyatrosu oynanıyor. Karar birazdan açıklanır
10 yil isteyince savci 2500 puanin 1800 unu geri verdik 30 saniye icinde.
Ama sonra yine geri aldilar.
Syg,
Bu nasıl savcı hem 10 yıl hapis istiyor hem de adli kontrol şartı ve yurt dışı çıkış yasağının kaldırılmasını istiyor.Hapis cezası istiyorsan tutuklu yargılansın dersin.Rezalet !
Ben ise pijamami giydim yatagima girdim, kucagima aldim laptopu bir de zencefilli cay koydum, izliyorum yataktan..
Syg,
Yattığı süre kadar bir ceza alması olası gibi geldi bana, böyle bir durumda da serbest bırakılması gerektiğinden adli kontrol ve yurt dışı yasağını da kaldırmak istemiş olabilirler. Yoksa ayrıca bu kararları kaldırmak için bir sonraki celseye kadar tutuklu kalması gerekebilir.
Savcı dolat tl'de açtığı kısa pozisyonları kapatıyormuş :)
rahip 10 yıl hapis cezası ile yargılanırken içerde durduğu süreyi göz önüne alıp salınıcak büyük ihtimal bu saat'ten sonra bi sürpriz olmassa.