Bunu duymamış olsanız da maalesef yaşanan bir durum genelde taşeronda kamuya müteahhitlik hizmeti veren şirketler bunu uygulamakta parayı bankamatikten beraber çekiyorlar neredeyse.
Saygılarımla.
Printable View
akbankta artık ufak meblaları gişe elemanı ile muhatap olmadan sadece atm ile yatırma zorunluluğu var 6 ay dır başladı benim tahminim 10 sene içinde bankalarda yazılım ile ilgili istihdam iktisat işletme mezunu istihdamını baya geçeçek belki de kafa kafaya gelmiştir şu anda
Asırılık firma Çift Geyik Karaca konkordato istedi !!!
EKONOMİ HABERLERİ | 28.12.2018 10:53 | Son Güncelleme 1 saat önce
Toplam 90 mağazası bulunan, Türk tekstil sektöründe ilk ihracat yapan firma sektörünün en köklü markalarından biri olan 'Çift Geyik Karaca' için konkordato başvurusu yapıldı
http://finans.mynet.com/haber/detay/...istedi/245742/
Reuters: YPG Menbiç'ten çekildi, Esad bayrak dikti !!!
DÜNYA HABERLERİ | 28.12.2018 11:32 | Son Güncelleme 21 dakika önce
Reuters haber ajansı terör örgütü YPG'nin Menbiç'ten çekildiğini duyurdu. Son dakika habere göre, Suriye Ordusu, Menbiç'e girip bayrak dikti. Rusya'dan ise, Suriye Ordusu'nun bölgeye girmesine ilişkin "Kürt bölgesinin kontrolü Suriye Ordusu'na geçti. Memnunuz" açıklaması yapıldı.
https://www.mynet.com/reuters-ypg-me...i-110104676288
limit güvenlik amacıyla mutlaka olmalı.
ama komisyon keserek limitin üstüne çıkabilmek ne demek?
zırtopozun biri "ulan bu müşterileri daha nereden ütsek" diye düşünüp bunu bulmuş.
ben sadece garanti'de rastladım.
komisyon alıp limitüstü para veren başka bankalar varsa onların da abv
Türkiye'de her tür abukluğu sonuna kadar yaşayabilyoruz hamdolsun.
Adam asgari ücretle çalışıyor, belki yılbaşından sonra işveren maliyeti artışından kaynaklı olarak işten çıkarılacak, ama sol/sosyalist
cepheyi öcü görüyor. Komünist demek ona göre teröristten beter.
Be güzel mavi yakalı kardeşim, o komünist senle sarayda yaşayanların arasındaki farkı azaltacak
Be canım ciğerim, zenginden alıp fakire verecek o komünist.
Sarayda yaşayan o yüzden istemiyor, anlarız
da sen niye düşman ilan ediyorsun be canını yediğim?
Her millet layığıyla..
Değerlendirmek isteyen arkadaşlarımız için Ziraat bankası internet sitesi 27 Mart vadeli devlet tahvili/bono faiz oranı 23.89 yazıyor büyük ihtimalle güncel orandır.Aynı vadeli tahvil geçen ay 20-21 civarıydı kesintide %10.
Aktifbank yine düşürdü orani heralde.. facede farkli görünüyor... Kendi bankanin sitesinde farkli
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
e turuncu 2 .kez hosgeldin ne kadar sure icin veriyor teklif alan varmi?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...75a4600811.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Veriler doğru değil gibi. Döviz sepetinin 1.1.2018 itibariyle getirisi %36.3 (faiz getirisi hariç). Euro %32 Dolar %39.4
Döviz mevduatı getirisi ile döviz sepetinin net getirisi %41'in üzerinde doların getirisi %45'in üzerinde.
matrix veri terminaline bende baktım.
bugün saat 21.24 itibariyle
dolar tl %39,09
Euro tl %33.12
GRAM ALTIN 36.78
O DEĞİLDE bankalar dan yılbaşı için ajanda yada başka bir şey alan varmı?
pazartesi şansımı deneyeyim diyorum.
İşbankası 801 likit fon aldım hafta başı, gecelik %24 - 25 veriyor. Takip edin, 820K ya gecelik 520-550tl veriyor bürüt.
1 senede para birimlerinin faiz getirisi hariç TL'ye karşı değer kazançları
Dolar %39.4
Euro %32.5
Sterlin %32.5
İsviçre frangı %38.5
Japon yeni %42.8
Bu hangi döviz sepeti ki , yani içinde ne var ki ortalamayı %26'ya çekmiş. Kriptonit para birimi falan mı? :kmk: