Hocam KUYAS ın destek ve dirençlerini seans bitmeden rıca ediyorum
Printable View
Hocam KUYAS ın destek ve dirençlerini seans bitmeden rıca ediyorum
Sayın Prof hocam brksn gümbür gümbür gidiyor. Bugün de tavana kitliycek galiba, 9,20 üstünde 9,54 yazmıştınız yine güncelleme istiyor , bir arkadaşım 25 TL ve üzeri diyor, olur mu? Neden olmasın? İlk hedefim 10 a az kaldı. Haydi hayırlısı. (En son9,10 gördü)
Ytd
IPEKE 13,61 den tekrardan yanaştık.ytd.
Bu arada endeks 1435 esas oğlan direncini yarın veya haftaya bırakacak sanki... ytd
Hocam kafanızı şişirdim af ola...
herkeze selam.mumkunse hocam
CUSAN a bakabılırmısınız
Bugün çok hareketli çok bereketli bir gün galiba, forumda Maaşallah çok kişi okuyor yazıyor.
Şu TKNSA da düşme rekoru kırıyor . Bir dönmedi yukarı. 11,90 dan döndü dedik o da yalan oldu. Koca Sabancı ya yakışmıyor.
Ytd
Bazı hocaların değerlendirmelerini buraya özet geçeyim.
Kozalda kasasındaki nakit piyasa değerinin%40 ı . Borç yok denecek kadar az.satış derdi yok.bürüt kar %60 seviyesinde.Bulunan madenden dolayı eğer Gubfr için 100.tl değerleme yapılıyorsa, kozal 4 tesisinde bu miktar üretimiyapıyor ve 2 yıl içinde % 50 fazla üretim olacak.dava süreci artık bitecekse, hükümet türkiye varlık fonuna dahil eder. Kozal sermaye 150,5 mio tl gubfr sermaye 334 mio tl .
Yukardaki bilgilerden anlıyoruzki kozalın yolu çok uzun .kesinlikle ytd.
Bügün IPEKE ve CEMTS at yarışı anlatan spiker yaptı.sağ ve sol kulvarda yarışıyorlar kim kazanır sizce dostlar?
Hocam bir ses versenizde kendimizi yanlız hissetmeyelim.Sizden güç alıyoruz inan.
IPEKE 13,98 direnç ve tavanda13,91 umarım ters köşe olmayız.
Cemtas ve ipek tavan a yakın asuzu inat ediyor kırmızı halen.ytd
Hocam KOZAL VE KOZAA tavanı bozmadı IPEKE bozdu.13,98 direnç seviyesini etkisimi oldu yoksa? fikrinizi merak ediyorum size zahmet olmasa...
12.aylık tahmini değerleme olarak:KOZAL. 150.TL
KOZAA. 26.YL
İPEKE. 23.TL
6.Ay içinde dava sonuçlanmak şartıyla.
Bu bir alıntıdır. Y.T.D.
Cemts 16.44 zirve aşımı olup üzerinde kalırsa yeni hedeflere yol alır. Y.t.d.
Size zahmet olmazsa sizinde görüşünüzü merak ediyorum isfin yorumlarsanız ne gereksiz bir hisseymiş
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sayın hocam afyon çimentoyu yorumlarsanız sevinirim.
Hocam iyi geceler. Bugün hiç ses vermediniz. Umarım canınızı sikmamışızdır. Şöyle ağır abilerden ŞİŞE VE ENKA ya yanaşmanin zamanı gelmedimi?
Cuma’nın hayrı ve bereketi hepimizin üzerine olsun. Dualarınız kabul olsun.
İyi sabahlar hayırlı Cumalar...
Hayırlı Cumalar
Hocam bos valtınızde mumkunse CUSAN a bakarmısınız
Hayırlı cumalar selamun aleykum .Esma hanım ecyat maşallah iyi gitti tebrikler arkasından bakakaldık:(
hubvc ve yayla dikkatimi çekti birkaç günden beri .profösör hocam .değerlendirmeniz mümkün mü ..rica etsem saygılar .ytd
yayla 405 .oldu ytd.
Yataş şşşşşş .
Ytd
Sayın Prof Haftasonu BRKSN güncellemek İster. Rica etsem çok değerli nokta atışı analizlerinizden brksn için bakar mısınız?
YTD CUSAN ı takıp edın bence