:ok::ok:
Bilançolar biraz sürpriz....İş Yatırım; Kozal da 1.185.000.000.-TL tahmininde bulundu, analistleri iyidir ama, bakalım...göreceğiz...
9 aylığı yuvarlak 983 M, üzerine son çeyrek için 202 M. koydu yıllık olarak....
Printable View
Cuma takaslari 4.109 m Citi ,1.507 m Deutsche satış iyi satıyorlar.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kozaa da haftalık sistemde Stochastic Slow şu anki gösterge değerini;
2018 hiç görmemiş....
2017 de 3 kez görmüş..
2016 da 1 kez görmüş..
2015 de 2 kez görmüş...
2014 de 2 kez görmüş...
Sabah ekranı 10 dk geç açtık aselsanın yüzde 70 ini boşaltacakken malda kaldık tüh
Sent from my iPhone
YATAS
Yorumunu ustalardan rica edelim..
https://i.hizliresim.com/k90rpA.png
Sayın ipman müsaitseniz Albaraka güncelleme rica etsek
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın ipman çok teşekkürler emeğinize sağlık Allah gönlüne ze versin
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Salı ilk seans, Kapanışlar:
https://resmim.net/f/3FLoKU.jpg
kozaa ya ne oldu arkadaşlar iki dk ayrıldım
citi alıcılarda gözüküyor dikkat çeken satıcıda yok öyle neden bu kadar kademeleri hızlı düşmüş seans sonuna doğru acaba ?
agalar bilen söylesin benim bildiğim bist 250 binden yukarı alım emrini kabul etmiyor bu 500 bin alım nasıl oluyor tek kalemde
https://resmim.net/f/V8w4oV.jpg
tahta küüçük yatırımcıya kalmış resmen artık başıboş gibi harektler
ilgisiz herkes
kozaada
Özel emir
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beni daha çok kimin aldığı ilgilendiriyor.
1 MİLYON LİRA felan yapıyor sanırım enteresannn
beyler 15 dakikadır kimse kozaa takas atmamış acaba rica etsem atabilirmiyiz.
çaktırmadan gidiyor yine
Kozaa>>Günlük para girişi henüz tek tık pozitif- güçsüz giriş....Alt periyotlar ise pozitif...!!!
Günlük bazda indikatör iyileşmeleri devam ediyor, zaten en son QQE ye kadar gelir, onda bekler, onun kesimi ise kopartır...
180 dakikalığa kadar QQE ler pozitif...180 lik kesimi bekleniyor...arkasından 240 lık ve günlük kesimler ise çok daha önemlidir...Süreç gün bazında işliyor...
Son 2 3 gündür kozaa satış kademelerı çok şişiyor niye acaba anlayan varmı
Kozaa la sanki işleri bitti gibi
Ancak kozal da hala yüzde 57 gibi pızisyonları var. Galiba artık orası ile ilgililer.
Normal düşüş trendi başlangıç noktası 4 Aralık 2018 fiyat 8,21 den aşağıya...2,5 aya yaklaşan bir düşüş formasyonu izledik.Citi, Credit eşliğinde taşeronlarına yarı malını sevk etti, artık bu kademe şişkinlikleri normaldir ve belki de beklemediğimiz bir yukarı formasyon göreceğiz...bilebilmek zor....Bu hissede, ne düşüşler normal ne de yükselişler, çünkü defalarca tekniği bozuyor....olaya bu açıdan bakıyorum...:)
Hissenin başındaki daha 1 ay evvel haftalık ve aylığı AL pozisyonunu korurken, hatta 30 hisseleri içinde haftalık sistemde sadece Kozal ve Kozaa oldukça pozitif durumdayken, akabinde 5 dakikalıktan başlayarak, süreç içinde tüm periyotları aylık da dahil bozulan başka bir hisse de pek yoktur....
yemin ediyorum borsaya girecek syaj öğrencileri için kozaa yı 1 yıl okutsalar en kral brokerlar bizde olur : )