ALE yi Akbank'tan
ANL yi Alternatifbank'tan alabilirsiniz.
İkiside Para piyasası fonudur
Printable View
Bu dolar takildi kaldi. 5 48 i gecse rahatlayacak
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merkez bankasının operatif faaliyet karı ve açıklanan karının muhtemel uyumsuzlukları ile ilgili bazı sorular sordum.Bilançodaki fiktif kar ile operasyonel karı karşılaştırmaya çalıştım. Dowes başlığında paylaştım. İlgilenenler ve daha detaylı bilgiye sahip olanlar oradan yorum yapabilir.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...56#post3277156
Komisyon ödemezsiniz. Bankanız yatırım hesabından MKK ve saklama ücreti gibi kesintiler yapabilir portföy büyüklüğüne göre. Bankanızdan daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Alım-Satım Yatırım hesabınızdan olacaktıır. Kendi bankanızın fonuna göre satış sonrası geçiş süresi biraz uzun olabilir diğer fonlarda. Örneğin kendi bankanızın Para Piyasası fonunu istediğiniz saatte satabilirsiniz paranız hesabınızda olur fakat TEFAS üzerinden aldığınız fonu satmak bellirli saatlerde olur.
TurkishBAnk 21%
mobilden girince ALE veya ANL gibi kodlar yerine uzunca isimleri bulunduğundan bulması zor oldu.
PC'den bakınca açıldı.
fonların açılımı şu şekilde
Para Piyasası Fonları Fon Fiyatı Günlük %
ALE Ak Portföy Para Piyasası Fonu 0.018884 0.16
ANL Ak Portföy İkinci Para Piyasası Fonu 5.010046 0.17
TI1 Gecelik %21.48
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fonu nerden alıyorsanız ordan satıyorsunuz .Hesabınızdan yapabilirsiniz .Baska banka fonundan kesinti yok diye biliyorum komisyon va gibi .
Fonlar çok eskiden beri var .Günlük boşda kalan nakitin tek adresi yıllardır banka fonları .Eskiden repo diye bilinirdi aslı bu fonlardı .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ziraat 1+ üstü 32 gün %20.5
Ben bugun tup baglattim :)
http://www.patronlardunyasi.com/habe...r-donem/217822
tanzim uzamış istanbul'da
tabela faiz de fix'e bağlamış
hayırlısı olsun.
Ankaradan cok guzel bir araba dusurdum. Gece otobuse bindim aldim geldim
Landrover Freelander 2004 model 1.8 HSE
Hatasiz boyasiz degisensiz 86 binde
Araba cok temizdi, garaj arabasi bildigin
Fiyati da 50k
Bende bir eski kasasi vardi bunun cok memnundum. Sehir icinde 15 lt yakiyor zalim araba. O yuzden tup taktirmak mecbur oldu.
Ama sehir disinde cok iyi. Ankara adana arasi 30 lt yakti 500 km.
Bu arada ziraate gittim bana kredi verir misiniz diye, sgk olmadi icin vermeyiz dediler.
Bende arkadasimdan borc aldim 6 aylik ve 10 bin kar payi - faiz degil [emoji3] ) odeyecem.
Demokraside careler tukenmez
Bir ara neydi dogum kontrol hapi kullanmak canilik mi ne demisti
Sanki bu hap sadece dogumu engellemek icin kullaniliyor
Insanoglu bilmedigi konularda yorum yapinca hic olmuyor
Herseyi bilen adam hicbir sey bilmiyordur aslinda.
sanırım ing e turuncuya geçeceğim.
%22 veriyor hala
fonlardan iyidir
benim aracı kurum yine 23.05 den parayı satmış.....faiz baskısı kalkana kadar voip de takılacağım
18 Mart Pazartesi 16:54 BIST BANKACILIK ENDEKSİNİN YILBAŞINDAN BU YANA PRİMİ YÜZDE 22,7 OLDU
1 yıllık faiz yılbaşından beri...
Kendileri satıp bıyıklı yabancı olarak kendileri alıyor vergisiz vergisiz... Bu işi yıllardır yapıyorlar... Malta, Cayman, Virgin, Man adalarından yapılıyor Eurobond alış işlemlerinin çoğu... Çok ilginç... Siz de %4 brüt USD mevduat faizi alacağım diye pazarlık yapın durun...
Bunun adı resmî dolandırıcılıktır... aynısını YKB de yaptı geçen ay...
Şişecam'a tefeci ilgisi
Türkiye'nin en güçlü şirketlerinden olan Şişecam yüzde 7.25 faizle yurtdışına tahvil ihracı yaptı.
http://m.patronlardunyasi.com/defaul...haberid=217814