knfrt da da bölünme sonrası düşüş oldu sert. sonrası ky döküldükten sonra tavan tavan gitti
Printable View
knfrt da da bölünme sonrası düşüş oldu sert. sonrası ky döküldükten sonra tavan tavan gitti
işler iyi olsaydı buraya kadar düşürmezlerdi
Bilanço ne zaman geliyor tahmini bilen vesbe yi takip eden arkadaşlar yazabilir mi
Her gün farklı bir aracı kurum kağıda baskı uygulamaya geliyor.
İş Yatırım dün görevini tamamlayarak bugün için BGC'ye devretmiş gözüküyor.
Bölünme tarihi ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?
Üstadım, eğer olumsuz sürpriz gelirse bu maliyetlerden değil diğer kalemlerden gelir bence, yani finansal giderlerden, nitekim 1. Çeyrek te herkes maliyet artışı dedi ancak net kar ı düşüren bu değildi kuşlu sitede bunla ilgili bilanco analizleri vardı nitekim yine benzer olur eğer olacaksa.
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gunkerdir satan info bugin satamadi hatta az bisey almis. mali bittiyse saglam bir tepki cikisi kacinilmaz olur.o satislar baskiliordu
euro 10,83 tl olmuş , yüzde 80 ihracat , çinde üretm yavaşladı, shanghai almanya konteyner fiyatı 20k usd. eninde sonunda ederini bulur, satılacak bir seviyede değil, hatta alım yapılacak durumda
üçüncü çeyrek bilançoya odaklanmıyorum.%700 bedelsiz açıklamış.Çin üretimi buraya kaymış ve AB tedarikçisi olmuş bir Türkiye'deyiz.Bence böyle görmek lazım.Ancak,besbelli spek illa da üçüncü çeyrek karı düşük gelecek beklentisine oynamaya çalışıyor.
iş yatırım 69 tl hedef fiyat vermiş, 31 de verebilirdi.
Bilanço ne zaman gelir?
İş Yatırım 293 milyon, AK Yatırım 320 milyon bekliyormuş.
Bu rakamlar çok düşük, ihracat a mal yetistiremedigini biliyorum.
Eğer bu beklentiler doğru çıkarsa harika bir alım fırsatı verir, o ve uv de harika olur.
Şahsi fikrim, ytd
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halk Yatırım yine kapanışa dakikalar kala klasik hareketini başlattı.
Bikanço beklenenden erken geldi. Q3 kâr 278M geldi.
Aslında ciro beklentiye paralel gelmiş ama marjlar daralmış. Maliyetler artmış fiyata yansımamış gibi duruyor.
Vesbe malını direkt müşteriye satmaz. Vestel dış ticaret e satar. Vestel dış ticaret vestel elektronik in alt şirketidir. Vestel zarar yazdığı zaman , vesbe nin dış ticarete sattığı malın fiyatını düşürürlerki , vesbe fazla kar yazmasın, böylelikle az vergi ve temettü versin. Yani kısaca kar transferi...
Vestel elektronik 9 aylıkta ciddi sipariş kaybına uğradı. tv satışları keskin bir şekilde azaldı. ama vesbe iyiydi.
Üstadım benim dikkatimi çeken bir bilanco kalemini paylaşayım.
Verilen avanslar 596 mn ken 18 mn a düşmüş. Şaşırdım, cünkü bu kalemin aynı kalacağını yada artagscını düşünüyordum.
Ne var işte vestel aldıgı avansı ödemiş diyorsanız daha ne istiyorsun diyorsanız. Şunu söyliyim.
596mn tl avans euro idi.
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu durumda Vestel nasıl bir bilanço açıklar?
1.105.270.000 Tl (9 aylık bilanço)
İş Yatırım, Vestel Beyaz Eşya için hedef fiyatını 63,55 TL'den 69,55 TL'ye yükseltirken, "al" tavsiyesini korudu.
Ak Yatırım, Vestel Beyaz Eşya için 66 TL hedef fiyatla "Endeksin Üzerinde Getiri" tavsiyesini korudu.
Şirket, peş peşe yorumlar, aracı kurumların ''al'' önerilerini yayınlıyor ama nedense bölünme tarihini bir türlü açıklamıyor. Var bir hesapları ama ne?
Alim fırsatı verdi,dünkü kapanistaki yukarı supurmenin sebebi şimdi anlaşıldı, 46 lardan %3 düşürmek yerine 47,88 den -%3 yaptırmak içinmiş. SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadar kötü, beklentilerin tersi işlem yapan, adeta piyasalarla inatlaşan ekonomi yönetimi varken borsadan para kazanmak zor.
64 bin lot (+) olmasına karşın fiyat (-)..
Kapanışta ters köşe yaptı