Arkadaşlar bu gün tepki gelir.
Sonra ele verirler gibi.
Kayıp çok büyük.
Ama uyarmıştık.
Belliydi.
Printable View
Arkadaşlar bu gün tepki gelir.
Sonra ele verirler gibi.
Kayıp çok büyük.
Ama uyarmıştık.
Belliydi.
obp,krf,sua,ve gma yı dün sattım. bugün de gpg yi satıp vk6 ya geçeceğim ortalık sakinleşene kadar. Belki bir miktar da yfv düşünebilirim, kriz anında oldukça iyi gitti bu fon.
Rahmetliler güzel fonlardı, hepsini de severek almıştım.
Dolar gevşedi.
Bir düzeltme beklerim artık.
GPG mesaj atmış.
GPG; Dün Türkiye piyasalarında sert bir depreme sahne oldu
Bizde bundan etkilendik. Ekim getirimiz binde iki eksiye son bir aylık getirimiz yüzde 0,94 'e geriledi.
Yatırımlarımıza güveniyor piyasaların normalleşeceğini bunun da pay değere pozitif yansıyacağını düşünüyoruz
Gerçekten çok ilginç tcd'nin gerekirse terse pozisyonlar da açıyoruz deyip bu denli hisse fonlardan bile fazla zarar etmesinin açıklaması ne acaba?
eveeet çayımı aldım borsanı açılışını bekliyorum :)
Hisse fonlarının sığır gibi hisse alıp beklemekten başka yaptığı bişey yok alıp yatıyorlar zaten aldıkları sığ hisselere bakınca şaşıyoruz bırak 50 100 200 bin lotu biz bi kaç bin lot alsak hisse göçer terse pozisyon açtıkları falan yok arada kendi hesaplarına göre hisse değiştiriyorlar o kadar
Biz burada yazdık fon almak özellikle hisse fonu benim aklım ermiyor yapamıyorum deyip parayı fona yatırmak adamlarda senin paranı fonluyorlar işte ne yaptıkları meçhul birşey olsa hesap soramazsın ama artı yüzde 2-3 te komisyon kesiyorlar en baba bankada binde 2 iken komisyon
Elinizde hisse senedi olsa istediğiniz gibi anında alır satar hesap kitabınızı yaparsanız burada 1 gün sonra satacanda işte satana kadar bunlar olur alırken 1 gün geç al satarken 1 gün geç oldu sana cacık geçmiş olsun cümleten
Dua edin yaptırımlar hikayeden ben hisse fonların bi artısını göremedim
Sevinen ustadin dedigi gibi
Elinde degisken fon
Bir suru aracin var
Sen ne halt ettinde hisse yogun fonlardan daha cok eksi getirdin ey tcd yoneticileri...
Viop 1.25 yukarda.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GPG'de ekgyo var mı hala?
Ne tersi cuma borsa artı yaparken eksi yaptılar dünde borsadan fazla eksi yapmışlar bide borsanın üstünde getiri sağlıyormuşmuş fonlar neyin shortu longu viopu kontratı vb adamlar tıkırında gelsin komisyonlar gitsin komisyonlar yüzdeler sıradan vatandaş bile satış yapardı bıstte önlemini alıp trene bakar gibi bakmazdı ortalamayı düşürürdü vb millete kol gibi zarar ettirdiler yazık insanlara dişinden tırnağından arttırdığı paraya profesyonellik bu mu geceyi bırak mesai saatinde ne yapıyorlar anlamıyorum 7-24 işin bu senin uzun eşek mi oynuyorlar
Yaptırım olmayınca esaslı dolar 5.86
Bıstın verdiğini alması lazım yalancı çoban işi oldu o kadar yaptırım yaptırım deyip gaz alma blöf çıktı
gpg açıklama yapıyorlar tamamda. 0,7317 çok yüksek oranlı bir zarar. zaten eldeki hisselerin düşmesine ben aldırmadım zaten alışığım ama mevduat üstü olsun az riskli diye girdik bu ay getirisi eksi şimdilik. telafi ederler umarım. borsanın yukarı aşağı sertleştiği günlerde pair trade başarıları çok düşük oluyor.
TAU - Son Fiyat (TL) 0,045798 Günlük Getiri (%) %-7,7063
Banka yoğun fonlar müthiş düşmüş.
Tcd de hisse yoğun fon olmuş, hisse oranı %88 olmuş
Gpg'yi anlamak çok zor geçen cuma borsa +3 yaptığında bile eksi getiri yapmayı başarmıştı. Gerekçesi olarak da biz hisse fonu değiliz diye açıklama yapmışlardı. O zaman borsa düşüşlerğinde dik durması gerekirdi. Bu aralar pair trade işinden devamlı zarar yazıyor anlaşılan. Yılllarca yabancı firmalarda danışmanlık yapan Eral Bey bile bu işten zarar ediyorsa küçük yatırımcının borsadan para kazanması çok zor.
Bankacılık fonu ne oluyor tau altin fonu degil mi [emoji848] xau usd gore hareket etmesi gerekmiyor mu RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla büyük başarı... TCD nin hisse fonundan daha fazla zarar ettirmesi
günaydın arkadaşlar, olumlu olsun olumsuz olsun yaşadığımız her olay, bizlere tecrübe kazandırıyor aslında. yeter ki yaşananlardan ders almasını bilelim. öncelikle tcd konusunda veysel beyle aranızda en çok görüşen birisi olarak dünkü sarsıntıda bu kadarını beklemediğimi itiraf edeyim. çünkü sıradan fonlar gibi olmayıp düşüşlerden korunmaya çalıştıklarını söylemişti ki şu anki durum, bu konuda söyleyecek söz bırakmıyor. aynı korunma işini bana bir başka yerden de söylemişlerdi:
ACTUS PORTFÖY HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)
Son Fiyat (TL) 1,724911
Günlük Getiri %-2,4320
stopların patlayıp herkesin panik şekilde hisse sattığı o berbat ortamda kimin korunmaya çalışıp kimin çalışmadığını sanırım daha iyi anladık. ayrıca bu fön, önceki 2 iş günü yüzde 1,10 getiri sağlamıştı. o günlerde de tcd, sanırım 1,70 daha eksi oldu. şu da anlaşıldı ki ne derlerse desinler borsadaki yükselişler ana direnç noktalarına yaklaşınca hırs yapmadan fon da alsak satmak, gerekirse yeni trentler başlayınca daha yüksekten de olsa yerine koyarız diyebilmek lazım.
öyle görünüyor ki yeni bir olumsuzluk olmazsa borsada bu gün yara sarma günü olacak. herkese bol kazançlar dilerim.
Hisse Fonuna Ne zaman girip ne zaman çıkacağını bilirsen gayet iyi kazanırsın.
Biraz da teknik alt yapın varsa kazanma ihtimalin çok yüksek.
Piyasaları izleme ve Tecrübe de önemli.
Yani biri 3 günde 6.5 eksi yaparken diğeri 1.30 eksi yapmış 5 kat fark oluşmuş birinde yüzde 10 da stopaj var öbüründe yok nerden baksan uçurum fark var onun için burada kuru kuruya fon övmeye aşığı olup kraldan çok kralcı olmaya gerek gerek yok ben sonuca bakarım hayrani arkadaş gibi kişini ayınesi iştir lafa bakılmaz öyle hisse alıp put gibi bekleyip komisyon kesmekle bu iş olmaz
Fabrika yatırımı durmuş ertelenmiş muhabbeti var dolar yeniden 5.89 oldu
Yaptırımların abd hariç diğer ülkelerden de ne olacağını bilemiyoruz fabrika yatırımı ertelendi muhabbetleri var harekat başlangıcına kadarda bıst 101 de duruyordu son 1.30 saatte şelale oldu ordan beri dikiş tutmuyor yaptırımların abd tarafından önemsiz gibi zayıf kalması olumlu ortalık çok kötüleşmicekse buradan toplaması lazım harekatta bundan sonra kısa sürede bitip tepkilerde artık azalırsa yavaş yavaş hisse bazlı olumluya döner
Fonlara aşırı giriş kadar çıkışta önemli çünkü fonlar nakit yetmezse hisse satıyorlar sonuçta buda fonun daha da zarar etmesini sağlıyor özellikle bu havalarda sığ tahtalarda gemide panik gibi millet birbirini eziyor onun için hisse fonunun kendi halinde olması iyi denge açısından dediğimizi de görmüş olduk yaşayarak bunlar mevduat değilki veya likit fon istediğin kadar al bozdur vb
Bugünkü hareket soluksuz 6 günlük 12 bin puanlık düşüşün bir tepkisi ne olacağı yön haftanın 2 yarısı sonuna doğru belli olacak
Bu jale bi daha güncellemiş aşağıya doğru eksi 6 yı bulduracak galiba bugün yazık millet geçen hafta taş gibi diye 1.51 1.52 lerden atlıyordu yüzde 10 a yaklaştı zarar şuan anlık sadece övenlerde ortada yok dolarda 5.91