Önceki gün benim gibi ACC satışı verenler olarak doğru karar verdiğimizi görmek sevindirdi.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Önceki gün benim gibi ACC satışı verenler olarak doğru karar verdiğimizi görmek sevindirdi.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulan acc... satmirem la seni...
hala tefas da fiyatlar gözükmüyor, tcd reyiz ne yaptı acaba
Eib ve eid yatirimci sayisi neden o kadar dustu yoksa yanlisdmidir?
Acc yi lutfen bir daha konusmayim.zarari bile kurtaramadim bugunki - ile .Anlasilan mevduat tan cikan para fonlara gelisi guzel dagilmis.parayi bulmuslar,umurlarinda degil.
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TCD yeni fiyat: 1,975552
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaprağa gelince Hıpır hıpır sapa gelince meee 🤣🤣🤣
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben de üzgünüm üstadım. çünkü hepimizin kazanmasını istiyorum. acc tcd fark etmez. ben sattım ama bu meretin dünkü yükselişe karşılık en az 0,50 kazanmasını beklerdim. aylıktan yıllığa
istikrarlı bir getiri eğrisi, yükselişlerde arada eksi yazıp gıdım gıdım artması ve düşüş günlerinde sürpriz getiriler sağlayarak en azından aylıkta ppf'nin
üç katından aşağı olmayacak bir getirinin büyük ihtimalle sağlanacağı gibi bir duruşu gördüğümüzden bunu aldık. belki de bunu yine sağlayacak ayrı mesele.
ama son zamanlarda borsa uçarken düşüyor, borsa düşerken de düşüyor. mustafa üstada selam olsun. fon da olsa alyat yapılmaz. uzun vadeci olma mevzusuna
da çekimser bakıyorum gibi görüş belirtiyordu. rakiplerinin aylık getirilerde üçe dörde katladığı bir fondan bahsediyoruz. insan ömür boyu düşüşe oynar
mı? hadi oynadı, düşüşlerde güzel getirileri neden göremiyoruz? önceki zamanlarda bu sıtrateji iyi işlemiş ama son zamanlarda ne yaptıklarını anlamak imkânsız.
bütün mesele tek kelimede birleşiyor. güven... güven yoksa orada durulmaz. yine güzel getiriler olur ayrı mesele. her gece borsa yükselse de düşse de diken
üstünde yatmak durumunda bırakmaya başladılar insanları. işimiz gerçekten zormuş, tahmin ettiğimizden çok daha zormuş hem de.
Tcd 1.67 cikiyor
acc satılmıyor güncel tanımlı fiyat tanımlı olmadıgı için ihbar oluşturamazsıbız diyor teb
şu mübarek cuma gününde bütün kalbimle şunu diliyorum: başta siz olmak üzere bütün forumdaşlarım kazansın. içlerinde de en az ben kazanayım razıyım. çünkü her ne kadar birbirimizi şahsen tanımasak ta bu sayfada bir aile gibi olduk, doğru yanlış demeden düşüncelerimizi paylaştık. aklımıza takılan konuda elimizden geldiğince birbirimize hep yardımcı olduk. ayrıca sizlerden çok şey öğrendim. zaman zaman yanlış kararlar veriyoruz ki bu gayet normal. gün doğmadan neler doğar demişler. burada da fırsatlar bitmez ve hepimiz, her geçen gün daha da artan tecrübelerimizle daha çok kazanırız inşallah.
GMR durum nedir?
webcim sana dedim dun bosuna vaktini kayb etme. sabahdan aksama baktin sonunda ne oldu !
tam ters!
Tkf %1,91
tcd %1,67
gmr %1.12
acc neden sifir gosteriyor kardesler
ben ziraatten bakiyorum
Vay vay vay
Viop dunkunden guzel acti
Sanirim 112 ye gidiyor
Duzeltme muzeltme yok
tefaşta teknik bir sıkıntı varmış bankalar güncel fiyatı veriyor
https://www.ing.com.tr/tr/bilgi-destek/yatirim/fon-fiyatlari
arkadaslar eib e bakiyorum istikrarli bir getirisi varmis. sizce almalimi bu durumda? cok getiri istemiyorum oyun vermesin acc gibi yeter!
birde bunlarin valoru kac