Ellerinize sağlık sayın cefaks.. Epey aradan sonra sizleri görmek güzel.. YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ellerinize sağlık sayın cefaks.. Epey aradan sonra sizleri görmek güzel.. YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sağol sayın cefaks, sende olmasan.... çok teşekkürler...
Umarim brüt takas gelir artık.Safkar ve Alcar ın yanında yancı okeyciler gibi hareket etmenden illallah dedik artık.Bir kere de sen öncü ol son dolap bükücü.
ulan bi lavaboya gittik geldik 20.68 tavan olan hisse 20.16 kapamış..Gönderin artık şu brüt haberini yaw..Bu sefer çok kızdım.Kağıdın haysiyetini bozdular..
Tavandan 400 lot sattım, yemediğim küfür kalmamış investingte... Herkes temel analist olmuş, bilanço çok iyiymiş, hala geçen seneki fiyatındaymış. Daha neler neler. Hele hele youtube da bi eleman var, teknik analiz yaptığını sanıyor, şirketin klima sattığını sanıyor... [emoji57]
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın cefaks veya bir arkadaştan bugünkü pastayı rica etsek..
ben de sırf geyik olsun diye takip ediyorum investi..hisse her düştüğünde ''satmayın arkadaşlar hisseleri sizin yüzünüzden düşüyor'' geyiği olduğunda kopuyorum.Yav arkadaş küçük yatırımcının bu hacimde ne hükmü olabilir ki gelde anlat..Birisi yazmış Alcar 200 bilmem kaçta biz neden olmayalım..Piyasa değeri lot sayısı desen onları ne yapacaksın diyecek..:)
Sağlık Bakanı az önce açıklama yaptı. Çin aşısı için 50 milyon dozluk alım sözleşmesi yapılmış.
Alman BioNTech firmasının geliştirdiği Covid-19 aşısı, - 72 derecedeki dolapta kilit altına alınırken, Çin aşısı + 4 derece ısıya sahip dolaplarda bekletiliyor.
Her yol Klimasana çıkıyor.
Çin aşısı ile Klimasan bağlantısı ne olabilir ki. Standart buzdolabında Çin aşısı saklanabiliyor işte. Eksi 40 derecelik dondurucu üretimi yapabilen Klimasan'ın eksi 70 dereceye ulaşan dondurucu üretebileceği fikridir satın alınan. FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
50 milyon ise olay bitmiş sanki.
Sadece sesli düşünüyorum!
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Safkar tavan bu onun yüzü suyu hürmetine gidiyor yine.Toplu sövme seansına geçelim diycem ama kimse yazmaz olmuş😁
Klmsnın hareketi ne olursa olsun, isterse eksi olsun safkr nin hareketi saçmalıktan başka bişey değil.
Hayırlı olsun.
Nerdeyse bir yıldır süregelen Klimasandaki ortaklığı sona erdirdim, aldığım pozisyona göre cüzi bir kâr ile. Dolap hikayesi hiç inandrıcı gelmiyor. Ama şirketin temel anlamda inciğini cinciğini öğrendim bu süreçte. Temel analizi Klimasanla öğrendim diyebilirim. Ne zaman ki finansalları olumluya döner, yeniden yatırım yapabilirim.
Herkes sattı mı yav?
Arkadaslar klmisan satarsam ayni gun baska hisse alabilirmiyim?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ata'da hemen aldım ama ak ve iş'te iki gün sonra. FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben ayrıldım 20 civarı baska fırsat gördüm kalanlara bol kazançlar ederi bence daha da yukarıda arkadaşlar.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlat ihtiyacım nedeniyle bende kağıttan ayrıldım çok az bir miktar takip için tutuyorum tekrar döneceğim herkese hayırlı kazançlar
Testere gibi biçiyor tahtacı ya da bizzat şirket . Safkr gibi spekülasyona izin vermek istemiyor kanımca. Dolap hikayesi hakkında şirketten ses yok, eğer sadece spekülasyon ise çok sert satış olur,yeniden 14 lere döner. O seviyeler mevcut finansal tablosu ile uygun alım yeri olur bence.
günlük düşüşlere bakmamak gerekiyor bence...biraz yatırımcı olalım...aşı dolabı olmasa bile bu hissemizin ederi burası değil diye düşünüyorum...günlükcü değilseniz sıkıntı yok bence...tahtacımız günlükcüleri döküyor - döksünde...!!!
Bu hisseden 99 defa acaba demeden para kazanılmaz.Geçmişte de bu böyleydi. Benzer devam edeceği de benziyor. Benim kanaatim dolap işinin balon olmadığı ve çıkışını zamana yayarak sürdüreceği.Kimseyi 2 günde zengin etmeyecek. Yeni maliyetlnmeler de yüksek fiyatlar bu iyi.
31.12.19 da 20.78 den, 03.02.20 de 21.59 dan satış yapmışım. 22 haziranda 56 kuruş temettü vermiş. Bu durumda 23-24 den aşağıda satmayı düşünmem. Hissenin hedefi 30. Ama ne zaman gider bilinmez.
biz kycılar popomuzun üstünde sakin sakin oturursak inanın bana kısa sürede tahtacımız hissemizi güzel yerlere getirecektir...beklenti ve hikayemiz mevcut...bu yıl temettü veremedi bunu telafi edecektir elbet - sermaye arttırımı neden olmasın (sesli düşünüyorum sadece!)...yeni arsa alındı bu arsa bostan yetiştirmek için alınmadı ...yeni iş ilişkileri ve işleri büyüteceğiz anlamı taşıyabilir bunun içinde güçlü sermaye lazım...ytd elbette...
yabancı hisseyi terk etti biliyorsunuz değil mi ? geçen yıl bu zamanlar %25 yabancı takası vardı. şuan %0.25 yabancı takası.
Bu durumu unutmamak gerekli..