Çinli uzmanlar iki ilaç üzerinde yoğunlaştıklarını, yeni koronavirüs hastalığı (COVID-19) üzerinde olumlu etkileri olan ilaçların klinik denemelerinin sorunsuz ilerlediğini ve Çin’in sonuçları dünyayla paylaşmaya hazır olduğunu açıkladı-Xinhua
Printable View
Çinli uzmanlar iki ilaç üzerinde yoğunlaştıklarını, yeni koronavirüs hastalığı (COVID-19) üzerinde olumlu etkileri olan ilaçların klinik denemelerinin sorunsuz ilerlediğini ve Çin’in sonuçları dünyayla paylaşmaya hazır olduğunu açıkladı-Xinhua
Ayni banka vslorsuz kvba olursa ayni fiattan alip satilir kar zarar olmaz
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tcd çok güvendiği alarkonun payını umarım azaltmıştır borsa +2 civarındayken bile eksiye dönmüş
Endeks Yunan sınırına dayandı bekliyor, 18:00 de 113 kapısını açarlar inş.
Bu arada beklediğimiz gibi CDS yüzde 3 düştü
pozitif başladı umarım borsada bu haber (gerçekler) satımAZ
Reisin tercümandan tüyo mu geldi, yükseltiyoruz gibi..
üstatlar, özellikle de sayın memoreks, bir yıl altı faizlere bakma imkânınız var mı? invenstingte bir yıllık düşüşte ama gecikmeli gösteriyor. bu gün kvb'lere dikkat etmek lazım. 16'ya kadar süremiz var. bir yıl altı da eksideyse oynamaya gerek yok.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d13390dd21.jpg
Surat ifadeleri pek iyi değil.
Bugün borsamız s-400 ile ucusa gecicek ..olumlu haber bekliyorum
üstadım öyle olması gayet normal. çok zor konular görüşülecek. dostumuz putin ilişkilerimizin zedelenmemesi için bu konunun ayrıntılı şekilde ele alınacağını söylemiş. 33 askerimizin şehit edilmesiyle ilgili olarak ta "türk askerlerinin olrada olduğunu bilmiyorduk" demiş. yani bir nevi, istemeden oldu paşam demek istemiş.
fon e-takip tablosunda TSKB yi nasıl düzeltebiliriz arkadaşlar?
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=HTT %2 basmışta iyi takip etmek lazım tahvilleri yoksa üzüyor bunlar kankiside DZT
üstadım bu konu burada çok konuşuldu. bu fonlar, adı üstünde kısa vadeli borçlanma araçları fonu ve 2 yıl, kısa vade değil, uzun vade katagorisine girer. kvb'lerde bir yıldan uzun tahvil bulunmaz. tersine, çok daha kısa vadeli bonolar bulunur ve ortalama üç ay gibi yakın vadeye odaklanılır.
Tahvil faiz oranları günlük hesaplama için saat kaç baz alınıyor?
az önce invenstingten en yakın olduğu için referans aldığım gecikmeli veride yıllıktaki yüzde bire yakın düşüşün bayağı azaldığını gördüm. bir yıldan kısa bonolar inşallah son zamanda olumsuz etkilenmemiştir. şahsen içime bir kurt düştü ve ppf altı getiri gelmese demeye başladım. en azından o civar da gelse razıyım yani.
Kvba fonların içinde 2 yıllık bulunmaz, itfasına 1 yıl ve altı vade kalmış olan tahvil ve bonolar bulunur.Tabii hangi fona girdiyseniz onun taşıdığı tahvil-bonoların ağırlıklı ortalama birim fiyatlarındaki günlük değişimlerini karşılaştırarak getiri durumunu tahmin edeceksiniz.
Bilmiyorum hatami ama 5 k daha dolar aldim