Bizde boyle [emoji3]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bizde boyle [emoji3]
spottakilerin kaybi ancak zaman,, kaldi ki cogu kisi semsiyeyi kabul edip uzun vadeci oldu. ama kaldiracli piyasanin tehlikesini bilerek burada poz alip da borsa kapansin diyenleri anliyamiyorum. kaldiraci abartirsan kumar olur bu. dibin dibi var tepenin tepesi. kaldiracli piyasada oyun kurucuyu yenemezsin onla poz alirsan kazanabilirsin.
83.500 en onemli destekti ama cok rahat kirildi. Satacak yerleri olsa satarlar ama zaten cogu ya taban ya devre kesmis. Istese de satamiyor
Kenara zirveden 10 tane şort açıp hastaneye yatsam şimdi çıkıp hesaba baksam milyonerdik la
Amerika borsası ve dax vadelileri sabah yüzde 5 ve yüzde 7 iken bizdeki satış baskısı bir halt olduğunu gösteriyordu.
yüzde 7 düşüş neden . ten neden olabilir virüs işi. sosyal medyada ve whataspp da abuk subuk şeyler dolaşıyor.
virüsün can aldığı ülkelerde insanların paniği atlatıp topyekün tedbir almaya çalıştığı ortamda
yüzde 99 ı Müslüman olan ülkemizde,
kolonya , temizlik malzemesi maske fırsatçıları
panik körükleyenler falan derken
kaostan rant elde etmeye çalışanlar gırla gidiyor .
yazık
garan hariç bankaların tahtası açılmış, düşüş devam eder
garan da açılınca biraz daha ivmelenir gibi maalesef
Bizdeki Bu düşüş Corona paniği felan değil
Hani diyorduk ya biz amma da güçlü kaldık az düştük felan diye
Pala hesabı toptan kesti onun düşüşü
2 günde
Bence tabi :)
arkadaslar...eksi ospir bin gorusumu...oglen mc saatinden sonra...
arti yusospirbin olarak revize ediyom...
kamuoyuna duyrulur...
İdeal olarak bugün, en geç yarın kapanışa kadar bugünkü kayıpları geri almazsa piyasa halimiz harap.
ben sazeli gilleri tutuyom...
%15 hisse. %11 thyao, %3 icbct, %2 halkb
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün TAVAN kapatırmı acaba...:drunk:
bir ara forex trader programını kullanıyordum.
kullananlar var ise orada bir gösterge vardı özel emirleri gösteriyordu.
yani şöyle örnek vereyim
thy 15 tl olsun baktım her gün 5-10 kademe düşüyor
ama nasıl düşüyor 100 bin lot 200 bin lot vs.
14
13
12
11
sonra bir baktım ki 8 tl 9 tl 10 tl 11 tl 12 tl vs milyonlarca lot alınmış özel emirle
sonra düşüşler duruyor hoopp adam malı 16-17 tl den boşaltıyor
çünkü soluksuz çıkıyor.
kısacası
geçen sormuştum ama sağ olsun kimse cevap yazmadı
düşerken hacim ne kadar
alırken hacim ne kadar
yani
10 tl garanti bankasını birileri hesabını yapmış 5-6-7 hatta 8 tlden milyonlarca toplamışsa bu düşüş sadece silkelemedir. ve büyük vurgundur.
bu sebeple o dediğim menüye bakın bulun
kesinlikle ytd.
saygılar
Piskopan abi bu kaa zopa yiter, masanın en büyüü sensin. de kaldırın şu cenazeyi kokucak yoksa
Ticaretin altın kuralı: mal alınırken kazanılır. Ne kadar ucuza alırsan o kadar hızlı ve karlı satarsın. Boğalık yapayım derken öküzlük, ayuluk yaparken ayılığın dibine vurursun (sözüm kimseyi hedef almamaktadır).
Borsa şartlara hızla uyum sağlayıp duygularının tersine hareket edebilenlerin yeridir. Gaza gelmemek her iki yön için de altın kuraldır.
Duygularına yenilen analist her vadede, her göstergede bir destek, bir dönüş noktası arar. İşte buradan dönecek, aha burası dip, aha burası ikili dip diye diye duygularının paralelinde hareket ederek dönüş umar.
Oysaki hep deriz ya; borsada fırsatlar bitmez. Aynen öyle, borsada fırsatlar bitmez, dip çalışması (dip çalışması nedir nasıl olur ayrıca bir bilgilendirme konusudur) gördükten sonra 5-6 parçada pörtföyü doldurur beklersin.
Bekleyelim de ne olacak bu dövizin hali, sürekli yükseliyor ufak ufak. Borsayla ne alakası var şimdi, döviz başka borsa başka.
Ne zaman dövizde (£$) 2 uzun yükseliş barı olur, 3. Bar çıkış günü olsun erkenden. Döviz final yaparken senedine sımsıkı sarılanların fiyata bakmadan sattığı gün olur ya, işte o gün almaya başlayacağım.
Şortları çıkardık, bundan sonra da şort giymeye hiç niyetim yok, nereye düşerse düşsün. Bu saatten sonra alım tarafında sabırla bekleyeceğim. Gerçek panik ne zaman olursa taaaa o zamana kadar.
Herkese bol şanslar.
bizlerden ters indikatorlugunu hic bi zaman esirgemeyen sn.altnygt ye saygilarimi sunarim...hormetler efenim!..
Merkez bankası faiz kararı ne zaman?
Yapıştır tavana kağıtları :drunk:
.
.
.
.
YAPIŞTIR acele tavan istiyorum..Ben..:drunk:
İşin mokoko tarafı hacim yok
Babalar senet menet almıyor bu fiyatlara rağmen
Buradan gelse gelse tepki gelir o da gelirse
Diyelim 110 a çektiler , sonra yine basarlar alan yok piyasada
Ha sonra görünüm değişir megisir hacim olur alan olur ne ala yoksa harbiden fişi çekerler
Ama sadece bizde değil tüm dünyada
Görüntü bu
Eğer alırlarsa bunu saklamalari mumkun degil
Çin, Trump'ın "Çin Virüsü" ifadesine tepki gösterdi
Çin, ABD Başkanı Donald Trump'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla ilgili Twitter paylaşımında "Çin Virüsü" ifadesini kullanmasına tepki gösterdi.
South China Morning Post gazetesinde yer alan habere göre, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Gıng Şuang, düzenlediği basın toplantısında, "ABD'de bazı politikacılar koronavirüsü Çin'le ilişkilendirerek Çin'i karalamaya çalışıyor. Buna öfkeyle karşı çıkıyoruz, ABD'yi Çin'i suçlamaya son vermeye çağırıyoruz. Uluslararası toplumun birinci önceliği virüsle mücadele için uluslararası iş birliğidir. ABD kendi önceliğine odaklanarak sağlık güvenliği konusunda uluslararası iş birliği için yapıcı rol oynamaya çalışmalı." dedi.
Trump, dün gece Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "ABD, Çin Virüsü'nden etkilenen tüm endüstrileri, hava yolu şirketlerini ve diğerlerini destekleyecektir. Her zamankinden daha güçlü olacağız." ifadelerini kullanmıştı.
Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüs (Kovid-19), şimdiye dek Çin'de 80 bin 881, ABD'de 4 bin 661 kişiye bulaştı. Salgın nedeniyle Çin'de 3 bin 226, ABD'de 85 kişi hayatını kaybetti. Dünya Sağlık Örgütünün (DSÖ) "pandemi" (küresel salgın) olarak nitelediği hastalık 150'den fazla ülke ve bölgede 180 binden fazla kişiye yayıldı. Hastalık nedeniyle 7 bin 174 kişi hayatını kaybetti.
Kaynak : Anadolu Ajansı
E oldu 1500 tepukledi.
Acele tavan cabukkkk....
O psiko 60 bin 160 bin bandında konuştuğu için ona bişi olmaz
Ne desen aksi bir yazıyı koyar önüne :kahkah:
72 bin civarında dolarda 7 olmalı...merkezden agresif bi faiz indirimi gelmeli doların 7 ye dayanması icin..