Valor 3gun bu tarz fonlardan cikabilmen icin +10 kaznmis olman lazimki zararla cikma olasi bir durumda %+10 da bile olsan eksi para ile cikabilirsin valör sayisi cok fazla
Printable View
Kibrista arkadaslarim forexte calisiyor gecen komutanin biri petrol aldi 22bin dolarlik kaldiracli 1gun sonra 750bin ₺ oldu 100bin kusur olduda dolar adam cekti parayi gitti he bekleseydi milyon olacakti 2gun daha cikmişti petrol ama 750 bin :(( yani forex tam bir kumar gel kibrisa kumarhanede kumar oyna daha iyi 😁
YAY hangi endeksten etkileniyor ? S&P miSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Su kambiyo olmasa altinin kalanini fa cikip foxx alacagim
Bistteki zenci yatırımcılar tüydü mü?
Abdestim bozulmasın diye bakamıyorum.
Gece de rüyama girer zaten...
Dolarda 6.88 oldu bu sene 7₺ lerde gorecegiz sanirim biz dolari malesefki.. yabanci hisse fonlari parayi kiracak bu gidisle
Aft de oyle degilmi ?SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.kap.org.tr/tr/fon-bilgil...se-senedi-fonu
Özet bilgiler > son 5 bildirim > portfoy dagilim raporu
Tikla indir fonun elinde olan hisseler yuzde kac portfoyde yer kapladigi gorebilirsin
Websterim misterım şimdi 50k doları hisse almak için almıştım ben para pazartesi dönecek eğer bu akşam dayanamayıp girmezsem ama şunu merak ediyorum 6.78 den aldığımı 6.95 ten mi veririm pazartesi ne dersin ya da dursa mı hiç ellemesem sonuçta 800 liraya yakın vergi aldılar
Çelebi ve Doco geldi yine -9 lara ben bir kere daha denedim bakalım papaz pilav yiyecek mi?
https://finance.yahoo.com/quote/%5ENDXT?p=%5ENDXT
Bu degeri takip etmelisin
G20 merkez bankasi telekonferansi saati kacta?
Bu arada aft günlük karı kacta hesaba geciyor..siftahi hesapta goreyim zarari gormeden
Benzer durum bende de oldu bu 13 Nisan tatilmiş yabancılarda Paskalya tatili oluyor. 10 Nisanda Paskalya Cuması diyorlar o da tatil. O nedenle borsalar kapalı yada sınırlı işleme açık. Bu nedenle 13 Nisanda verdiğin emir sanki 14 Nisan sabahı vermişsin gibi işleme alındı. Benimde 10 Nisanda satış emri verdim 17 Nisana attı paranın elime geçmesi satış fiyatı hangi tarihten olcak kafalar karışık.
Arkadaş biraz araştırın yahu.
Adam daha fonun içinde ne var onu bilmiyor, fonu alacak. Hiç yoksa bi Google’a yazın bakın. Yarın bi gün düşünce ağlama duvarına döner yine burası.
Brentte ham stok verilerinden sonra fena duştu
Yalnis ,pazartesi olusan fiyatla persembe hesaba gecerSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırımcıların New York Stock Exchange(ABD), NASDAQ (ABD), London Stock
Exchange (İngiltere) piyasalarının açık olduğu günlerde saat 13:30’a kadar verdikleri katılma payı
satım talimatları talimatın verilmesini takip eden ilk hesaplamada bulunacak pay fiyatı üzerinden
yerine getirilir.
Exchange (İngiltere) piyasalarının açık olduğu günlerde saat 13:30’dan sonra iletilen talimatları ise,
ilk pay fiyatı hesaplamasından sonra verilmiş olarak kabul edilir ve izleyen hesaplamada bulunan
pay fiyatı üzerinden yerine getirilir.
Exchange (İngiltere) piyasalarından herhangi birinin kapalı olduğu günlerde iletilen talimatlar,
izleyen ilk işgünü yapılacak ilk hesaplamada bulunacak pay fiyatı üzerinden gerçekleştirilir.
Yurt içi piyasaların kapalı olduğu günlerde verilen katılma payı satım talimatları takip eden
yurt içi ilk iş günü hesaplanan pay fiyatı üzerinden yerine getirilir.
Web burada yazdiklarindanmi ceza aliyor, baska ozel.mesajsan falanmiSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tdg +%0,80
tta +%0,53
tte -%4,62
ipv +%0,81