TEB vuruşmayı ertelemiş ileriki vadelere, O da işaret bekliyor henüz görmedi muhtemelen.
Printable View
TEB vuruşmayı ertelemiş ileriki vadelere, O da işaret bekliyor henüz görmedi muhtemelen.
Makara yaptığını düşünüyorum hatta okudukça eğleniyorum bile. Yine de burayı okuyan kişileri gerçekten bilgilendirmek amacıyla aşağıdaki linki bırakıyorum.
Son 5 yılda BRICS ülkeleri içinde açık ara en geride kalan borsa BİST
https://twitter.com/TuncerSengoz/sta...93997995945985
yarın bir müjde daha ver al yukarı
bir müjde daha ver yine al yukarı
bir daha ver bir daha al yukarı
eeee sonra
her verdiğin müjde bir öncekinden iyi olacak ki bir anlamı olsun.
yok ben bunu borsayı çıkartmak için yapıyorum diyorsan o başka
bu arada iktidar malazgirt zaferi nedeniyle ne yapar eder bugün artıda kapatmak isteyebilir.
ytd.
longdan flat.:)
Süreç böyle giderse önümüzdeki dönemde rusya ile sıkı bir müttefik olmak zorunda kalabiliriz.
Yunanistan AB desteği ile istediğini alırsa sırada kıbrıs olacaktır.
Bunlar uç senaryolar olabilir ama ülkeyi yönetenlerin tüm uç senaryoları dikkate alması gerekiyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eğer son beş yıl içerisinde en geride kalan borsa BIST ise acaba neden ? Dış güçler mi ? Zaten dış güçler ("DOLAR") olmadan bir şey olmuyor. Parayı veren düdüğü çalar. Geçen sene Merkez Bankası İhtiyat akçesi bütçe kapamada kullanıldı. Bu sene kullanacak bir şey kalmadı. Büyük sermaye el değiştirmeden bu süreç bitmeyecek. Sistem kurbanını bekliyor.
125700 1. tabur şortlar.
artık taktik şorttan flat.
tak tik
tak tik.
üjj vakte kadar. :he:
Powellllll dolar a mi geldi
tepeye çıkardı yine basacak..sanırım
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
9d
Fransa, İtalya, Yunanistan ve Güney Kıbrıs, Doğu Akdeniz'de 26-28 Ağustos tarihleri arasında ortak askeri tatbikat düzenleyecekler
bist 100 endexi 1.100 altında kaldığı sürece traş...
SISE grubunu bugünden itibaren 3 gün genel kurulları var. Satacak olan bugüne kadar satardı mantığı ile bademler gurubu hareket getirdi bence.
ya bunların tatbikat dediği ikişer tane jet yolluyorlar havada üç beş hareket tamam :he: boş beleş işler...
almanya'nın hava kuvvetlerinin hali içler acısıymış mesela...100 küsur eurofighter jetten 10 tanesi bile bir misyonu tam olarak gerçekleştirecek durumda değilmiş...hepsi dönüp dolaşıp abd'nin kıçını yalayacak mecbur...
Bankalarda iyi görüntüler oluşuyor. Olumlu birşeyler mi olacak nedir? Vadelilerden biraz doldum.
toaso da güzel. İşlem hacmi zayıf biraz..
124800 kadar gidebiliriz bence
Gerçekten mükemmel bir borsa
😊😊😊😊😊😊
Ve çok eğlenceli
Üç ülke normal. Dördüncününde muhtemelen ana motivasyonu eni enerji şirketi. Kendileri doğu akdenizde mısırda en büyük kaynağı bulan firma olduğu için normal sayılır.
Kuvvetle muhtemel bir sonraki hamle kıbrısta bu donanmanın desteği ile petrol araması ve sondajı olabilir.
Tabiki bunlar sadece fikir. Sonuçta kapıların arkasında neler oluyor bilemeyiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
nasıl ayarlıyorsa iblis
122.475....124.450.... 2000 cepte
dün ortalama 1235 den kapattığım kısaları tekrar ortalama 1242.0 dan açtım... çıkacaksa bile 1000 puan aşağı düşmeden çıkışa geçmez.... bugün ki kapanış çok önemliiiii
Alllah bin. Bin bereket versin
Gerçekten çok kolay oldu
Eziyor namussuz çok Acar borsacı 😊💗🐄