Madara olmak ta var ama,
Yukari çikacak dala bende kalmadi,
Ancak miy miy bişiyler alabilir
atişta
89XY den 94XY a
İlk işe yarayan düzeltme olacak derim
Printable View
Madara olmak ta var ama,
Yukari çikacak dala bende kalmadi,
Ancak miy miy bişiyler alabilir
atişta
89XY den 94XY a
İlk işe yarayan düzeltme olacak derim
Bence artık üst segmente gidiyor.
Takip ettiğim bir çok alt coin BTC cinsinden çakılmaya devam ediyor. Dolar cinsinden idare eder vaziyetleri var. Demekki sahipleri direk bunları satıp btc elde edip belki de btc yide dolara çeviriyorlar. Geçen yılın en ilginci XRP de oldu. Dolar cinsinden BTC düşüşte diri kaldı çıkışta zayıf kaldı hatta yok bile sayılır. Hatta BTC cinsinden 3 lü dip yapabilir bile. Bu desteği kırar mı bakalım.
Yani demem o ki. BTC talebi görünüşe göre halktan, arz ise alt coinlerin sahipliğini bırakmadan geliyor. BTC bir de düşer ise ortalık bitmiş bir alt coin mezarlığı olabilir, tabi bir yerden sonra, btc sahipleri trade edelim bari diye alt cooinlere girecektir.
ABD de ismini unuttuğum büyük bir araci kurumun BTC dişinda diğer coinleri yasakladiğini söylemişlerdi dün bana. Bu sebeplede diğer coinler satilip BTC alindiğini ifade etti. Tam sizin bahsettiğiniz senaryo.
Bu arada pazar gecesi benim portta şenlik var 😡😡😡
Kripto para piyasasını incelediğimizde Ethereum'un önemli bir kanal direnç bölgesinde olduğunu görüyoruz. Bitcoin'deki ilerleyişi de göz önüne aldığımızda bu kanalın kırılma şansı oldukça yüksek. Böylece içerdeki üçgen formasyonu da kendini tamamlayıp fibo %23,68 bölgesini zorlamaya başlayacaktır. Böyle bir durumda ilk hedef 395 bandı olarak karşımıza çıkıyor.
https://tr.tradingview.com/x/PQtkllQR/
Tamam 5.5.5 uzattin ama 11.100 artik son
Bitti gitti
BTC 5 leri uzata uzata bitiremiyor maşallah.
10.250 yeter demiştim.
3 lü güçlü fibo bölgesi olan 11.000 ler geldi.
11.100 leri bile 1 dakikalik barlarda ezdi 11.200 yapti
8000 lerde iken yaptiğim çalişma;
http://my.jetscreenshot.com/demo/20190622-dvzy-97kb
10900-11300 araliği 3 lü çok sağlam fibo bölgesi,
Fibo kanal çalişmamdada 11,400 ler var.
Mutlak çalişacak bölge.
Altcoinler işin espiri kısmı bence.Kimse yanlış anlamasın ama proje vb. şeyler şu an için yatırımcıların coine yatırım yapma sebebi değil. Asıl neden değer saklama aracı olarak bitcoine yatırım yapılması. Zamanla tüm para bitcoinde belki 1-2 altcoinde kümelenecektir. Ons altının yükselmesi ile eş zamanlı olarak bitcoinin yükselmesi tesadüf değil bence!
10.900-11300 güçlü bölge
Geçemeden 9800-10200 lere gelmeli şu an geldiği 11.000 seviyelerinden.
Forex açilişinda ilave poz alirim 10.000 civari kaparim tüm pozlari
TEPE den DİB e inişte %50 zamanda %50 fitay bölgesinde BTC
Yeni açtiklarimla maliyet 10375 .
Mutlak kar yazmali prensibi gereği pozum 10100 civari dizili pozlar.
Teknik derki BTC satar, umarım satar, stres yokmu olmazmi var.
kalan az buçuk spotu veriyorken, bitmex yavaştan shortluyorum
:) 11,550'den yukarı tekrar spot buystop dizdim
sonunda bir sakatlık olacak ama neyse
1 saat içindeki hareketleri benim EURGBP de 1 ayda yaptiğina bedel.
Hafta içinde forex haftalik GAP i kapatir bence, 9900 lere bir tur atar diye düşünüyorum.
9700-10300 araliğina dizdim mallari ...
Hepinize hayirli ve bol kazançli bir hafta dilerim.
https://www.tradingview.com/x/p2MzsY4k/
.
.
Hesap yeri 11.394.
Bitstamp maksimum görülen şu ana dek 11.381
Bitmex 11.385 den short.:cool: ..50 (elli) X
.
.
.
https://i.ibb.co/JjDp4wy/Clipboard01.gif
.
.
Umarım haklıyımdır. :whistling:
.
.
Serbest marjin vermedim en ufak hatada patlayacaktır.
Btc 5 dakikalık grafikte ufak bir obo görüntüsü var 11100'e gevşeyebilir.
20000 e gidecek bu btc altların hareketsizliğinden belli
Yatırım tavsiyesi değildir
https://www.tradingview.com/x/HNK4V3ke/
.
.
0.50 fibosu direndi ama tutmadı. Posizyonda zaten doğru yanlış üzerine idi anında kapattı kendini.
Bir üst seviyeye bakacağım artık. O da düzeltmesiz gelmez kanımca.
.
.
An itibari ile FET/USD grafiğine benzemeye başladı. (Meraklısı bakabilir)
https://www.tradingview.com/x/oAUMOi1A/
.
.
Aynı eski FET davranışı göstermesini bekliyorum. Şu an ipini kopardı görüntüsü mevcut. FET burada tepeden dibe 0.618 den döndü
hemen BTC ye bakalım.
Selamlar ;
Bitcoin alışverişi için önereceğiniz site hangisidir? Dolardaki heyecansızlık beni buna itiyor :) ufak bir meblağ ile heyecan yaşayayım diyorum.
son hali heyvanın (bu kez bitstamp)
spot buystoplarnan 11.700 ort tekrar oyundayım
11+ shortlar yine patladı - aynı senaryo :)
gidişe göre 13+ bölge aylık bollingerin üst çizgi olacak
yırtarsa çılgınlık, önceki tepe çıkmadı daha boll(20,2)'den
araba satıp gelmeler filan başlar mı? :)
- bakalım belki normalize eder, oradan döner heh
aylık - bitstamp
https://i.hizliresim.com/mXz6q0.png
Şant Manukyan sabah yayınladığı videosunda bir önceki 20 bin dolar hareketi ile bu yükselişin temel dinamiklerinin farklı olduğunu söyledi. Bana kalırsa da öyle! Kurumsal yatırımcılar hareketi yapıyorlar. Araba satıp bitcoin almalar bence 50 bin doların üzerine çıktığında başlar. Bence bu hareketin gazını alacaklar sonra 3-5 ay daha yatay ve yukarı eğilimli trend devam edecek. Fibo %61,8 kırması gerçekten şok etkisi olur. 13400 civarı son durak gibi. Bu arada short kontratlarda yeniden bir artış olmaya başlamış. İzleyelim bakalım. Bir de uzun zamandan sonra bitcoin yükselişi dile getirilmeye başlandı. Ytd.
eth 350'ye geldi neredeyse
ha çok verimli/dirayetli taşıyabildim mi? hayır ama
hatırı sayılır bişiler yaptım :)
tabi uçurtma şu an ama 500 ve özellikle 600'lü rakamlar da görünüyor. şimdilik laf olsun, eğlenelim :party:
Btc 12940 geçilemezse 11300 hedefli ikili tepe formasyonu gerçekleşebilir. Kırılırsa 13400 en etkili direnç. O da kırılırsa fomokokoo
Takipteyim.
Bitmexde adet kalmadı arttık. üst üste herkes birbirini yedi.:oleyo:
Long girenlerin hepsi eski shortörler. Pişman olanlar.:)
13.266 bitmex short 25 x.. Umarım bu kexz tutar. Veeee altın oran olduk.
26 Haziran 2019 saat GMT +2 19.45
Tahmin başarılı olur ise yaklaşık 5300 dolara düşeceğiz aniden.
Düşebiliyor hissi girdimi ortalık çok karışacak. Şu an o his yok. Elbet gider hissi mevcut.
Altın oran etkiledi gibi duruyor an itibari ile bu seviyenin altına düşüyoruz..Algılar sonsuz oldu.
.
.
Ve işte geliyor aşşa..:drunk: Virüs gibi bulaşması lazım ..Düşebilir. :oleyo:
Burayıda kırınca manuel stop yaptım..Bir tutsa sağlam kanazacağız az para ile ama olmadı.
16.100 e çekildim.:whistling:
BTC cinsinden mahvetti coinleri fırsatı gören coini btc cinsinden satıp sonra dolaraye geçiyor. XRP btc cisinden -11% ama dolar bazında cücük gibi artıda. Eskiye baksak XRP şimdi 2 dolar olmalı idi.
.
.
BTC yi kimler sürükliyor ise artık coinlerdeki herkesi de temizledi.
tarihindeki en uzun 3. aylık barı idrak etmekteyiz şimdiden :)
4 gün daha var
Soluksuz giden yükselişin ayarlarının dün geceden beri bozdular.
Benim tahminim 1-2 aya yayılacak şekilde 7000 dolar civarına salınım yaparak gevşemesi.
Sonra yeniden yukarı yönlü bir hareket bekliyorum. Aslında önümüzdeki 20 ay yükseliş trendi büyük resimde devam edecektir.
ytd.