1130 yetmez ama evet.
Printable View
1130 yetmez ama evet.
Bizde 2019 Aralık ayında 1000 TL ye kirada oturttuğumuz kiracı dan 2022 Aralık ayı 1250 TL ye bitirdik. Yeni zam için konuşalım dedim abi her ay zam yapıyorsun dediler. İki yıl içinde aldığım kiranın biri vergiye ikisini tamirciye verdim. Her ay zam yapıyorsun diyince beynimden vurulmuşa döndüm. Bahara ev bulun çıkın dedim. 2019 dan önce bunların ev sahibi kuşun bile zor uçtuğu yerde kiraya zam yapmıyor dedi ev sobalı.
fışkırıyo ki ödüyoruz
varlık ödemesi
belediyelerden yeni yıl vergilerini girenleri ödeyeyim dedim henüz belirlemeyenm 2 belediye hariç diğerlerininde emlak vergisi ilk taksitlerini ödedim
kuru kuru 4.000 de onlar soktular
ayvalık ve yenimahalle belediyeleri henüz kuru kuru sokacakları rakamı belirlememişler
nede olsa chp liler
kuruda soksalar bekliyorlar sokmak için
Bölgesel ücretler olsun. Mesela konya Kayseri yozgat gibi halkın memnun olduğu yerlerde asgari ücret 6000 tl yi geçmesin. Halk memnun. Hem istihdamda artar. Adamlar 1800 liraya gül gibi geçiniyorum diyor. 6000 bile fazla 4000 ne ultra lüks yaşarlar.
https://www.sondakika.com/haber/habe...dini-15533223/
Ankara'da metrodaki tutunma direklerinin arasına kafası sıkışan kadın, itfaiye ekiplerince demir kesilerek kurtarıldı. Yaklaşık yarım saat durakta bekleyen metro, olayın ardından seferine devam etti.
Not : İsminin iffet olmasından şüpheleniyorum.
Sigaraya yüzde yirmi çakacaklarmış. Tiryakiler dikkat.
Ekmek aldım. 6 tl yapmış fırıncı.
Birisi itiraz etti. Fırıncı 5 tl ye satayım da 1 ay da top u mu dikeyim diye atarlandı.
Reis in dediğine göre bu yıl enflasyon %20 olacakmış. Yılın henüz 1.gününde ekmekte enflasyon %20
ÖTVsiz ilk arabam söylentileri var. Bence imkansız. Ha seçime on gün kala belki. Seçimi kazanan öder bedelini.
önce %12-15 zam var :he:
hemde 3 gün içinde :)
Seçime kadar bu başlık anlamını yitirmiş gibi görünüyor
Bu arada her şeye zamma devam....
Bence başlık hiç olmadığı kadar anlamlı. Bir süre sonra geçmişe dönüp bakıldığında, aylarca 10 küsurlu fiyatlardan long fırsatı verildiği, ama kurun spekülatif bir bakış açısıyla borsa & dönemsel enflasyonla yarıştırıldığı, giderek zirveye çıkan servet koruma özelliğinin göz ardı edildiği, üzerine seçim ekonomisinin de etkisiyle akıl tutulması yaşandığı vb. hususlar genel olarak kabul gördüğünde, bugünkü sohbetler bir finansal vakanın geçmişine ışık tutmuş olacak.
Bu önemli bir tespit Arap Şükrü , ancak önemli olan şu seçime kadar bu durum devam ederse önce söylenen haklı çıkacak yani seçime kadar başlık anlamsız olacak yok seçimden önce işler değişirse o zaman birileri tarafından seçim Yüzde 90 kaybedilecek şimdi bunların hangisi olacak ona bi bakmalıyız. Zaman ve fiyat birlikte analiz edilmeli .
"Bir dolar bir de benim memelerim çok değerli" demişti! Spiker Hande Sarıoğlu yılı dekoltesiyle kapadı
https://www.mynet.com/bir-dolar-bir-...8986-mymagazin
SPK'yı göreve davet etmek gerekir mi? abla yatırın :evil: tavsiyesi mi vermiş
reha abi uyuma artık
bugün sabah arabayı oğlana bıraktım metro ile gideyim dedim
o haber aklıma geldi
bi deneyeyim acaba kafam sığar mı dedim
etrafa baktım tipler pek güven vermedi:oleyo:
iffetin durumuna düşeriz müşeriz dedim denemeye kalkmadım:dvr:
ama oraya o kafayı nasıl sokmuş anlamamda imkansız :)
e-devlet'te çalışma hayatım linki kaybolmuş
sanırım yoğunluktan kaldırdılar
linki linki
Araçlara yani binek arabalara da zammı dayamışlar .mk :he:
akşama oranı yazarım :)