Kısmetten ziyade olmazmış.
Bu arada astorları bende bugün verdim.
Printable View
@bozkurt reis gene olmadı gün dibi işaretlemesi. aldandık
grafları görmek istemeyen RED listesine alsın ara ara yazayımda unutulmasın:)
karakemal senide attılar ya sırtından...
bu piyasa bize neler yapmaz...
havada uçuşuyor kademeler ... vay anasını arkadaş ..
ne kadar oynak piyasanız var.. hiç güven vermiyor.. :oleyo:
https://i.hizliresim.com/q76hxf4.png
Seansın bitimine 10 dakika var ama, buradan devre de kesebilir, artı da kapatabilir. Öyle saçma bir piyasa oldu.
Teamüller herkes satarken alacaksın der ama adamlar fena korkuttu.
Bugun beni yanıltan Karakemal oldu .
yoksa güzel pozisyondaydı
Herkes satarken alacaksın diyen adam maldan kurtulmak için müşteri arayan kişi. :)
SPOT kapanış,
https://i.hizliresim.com/g2e4fpn.PNG
Temetücüler bizde yeterli hisse var derse elde kalacak hisseler, mecburi yatırımcı olacağız.
Akbank bilançosu ile başlarız yükseleceksek. Belki bir nebze ölü kedi zıplaması olur
Vahşi BAtıda 1 gün daha..
her yerimizden kurşun yedik.. ölmedik yaşıyoruz
aslında endeks gün boyu fena gitmedi. xbank çok güzel boğa formasyonu yaptı ve böyle bir günde ihlal olmadı.
hala boğa durumunda ama işte endeksi taşımaya gücü yetmedi.
bence pala bankalarda bu seviyelerin ucuz olduğunu düşünüyor. sebebi nedir bilemem.
Akbank konsolide
Dönem Net Kâr veya Zararı 60.025.707
Özkaynaklar 153.605.870
Altın baya güçlü sabah 1900 lere gelmişti şimdi toparlamış
Ali ve Veli...2 borsacı kazandıkları parayla cruise tatiline çıkmış. Ama kaybedenlerin ahı tutmuş olacak ki gemi batmış. Bizim 2 kafadar yüzerek ıssız bir adaya ulaşmayı başarmış.
Adada yiyecek aramak için gezinirken bir de bakmışlar ki bir yerli kabilesi çığlıklar atarak onlara doğru koşuyor. Ali hemen yanı başlarındaki ağaca tırmanmış. Yerliler Veli 'yi yakalayıp güzelce zkmişler... Sonra öylece kenara atıp kaçmışlar. Ali ağaçtan inmiş ve "Geçmiş olsun Veli...Çok üzüldüm sana ama elimden birşey gelmezdi" demiş ki... Yerliler tekrar toplanıp çığlıklar atarak saldırıya geçmiş. Ali tekrar ağaca tırmanmış. Yerliler tekrar Veli 'yi güzelce zkmişler. Ve tekrar kaçmışlar. Ali ağaçtan inip dağılmış vaziyetteki Veli 'yi yerden kaldırmış. "Dostum...Cidden çok üzüldüm" demiş. Derken o da ne... Yerliler tekrar toplanıp çığlıklar atarak 3.kez saldırıya geçmiş. Ali tam ağaca çıkmak üzere hamle yapıyormuş ki, Veli kolundan tutmuş ve "Yeter artık Ali. Dayanacak gücüm kalmadı. Bu sefer ben çıkıyorum ağaca" demiş ve ağaca bu sefer Veli çıkmış.
Yerliler bağıra çağıra Ali 'ye doğru koşmuşlar. Ali korku içinde titriyormuş ki tam önünde durmuşlar. En önde liderleri olduğu belli olan kabile reisi arkasındakilere dönüp : "Aşağıdakini çok zktik, biraz da yukarıdakini zikelim" demiş.
Bu fıkradan borsa ve bugünkü hareket adına çıkarılacak çok dersler var anlayabilene :oleyo:
temettü denen şey Türkiye gibi yüksek enflasyon olan ülkelerde hikaye...
taptıkları kabeleri olan eregl bir senedir 30 lu rakamlarda gezip duruyor...
bir sene önce 31 lirayı gören hisse 38 lirada...
karmı bu şimdi...
%100 enflasyondan gol yediler...
%200 endeksten gol yediler...
görece senetlere görede % 300-400-500 gol yediler...
yemişim temettüsünü...
şimdi eregl kaç temettü verecek bunlara...
Bu piyasa böyle işte, büyük konuşmayacaksın. Adamın 5 dk da dötünü keserler!
Akbank hisse başına 12 TL kâr elde etmiş bugünü bilmem ama yarın öğleye kadar bunun bir fiyatlandırmasi olur sonrasını ağa bilir
5-10 misline çıkmış kağıtlar,endekse bela..
THY,FROTO,TUPRS,PGSUS..KOZAL..
kabahat bende, skuize gidebileceğini hesap etmeliydim çünkü vade sonu, o yüzden vahşi bi marj olmalıydı.. son düzlükte biraz short açıp en azından günü artıda kapattım, ama tabi sıkıştırmasaydı temiz 130 puanı alıp gidecektim full poz
neyse, ölenle ölünmez demiş atalarımız, satışa malsız girmenin avantajıyla kapanış eşleşmesinde asels ve tcell aldım..hisse vadelilerin kapanışında yine tacirler show izledik, arbitraj pozisyonları bunlar, tacirler sattı gitti değil yani- hisse pozisyonlarını tahtalara verdi, vadeli shortlar kapandı
Hayır bir de TVF kapanacakmış(muhalefetin vaadi).O zaman endeksi ayakta tutan hisseler nokta-i istinattan mahrum mu kalacak?:)
tvf nin kaaptılması ve orsadan uzak tutulması bazı kurumn ve kişilere hisse aldırıp sattırmasına engel olunması gerekiyor
en son kardemir hissesi alacaklarını açıklamaları gerçekten çok ilginçti
tvf nin aldığı senetler ve sattığı senetleri kimlerin sattığı ve aldığının soruşturulması ve kamuoyuna geniş bir açıklama yapılması gerekir diye düşünüyorum
ideal ile matriks farklı...PC değiştirdim..son versiyon ideal var ama ..veriler hatalı mı?
https://i.hizliresim.com/7r4amjj.PNG